-->
Efsane Oyun PAC-MAN Red Bull Kutusunda

Bu yılın en eğlenceli ürünü, sınırlı sayıda üretilen Red Bull PAC-MAN kutuları raflarda yerini alıyor. Red Bull, tüm oyunseverleri 1 Şubat-30 Nisan 2019 tarihleri arasında Red Bull PAC-MAN kutuların açma halkasındaki kod ile PAC-MAN mobil uygulamasındaki özel Red Bull labirentlerini keşfetmeye davet ediyor. Red Bull, oyunseverlere özel olarak tasarladığı PAC-MAN kutusunda enerji içeceğinin fonksiyonuyla, PAC-MAN […]

01.02.2019 | ulasufuk

Bu yılın en eğlenceli ürünü, sınırlı sayıda üretilen Red Bull PAC-MAN kutuları raflarda yerini alıyor. Red Bull, tüm oyunseverleri 1 Şubat-30 Nisan 2019 tarihleri arasında Red Bull PAC-MAN kutuların açma halkasındaki kod ile PAC-MAN mobil uygulamasındaki özel Red Bull labirentlerini keşfetmeye davet ediyor.

Red Bull, oyunseverlere özel olarak tasarladığı PAC-MAN kutusunda enerji içeceğinin fonksiyonuyla, PAC-MAN labirentlerinin eğlenceli dünyasını aynı kutuda buluşturuyor. 1 Şubat’tan itibaren raflarda yerini alacak olan Red Bull PAC-MAN ürünü sadece bu yıl için sınırlı sayıda üretildi. 1980’den beri oynanan ve hala popülaritesini koruyan PAC-MAN, tüketicileri nostaljik bir yolculuğa çıkaracak.

Yeni labirentlerin kilidini aç

1 Şubat -30 Nisan 2019 tarihleri arasında oyunseverler PAC-MAN uygulamasındaki özel Red Bull labirentlerinde bambaşka bir PAC-MAN macerasını deneyimleme şansı bulacak ve yeni labirentlerin kilidini bu kodlar ile açacak. Red Bull PAC-MAN ürünleri ve Türkiye çapında tüm zincir marketlerde satışta olacak.



Popüler Haberler


Türk Telekom eSüper Lig’in heyecan dolu finali sona erdi ve Trabzonspor, Ankaragücü’nü 6-0 ve 4-0’lık skorlarla mağlup ederek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı!


Kılıç dövüşlerinin heyecanını ve vahşetini dorukta yaşamak isteyenler için hazır olun!


Uzun yıllardır heyecanla beklenen Blizzard’ın yıllık oyun etkinliği BlizzCon, 2024 yılında düzenlenmeyecek.


ESL Pro Lig Sezon 19 heyecanı devam ediyor! Malta’da düzenlenen turnuvada A ve B gruplarındaki mücadeleler pazar günü sona erecek.