-->
NVIDIA’nın Yeni Game Ready Sürücüsü, G-SYNC Uyumlu Ekranlara ve GeForce RTX 2060 GPU’ya Sahip Ekran Kartlarına Destek Veriyor

NVIDIA, G-Sync uyumlu ekranlara ve GeForce RTX 2060 GPU’ya sahip ekran kartlarına destek veren yeni Game Ready sürücüsünü duyurdu.  G-SYNC uyumlu ekranlara destek NVIDIA mühendisleri, performansı en iyi düzeye getirmek ve mükemmel bir oyun tecrübesi sunmak için mümkün olan son ana kadar çalışmaya devam ediyor. Bütün Game Ready sürücülerinin Microsoft tarafından sağlanan WHQL sertifikasına sahip […]

16.01.2019 | ulasufuk

NVIDIA, G-Sync uyumlu ekranlara ve GeForce RTX 2060 GPU’ya sahip ekran kartlarına destek veren yeni Game Ready sürücüsünü duyurdu. 

G-SYNC uyumlu ekranlara destek

NVIDIA mühendisleri, performansı en iyi düzeye getirmek ve mükemmel bir oyun tecrübesi sunmak için mümkün olan son ana kadar çalışmaya devam ediyor. Bütün Game Ready sürücülerinin Microsoft tarafından sağlanan WHQL sertifikasına sahip olması ise kalitenin bir diğer belirtisi olarak göze çarpıyor.

NVIDIA Game Ready sürücülerinin diğer önemli bir boyutu da, GeForce kullanıcılarına yeni özelliklerin aktarılma mekanizması olarak sıklıkla kullanılması oluyor. Güncellenen Game Ready sürücüsü, G-SYNC uyumlu ekranlara yeni destekler getiriyor.

NVIDIA, Ocak ayı başında CES 2019’da sektörde yeni bir girişim olarak tanıttığı, G-SYNC Uyumlu sertifika ile G-SYNC ekosistemini genişletiyor. NVIDIA bu kapsamda, AdaptiveSync protokolünü destekleyen monitörlerdeki tecrübeyi onaylatmak adına, önde gelen monitör OEM’leri ile çalışacak. Testi geçebilen ürünler ise “G-SYNC Compatible” olarak adlandırılacak.

Hâlihazırdaki AdaptiveSync ekosistemi karmaşık bir yapıya sahip ve oyun deneyimi ekranlar arasında fazlasıyla çeşitlilik gösteriyor. Birçok monitör çok dar aralıktaki değerlere ve düşük VRR ekran kalitesine sahip. “G-SYNC Compatible” sertifikası bu noktada oyun deneyimine bir tutarlılık getirmeyi ve tüketicilere hangi ekranların iyi bir giriş seviyesinde VRR sağlayacağı konusunda yardımcı olmayı amaçlıyor.



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.