-->
Dell Gaming ve Alienware Ürünleriyle İlk Kez Game İstanbul Oyun Fuarı’nda

Gaming İstanbul 2019’da Dell Gaming ve Alienware standında ülkemizde bulunan son teknoloji oyun bilgisayarları ile monitör ve aksesuarları tüketicilerin beğenisine sunuldu. Dell ve Alienware oyun deneyimini daha rekabetçi, kişiselleştirilmiş ve erişilebilir hale getirmek ve büyüyen bilgisayar oyunları pazarının ihtiyaçlarını karşılamak için inovasyonu ön plana çıkararak amatör ve profesyonel oyuncular için üst düzey ve ekonomik makineler […]

01.02.2019 | ulasufuk

Gaming İstanbul 2019’da Dell Gaming ve Alienware standında ülkemizde bulunan son teknoloji oyun bilgisayarları ile monitör ve aksesuarları tüketicilerin beğenisine sunuldu.

Dell ve Alienware oyun deneyimini daha rekabetçi, kişiselleştirilmiş ve erişilebilir hale getirmek ve büyüyen bilgisayar oyunları pazarının ihtiyaçlarını karşılamak için inovasyonu ön plana çıkararak amatör ve profesyonel oyuncular için üst düzey ve ekonomik makineler sunmaya devam ediyor.

Dell, G Serisi ve Alienware oyun bilgisayarları ve aksesuarlarıyla ilk kez Game İstanbul Oyun Fuarı’nda yerini aldı.

Dünyanın en güçlü oyun bilgisayarlarını üreten Alienware ile ekonomik ama güçlü bir oyun bilgisayarı arayanların tercihi G serisi, Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde Gaming İstanbul kapsamında A33 Hall A Standında tüketicilerle buluşurken, indirimli özel fiyatlarla da satışa sunuluyor.

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de hızla büyüyen oyun bilgisayarı piyasasında tüketicilerin beklentilerini karşılamak için çalıştıklarını dile getiren Dell EMC Türkiye Genel Müdürü Sinan Dumlu, “Milyar dolar seviyesine ulaşan Türkiye’deki oyun ekosistemini desteklemenin yanı sıra oyunculara profesyonel düzey teknolojilerden, ulaşılabilir bilgisayarların bulunduğu geniş bir oyun bilgisayarı portföyü sunuyoruz. Verdiğimiz destek kapsamında Türkiye’de Riot Games Espor Sahnesi’nde düzenlenen profesyonel oyun turnuvalarında Alienware bilgisayar ve monitörler kullanılıyor. Ayrıca G serisi ve Alienware oyun bilgisayarlarımız çeşitli kanallardan doğrudan oyuncularla buluşuyor” dedi.

Dell’in kullanıcıların oyun deneyimlerini en üst seviyeye çıkaran ürünleri hakkında daha fazla bilgi edinmek ve satın almak için Hepsiburada, Adeks, Ebrar ve Itopya adreslerini ziyaret edebilirsiniz.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!