-->
TESFED Zula Türkiye Kupası’nda ‘En Değerli Oyuncu’ya Casper Excalibur Ödülü!

Türkiye’nin en iyi 16 Zula takımının kıyasıya mücadele ettiği TESFED Zula Türkiye Kupası’nda birinci olan takımın en değerli oyuncusu (MVP), oyun tutkunlarının gözde bilgisayarı Excalibur G650 ile ödüllendirildi. Final maçını kazanan Galatasaray takımında oynayan ve turnuvanın en değerli oyuncusu seçilen Erdem Şentürk, oyun dünyasının yenilmezi olarak bilinen Excalibur bilgisayarın sahibi oldu. Zula Süper Lig ve […]

28.01.2019 | ulasufuk

Türkiye’nin en iyi 16 Zula takımının kıyasıya mücadele ettiği TESFED Zula Türkiye Kupası’nda birinci olan takımın en değerli oyuncusu (MVP), oyun tutkunlarının gözde bilgisayarı Excalibur G650 ile ödüllendirildi. Final maçını kazanan Galatasaray takımında oynayan ve turnuvanın en değerli oyuncusu seçilen Erdem Şentürk, oyun dünyasının yenilmezi olarak bilinen Excalibur bilgisayarın sahibi oldu.

Zula Süper Lig ve Zula Rekabet Turnuvası’nın en iyi takımları, 26-27 Ocak’ta Türkiye Espor Federasyonu önderliğinde düzenlenen Zula Türkiye Kupası’nda bir araya geldi. Tüm takımların büyük ödüle ve şampiyonluk kupasına ulaşmak için mücadele verdiği etkinlikte ipi göğüsleyen takımın en değerli oyuncusu (most valuable player), Casper Excalibur oyun bilgisayarıyla ödüllendirildi.

Türkiye’nin ilk espor kompleksi olan Nonstop Zula Espor Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte, Türkiye’nin en iyi 16 Zula takımı mücadele etti. Tekli eleminasyon sistemi formatında düzenlenen organizasyona, takımların yanı sıra yüzlerce oyun sever de izleyici olarak katıldı.

En üst segment dizüstü ve masaüstü bilgisayar tasarımlarıyla oyun severlere yenilmez bir güç katan Excalibur’un G650 modeli, kupa finalinde birinci olan Galatasaray takımında oynayan Erdem Şentürk’ün (Keevz) oldu. Oyun severlere son teknoloji ürünler ile maksimum performans ve kesintisiz oyun keyfi vadeden Excalibur, Casper Pazarlama İletişimi Müdürü Nesli Doğan tarafından sporcuya takdim edildi.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!