-->
The Walking Dead: The Final Season Episode 3 İnceleme

Telltale Games’de olanlar, birçok başarılı grafik maceraya neden olan gelişim evinin kapanmasına neden olan ani yükselme nedeniyle, çoğu oyuncuyu oldukça üzdü. Çöküşün arkasında, bir süredir çürüyen bir şey olduğunu biliyorduk, neredeyse Kirkman’ın yaratığından ileri sürülen çürük zombilerden biri gibi, ancak şirkete dahil olan birçok çalışanı olan bir iflas kararnamesi almak için pis kokusunu hissetmekten. Köprülerin […]

22.01.2019 | ulasufuk

Telltale Games’de olanlar, birçok başarılı grafik maceraya neden olan gelişim evinin kapanmasına neden olan ani yükselme nedeniyle, çoğu oyuncuyu oldukça üzdü. Çöküşün arkasında, bir süredir çürüyen bir şey olduğunu biliyorduk, neredeyse Kirkman’ın yaratığından ileri sürülen çürük zombilerden biri gibi, ancak şirkete dahil olan birçok çalışanı olan bir iflas kararnamesi almak için pis kokusunu hissetmekten. Köprülerin altından geçip yürüdük. Pek çok kişinin dediği gibi, “umut son ölmek” dir, ancak itiraf ediyorum ki Skybound Games’in serideki bir köşe için birikimi kaydettiği son tarihe kadar, eski Telltale çalışanları ile birlikte, görebileceğimden emin değildim Clementine’nin maceralarının sonu. Bir toplumun kalıntılarını başarısızlığa hazır tutmak kesinlikle zordur, zaten baştan başlamış bir işi tamamlayarak, ilk başta fanları hayal kırıklığına uğratmamaya çalışın.

Geçen aydan bu yana dört ay geçti, Clementine ve küçük AJ’ye ev arayacakları bir yer bulma yolculuğuna eşlik ettik ve ikisi de bulduklarını düşündükleri gibi, gölgelerde gizlenen bir şey grubu canlandırabilirdi. Sorunlu genç erkek çocukları, onlarla birlikte genç sivilcelerden daha acı problemler alıyor. Çocuklar tarafından kontrol edilen okul, yapının etrafındaki güvenli alanın ötesinde yaşayan bir avuç haydut tarafından hedefleniyor, ikinci bölümde kurulan küçük bir “barış” iklimini daha da dengesizleştirmeye hazır ağır bir saldırı hazırlıyor. Bu son sezonda oyuncuların iletişim kurduğu eski ve yeni tanıdıkların yer aldığı olayları giderek daha yakın hale getiriyor.

İkinci bölüm boyunca meydana gelen mağduriyetlerden dolayı her şey kararlı bir şekilde başlıyor ve birbiri ardına birçok atış yapmaya çalışıyor: en son olayları çözmeye çalışmak için tasarlanan plandan Kısacası, haydutlar tarafından kontrol edilen bölgeye girebiliyorlar, kısacası, yangında çok fazla et var ve birinin ikinci bölüm sırasında tanıştığı James’in arka planında daha derine kazmaya başladığını görmek çok hoş zombilerin ruhuyla ilgili çok ilginç bir teorisi vardı. Oğlan, bu destanın diğer küçük kahramanlarının yanı sıra, kendi geçmişinin travmalarına işkence görüyor ve Kirkman tarafından tasarlanan dünyanın normallik için çok az yer bıraktığını gösteren, büyümeye devam eden güçlü bir şiddet baskısı var. erkeklerin yaşadığı ergen dönemine yönelik bile. Aslında her şey olması gerekenden daha hızlı büyümeye zorlanıyor, yalnızca kendilerini değil, başkalarını da düşünerek hassas kararlar almalılar ve bu nedenle her seçimin küçük olmasına rağmen olaylar sırasında yıkıcı bir etkisi olduğu görülüyor . Telltale bize çok alışmıştı, onu inkar etmek işe yaramaz, o kadar ki karakterlerin karakterleri ve burada yapılan seçimler ve önceki bölümlerde AJ üzerinde ne tür bir duygusal etkiye sahip olabileceklerini bilmiyoruz. Clementine’nin seyahat eden küçük yoldaşından zaten oldukça güçlü gösteriler yaptık, ancak yazarların bizim için ne sakladığını kim bilebilir ki, her şeyden öte dizinin son derece önemli olduğunu. Bu nedenle, Clementine ve AJ arasındaki yakın ilişki, her şeyde ve her şey için ikinciden bir adım öne geçerek gelişmeye devam ediyor; bu, yalnızca tutumlar konusunda sizi şaşırtmayacak, aynı zamanda tam olarak kalabalığa hitap eden bir dizi cümle için de sizi şaşırtacak. Oyuncu.

Tamamen teknik açıdan The Walking Dead: Final Sezonu, önceki bölümlerde belirlenen standartları koruyor, ancak çoktan seçmeli diyaloglarla dolu uzun kesik çizgiler için oyun alanı bırakma aşamalarını kuvvetli bir şekilde azaltma eğiliminde. daha fazla aksiyon aşamasının küçük kısımda ortaya çıktığı ilk bölümler tamamen ortadan kalkmış ya da neredeyse ortadan kalkmış gibi görünüyor (ne yazık ki unutulabilir). Bölümün süresi, en baştan ayarlanan çizgiyi izler, ancak üç orette olan gizli atlıkarıncaya ya da neredeyse iki kez oynamak için muhtemel olduğunu düşünerek, her zaman harika olanı keşfetmek için çapsal olarak karşıt cevapların uygun anlarını seçerek eğer gerekirse, tarihe ve kolleksiyona adanmış başarıların serbest bırakılması ile birlikte.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!