-->
Neverwinter: The Heart of Fire PlayStation 4 ve Xbox One’da

Acquisitions Incorporated Macera, Hazine ve Kahkahanın Habercisi olarak Protector’s Enclave’e Geliyor Önde gelen ücretsiz MMORPG yayıncısı Perfect World Europe B.V., Cryptic Studios ile, Acquisitions Incorporated’i içeren Neverwinter: The Heart of Fire‘ın şimdi Xbox One ve PlayStation®4 platformlarında yayında olduğunu bugün duyurdu. Penny Arcade kurucuları Jerry Holkins ve Mike Krahulik’in, Forgotten Realms’te geçen ücretsiz D&D MMORPG […]

16.01.2019 | ulasufuk

Acquisitions Incorporated Macera, Hazine ve Kahkahanın Habercisi olarak Protector’s Enclave’e Geliyor

Önde gelen ücretsiz MMORPG yayıncısı Perfect World Europe B.V., Cryptic Studios ile, Acquisitions Incorporated’i içeren Neverwinter: The Heart of Fire‘ın şimdi Xbox One ve PlayStation®4 platformlarında yayında olduğunu bugün duyurdu. Penny Arcade kurucuları Jerry Holkins ve Mike Krahulik’in, Forgotten Realms’te geçen ücretsiz D&D MMORPG oyunu için kaleme aldığı son campaign’de, popüler Acquisitions Incorporated karakterleri Omin Dran, Jim Darkmagic ve Walnut Dankgrass (sırayla seslendirenler: Holkins, Krahulik ve Amy Falcone) yer alıyor. Tamamen yeni bir campaign oyunculara, stajyerlikten dört başı mamur bir üye olmaya varan yolculuklarında meşhur macera şirketine katılma fırsatını tanıyor.

Neverwinter: The Heart of Fire videosu: https://youtu.be/jxMB9k3oQqA

The Heart of the Fire’ın konsol sürümünün basın içerikleri:https://perfectworld.box.com/v/NWftAcqIncXBOPS4

The Heart of Fire’ın içeriğine seviye 15’ten itibaren erişilebilecek ve modül seviyelere yayılan görevler içerecek. Acquisitions Incorporated’ın kendine münhasır mizahının her yerine işlediği bu modül, maceracıları ona ismini veren Heart of Fire’ı, Dungeons & Dragons’ın geçmişinden bir eseri, vahşi bir campaign’de aramaya davet ediyor. Omin ve Jim’in verdiği (tabi ki ücreti düşük olan) görevlerde bir Beholder fuarına kılık değiştirerek sızmak, dağ ebadında bir devin isteklerini şirket zeplininin içinde gerçekleştirmek ve tamamen yeni bir oyun sonu skirmish’inde, Manycoins Bank’ın soyulmasına engel olmak var.

Acquisitions Incorporated’in Protector’s Enclave’deki yeni meskeni, oyunculara yenilenen meslek sistemi için bir merkez olarak atölye sahibi olmalarını mümkün kılıyor. Bu modüldeki diğer güncellemeler arasında dengeleme değişiklikleri, zindan sandıkları ve loot deneyiminde geliştirmeler var. Bu güncellemelerin ayrıntılarını aşağıda bulabilirsiniz:

  • The Heart of Fire Hikayesi – Popüler Penny Arcade oyunlarının ve gaming kültürü temalı online çizgi romanının arkasındakiler, en yeni Acquisitions Incorporated hikayesini de kaleme aldı. Meşhur maceracı şirketinin üyesi olup Omin Dran (Jerry Holkins), Jim Darkmagic (Mike Krahulik) ve Walnut Dankgrass (Amy Falcone) ile birlikte, ne idüğü belirsiz etkinliklerle iştigal edin.
  • Yeni Campaign: Acquisitions, Incorporated – Şirket zeplinine binip 11 gözlü canavarlar gibi giyinerek gökyüzünde uçmak değil sadece. En yeni campaign oyuncuyla birlikte seviye atlıyor, yeni nimetler ve yeni oyun sonu Skirmish’ine erişim kazandırmasıyla ön plana çıkıyor.
  • Yeni Skirmish: Manycoins Bank Heist – Acquisitions Incorporated’deki stajyerlik aşamasını tamamlayan oyunculara, Manycoins Bank kasasını Zhentarim’lere karşı savunma fırsatı, pardon, görevi verilecek. Protector’un maaşını koruma karşılığında iyi bir ödeme alacaklarına kuşku yok.
  • Mesleklerde Revizyon – Seven Suns Coster Market bazı maceracıların ekonomi sanatındaki becerisini takdir ediyor. Artık, seviye 20’den itibaren oyuncular atölye sahibi olabilir, kaynak toplamak için artisan tutabilir ve elden geçirilmiş, daha kişiselleştirilmiş meslek sisteminde eşya üretebilirler.
  • Salvage ve Dungeon End Chest Değişiklikleri – Ödül olarak verilen Astral Diamond’lar değişti! Çok arzulanan para biriminden kazanırken oyun içeriğini tamamlayın. Dungeon Chest Key andık artık açmak için gerekmeyecek ve zindan sonunda ücretsiz olarak yeniden zar atmak için token’a çevrildiler. Bu Astral Diamond’larla da yapılabilir. Son olarak da, Salvage özelliği bu güncellemeyle kaldırıldı.
  • Class Dengeleme Güncelemeleri – Oyunu herkes için daha eğlenceli hale getirmek ve sınıflar arası dengeyi sağlama çalışmalarımızı sürdürerek sınıf güçlerine ve genel dengeye çeşitli değişiklikler yapıldı. Yama notları ve ayrıntılı bilgi için Neverwinter bloguna göz atın.
  • Loot Deneyimi Geliştirmeleri– Forgotten Realms’te toplanan loot’un çoğu artık oyuncu yaklaştığı an otomatik olarak envanterine ekleniyor. Need/Greed zarları gerektiğinde yine çıkacak. Daha az hazine (satıcı loot’u) düşücek ve başka az istenen loot’lar artık düşmeyecek. Ayrıntılı bilgi edinmek için The Heart of Fire yama notlarına https://www.arcgames.com/en/games/xbox/neverwinter/news/detail/11069433 göz atın.

Bu promosyon ve Neverwinter: The Heart of Fire hakkında daha fazla bilgi edinmek ve maceranıza ücretsiz olarak başlamak için http://www.playneverwinter.com adresini ziyaret edin.

Bu haberi Twitter’da paylaşıyorsanız lütfen@NeverwinterGame etiketini kullanın.

###

Neverwinter hızlı çarpışmalar ve epik zindanlar sunan ücretsiz bir MMORPG. Oyuncular devasa Neverwinter şehrini ve onu çevreleyen kırsal bölgeyi keşfederken Forgotten Realms’in simgesel şehrinin hareketli tarihini öğrenir ve şehrin birçok düşmanıyla savaşırlar. Neverwinter PC’de yayında, Xbox One (Xbox Live Gold* ile) ve PlayStation®4’da (PlayStation®Plus gerekmez) dijital olarak ücretsiz.

*Xbox’da, Xbox Live Gold (ayrıca satılan) üyeliği gerekir.

Neverwinter hakkında daha fazla bilgi için http://www.playneverwinter.com adresini ziyaret edin.



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.