-->
Yeni Pokémon Maceraları 2019’un Sonlarında Nintendo Switch’e Geliyor

Pokémon Direct ile beklenen oyunlar açıklandı Pokémon Direct sunumunda, The Pokémon Company’nin başkanı ve CEO’su Tsunekazu Ishihara, Pokémon rol yapma video oyunları serisinin en yeni üyesi olan Pokémon Sword ve Pokémon Shield’ı duyurdu. GAME FREAK inc. tarafından geliştirilen Pokémon Sword ve Pokémon Shield, 2019’un sonlarında sadece Nintendo Switch ™ için çıkacak. Pokémon Sword ve Pokémon […]

28.02.2019 | ulasufuk

Pokémon Direct ile beklenen oyunlar açıklandı

Pokémon Direct sunumunda, The Pokémon Company’nin başkanı ve CEO’su Tsunekazu Ishihara, Pokémon rol yapma video oyunları serisinin en yeni üyesi olan Pokémon Sword ve Pokémon Shield’ı duyurdu. GAME FREAK inc. tarafından geliştirilen Pokémon Sword ve Pokémon Shield, 2019’un sonlarında sadece Nintendo Switch ™ için çıkacak.

Pokémon Sword ve Pokémon Shield Galar bölgesinde geçiyor. Galar farklı ortamlara sahip geniş bir bölge – pastoral bir kırsal, çağdaş şehirler, sık bir orman ve sarp, karla kaplı dağlar. Orada yaşayan insanlar ve Pokémonlar, bölgedeki sanayileri geliştirmek için birlikte çalışıyorlar. Oyunun fanları, Galar bölgesindeki çeşitli Gymleri, Şampiyon olma arayışı içinde ziyaret etme şansına sahip olacaklar. Yalnız olmayacaklar seçecekleri yeni keşfedilen Pokémonlar yanlarında olacak.

Ishihara, “Pokémon Sword ve Pokémon Shield, bu gün yirmi üç yıl önce başlayan Pokémon video oyunu yolculuğundaki en heyecan verici maceralardır” dedi. “O zamandan beri, dünyanın her yerindeki Eğitmenler epik savaşlarla uğraşan yeni Pokémon’u keşfetti ve yol boyunca sayısız anı yarattı. Oyunların bu yıl Nintendo Switch’te piyasaya sürüleceği Pokémon evrenindeki etkileyici yeni bir bölgeyi keşfederek bu yolculuğa devam etmeyi dört gözle bekliyoruz.”

Oyuncular üç yeni Pokémon, Grookey, Scorbunny, veya Sobble’dan birini seçtiklerinde Pokémon Sword ve Pokémon Shield macerası başlıyor. Bir Çimen türü Şempanze Pokémon olan Grookey, yaramaz ve sınırsız bir merak dolu. Enerji ile patlayan, Ateş türü bir Tavşan Pokémon Scorbunny her zaman koşuşturuyor. Su türü bir Su Kertenkele Pokémonu olan Sobble, su içinde kendini gizlerken saldırılar yapıyor.

Pokémon Shield ve Pokémon Sword hakkında daha fazla bilgi için, lütfen ziyaret edin: swordshield.pokemon.com/en-gb/ 

Fragman : https://www.youtube.com/watch?v=ARUb_yFMgw8&feature=youtu.be



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!