-->
Black Desert’e Yeni güncelleme Mancınıklar savaş alanına iniyor!

Fetih Savaşları’nın yeni silahı mancınık, Black Desert evrenindeki savaşlara yeni stratejiler katıyor. Kapılara ve kahramanlara yüksek hasar verecek olan mancınık, savaşlardaki aksiyonu artıracak. Gölgeler Arenası açılış görevleri tüm hızıyla devam ederken yeni etkinliklerle birlikte daha fazla oyunda kalan oyuncular ödüllendiriliyor. Mancınığın gücüne hayret edeceksiniz! Fetih Savaşları’nın yeni silahı mancınık artık Black Desert Türkiye ve MENA’da! […]

21.02.2019 | ulasufuk

Fetih Savaşları’nın yeni silahı mancınık, Black Desert evrenindeki savaşlara yeni stratejiler katıyor. Kapılara ve kahramanlara yüksek hasar verecek olan mancınık, savaşlardaki aksiyonu artıracak. Gölgeler Arenası açılış görevleri tüm hızıyla devam ederken yeni etkinliklerle birlikte daha fazla oyunda kalan oyuncular ödüllendiriliyor.

Mancınığın gücüne hayret edeceksiniz!
Fetih Savaşları’nın yeni silahı mancınık artık Black Desert Türkiye ve MENA’da! Özellikle düşman maceracılara ve kalelerine ağır hasarlar verecek bu son derece ölümcül silah, klan ve ittifaklar tarafından Calpheon, Mediah ve Valencia Fetih Savaşları’nda saldırılar esnasında kullanılabilecek. Mancınık, kapılara ve kahramanlara yüksek hasar verirken fillerden ise yüksek hasar alıyor. Silahı toplamak ve savaşlarda kullanmak isteyen maceracılar, Klan Dükkanı’ndan mancınık atölyesi satın alabiliyorlar. Mancınık oku üretmek için gerekli olan materyaller ise; 15 margoria koyu demir, 12 titanyum külçe ve 30 kara taş tozu. Kullanmak için 10.000 gümüş gerektiren mancınık atölyesi maceracıların envanterinde 5 alan kaplıyor.

Fetih Savaşları’nda sıkça kullanılan ve savaşlara farklı dinamikler kazandıran Alev Kulesi ve Hwacha’da artık yükseltilebilecek! Fetih Savaşları’nda aşama 3, 4 bağlantı noktasında kale, komuta merkezi veya karargah kurulduğunda yükseltilebilen Alev Kulesi ve Hwacha, yükseltilme yapıldığında yüzde 50 dayanıklılık ve yüzde 20 DP artış kazanıyor. Ayrıca AP değeri de yüzde 30 artarak daha yüksek saldırı gücü sağlıyor. Yükseltme için gerekli malzemeler ise; 100 çelik ve 50 erimiş platinum parçası. Maceracıları bir konuda uyarmak gerekirse, yükseltme yapıldığında Alev Kulesi için yağ ve büyük Hwacha için ok hazırlamalılar. Çünkü yükseltme yapıldığında Alev Kulesi ve Hwacha yok oluyor!

Çok oynayan çok kazanacak!
Özel günler için özel hediyeler etkinliği kapsamında 20 Şubat bakım sonrası ile 27 Şubat bakım öncesi dönem aralığında oyuna her gün giriş yapan maceracılar, oyunda kalma sürelerine göre ödüller kazanacak. Ödülleri toplamak için maceracıların hafta içi en az 1 saat oyunda kalması gerekirken, oyunda kalma süreleri arttıkça ödüller de artıyor. Hafta sonu ise en az 2 saat oyunda kalmaları gerekiyor.

Gölgeler Arenası açılış görevleri maceracıları bekliyor!
Black Desert maceracılar tarafından çok sevilen Battle Royale modu Gölgeler Arenası’nın resmi açılışına çok az kaldı. Maceracılar bir yandan 27 Şubat’ta gerçekleşecek resmi açılışın geri sayımını yaparken, diğer yandan son 7 günlük süreç boyunca Gölgeler Arenası açılış görevlerini tamamlayarak ödüllerini toplamaya devam edecekler. Bu görevler, resmi açılış geri sayımının her gününde maceracılar için açık olacak. En az bir görevi başarıyla tamamlayan maceracılara altın hançer ödülü vaat edilirken, 10 veya daha fazla görevi tamamlayan maceracılar ise güzel aksesuar kutusu kazanabilecekler!

Etkinlik hakkında daha detaylı bilgiye buradan erişebilirsiniz.



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!