-->
Profesyonel Yayıncılar Profesyonel Oyunculara Karşı: Team NVIDIA TR vs Arena Bulls

Türkiye’nin önde gelen yayıncılarını bünyesinde barındıran Team NVIDIA Türkiye ekibi, 28 Şubat günü düzenlenecek gösteri maçında yeteneklerini profesyonel oyunculara karşı sergilemek için sahaya iniyor. Yayıncılar, FACEIT’in Türkiye partneri Turkish Stars League’in ev sahipliğini yapacağı gösteri maçında, profesyonel oyunculara karşı 128 Tick-Rate ve İstanbul merkezli özel sunucularda mücadele edecek. NVIDIA GeForce Türkiye ve Turkish Stars League […]

28.02.2019 | ulasufuk

Türkiye’nin önde gelen yayıncılarını bünyesinde barındıran Team NVIDIA Türkiye ekibi, 28 Şubat günü düzenlenecek gösteri maçında yeteneklerini profesyonel oyunculara karşı sergilemek için sahaya iniyor. Yayıncılar, FACEIT’in Türkiye partneri Turkish Stars League’in ev sahipliğini yapacağı gösteri maçında, profesyonel oyunculara karşı 128 Tick-Rate ve İstanbul merkezli özel sunucularda mücadele edecek.

NVIDIA GeForce Türkiye ve Turkish Stars League ortaklığı ile düzenlenen organizasyonda profesyonel oyunculardan oluşan Arena Bulls takımı, Twitch dünyasından ve çoğu geçmişinde eSpor kariyerine sahip olan; wtcN (Ferit Karakaya), Thaldrin (Berke Demir), Utheneras (Şükrü Şentürk), Kendine Müzisyen (Kemal Can Parlak), Rauf Baba (Rauf Güneş)’dan oluşan Team NVIDIA TR takımıyla mücadele edecek. Bu heyecanlı karşılaşmayı ise CS:GO oyuncularının ve izleyicilerinin yakından tanıdığı Özgür “Root” Alagül ve Team NVIDIA’nın Kaptanı Mete “Easter GamersTv” Özbey sunacak. Yayını izleyenler arasından belirlenecek 50 kişi, Turkish Stars League aylık üyeliğine ücretsiz olarak sahip olacak.

Özel karşılaşma 28 Şubat saat 21:00’da Team NVIDIA Türkiye’nin Twitch kanalında (https://www.twitch.tv/nvidiageforcetr) yayımlanacak. Türkiye’de 1,5 milyon oyuncusu bulunan Counter Strike yanısıra tüm espor oyunları üzerine aktiviteler geliştiren NVIDIA GeForce, hem masaüstü hem dizüstü platformlarda sunduğu fıyat/performans odaklı GeForce ürünleri ve özel sürücüler ile espor oyunlarının performansı ve optimizasyonu konusunda çıtayı yüksetiyor.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!