-->
MMD, Philips 241B7QGJEB Monitörünü Piyasaya Çıkartıyor: Dünyanın En Yeşil Monitörü

MMD, Philips 241B7QGJEB monitörünü piyasaya çıkartıyor: Dünyanın en yeşil monitörü, bir yandan çevreyi korurken bir yandan da profesyonel üretkenliği en üst düzeye çıkartıyor Lider ekran uzmanı ve Philips monitörlerinin marka lisans ortağı MMD, Philips 241B7QGJEB Full HD monitörünün çok yakında piyasaya çıkacağını duyuruyor. 23.8 inçlik bu LCD monitör, hem çevreye saygı gösterirken hem de ekolojik […]

14.01.2019 | ulasufuk

MMD, Philips 241B7QGJEB monitörünü piyasaya çıkartıyor:
Dünyanın en yeşil monitörü, bir yandan çevreyi korurken bir yandan da profesyonel üretkenliği en üst düzeye çıkartıyor

Lider ekran uzmanı ve Philips monitörlerinin marka lisans ortağı MMD, Philips 241B7QGJEB Full HD monitörünün çok yakında piyasaya çıkacağını duyuruyor. 23.8 inçlik bu LCD monitör, hem çevreye saygı gösterirken hem de ekolojik düşünen profesyonellerin iş yerindeki performanslarını artırmaları için güçlü bir araç sunan, çevre dostu monitörlerin yeni ölçütü. Philips’in 241B7QGJEB modeli, piyasadaki en iyi enerji verimliliğine, tamamen geri dönüştürülebilir ambalaja ve çeşitli uluslararası çevre standartlarına uygunluğa ek olarak, kullanıcılara geniş yelpazede yüksek performanslı ve akıllı ergonomik özellikler de sunuyor. Bunlar arasında Full HD ve IPS teknolojisi, SmartImage, SmartContrast, ve SmartResponse, USB 3.0 standardı, dahili hoparlörler ve SmartErgo taban var, bunlar hep birlikte tam bir kullanıcı konforunu ve rahatlığını garantiliyor.


Philips 241B7QGJEB Full HD monitör, çevre dostu ve konforlu bir çalışma deneyimi sunar

Üst düzey Dünyadaki en çevre dostu monitör
241B7QGJEB
monitörü, Philips’in uzun süredir sürdürülebilirliğe ve çevreye gösterdiği taahhüdü destekliyor. Gelmiş geçmiş en çevre dostu bu monitör, çevre üzerinde mümkün olan en düşük etkiye sahip olması için özel olarak tasarlandı.  TCO Certified Edge’e sahip hafif, %85 oranında tüketici sonrası geri dönüştürülmüş plastiklerden oluşturulmuş, Philips 241B7QGJEB modeli kurşun, cıva, halojen ve PVC/BFR gibi zararlı maddelerden tamamen arındırılmış. Ayrıca bütün plastik gövde parçaları, metal şasi parçaları ve ambalaj malzemeleri %100 geri dönüştürülebilir. Philips’in bu monitörü, bu yolla global ekonomiye geri dönüşümle katkı sağlarken bir yandan da küresel kaynak tüketiminin ve ona bağlı bütün ulaştırma emisyonlarının azaltılmasına yardımcı oluyor. Sonuç olarak, Green Electronics Council (Yeşil Elektronik Konseyi) bu monitöre çevre dostu EPEAT sertifikası vererek ürünün yeşil tasarımını ve performansını da doğrulamış oldu.

Üretkenliğe açılan sürdürülebilir bir kapı
Tüm sektörlerdeki profesyöneller, işlerine gerçekten yarayan teknolojiyi isterler. Philips 241B7QGJEB modeli, sürdürülebilirliğin yanında kalite ve konfor da sunan, yüksek performanslı bir monitör. Full HD çözünürlük ve IPS paneli, neredeyse her açıdan görüntülenebilen olağanüstü netlikte ve keskinlikte görüntüler anlamına geliyor. Ultra dar bir çerçeve pencereleri kolayca yan yana yerleştirmeyi sağlarken SmartImage, SmartContrast ve SmartResponse gibi yenilikler de her an en yüksek görüntü ve video kalitesinin garantisi. Bilgisayar başında geçen uzun saatler genelde yorgunluk demek olduğu için de, Philips 241B7QGJEB kullanıcı rahatlığını en üst düzeye çıkarmak için etkin çözümler ile donatıldı. Bu çözümler arasında parlamayan, düşük yansıtmalı bir monitör yüzeyi ve çalışırken daha iyi bir görselleştirme için LowBlue modu ve Flicker-free teknolojisi var. Üstelik bunlara ek olarak, tamamen ayarlanabilir SmartErgo bir taban ve kullanıcılara kendilerine uygun konumu seçme özgürlüğü veren VESA montajı özelliği de bulunuyor.

Dünyanın en enerji verimli monitörü
Daha düşük karbon ayakizi bırakmanın temelinde enerji verimliliği var, ve bu alanda da Philips’in 241B7QGJEB modeli diğerlerinden bir gömlek üstün. Bir dizi güç tasarrufu teknolojisi ile donatılmış bu monitör, kayda değer bir enerji azaltımı sağlıyor — bunun da hem çevreye hem de kullanıcıların ceplerine faydası var. Yüksek performanslı, düşük tüketimli bu teknolojiler arasında, zararsız kızıl ötesi sinyaller ile kullanıcının orada olup olmadığını belirleyip ona göre otomatik olarak monitörün parlaklığını azaltan PowerSensor var. Tekbaşına bu yenilik bile enerji tasarrufunun %80 gibi bir oranına denk düşüyor. Üstelik hepsi bu kadar da değil: Philips’in 241B7QGJEB modelinde en az tüketim ile optimal parlaklık için yeni, düşük güçlü, arka aydınlatmalı bir tasarım, ortamdaki ışığı algılayarak ekranın parlaklığını otomatik olarak ayarlayan LightSensor teknolojisi ve konvansiyonel monitörlerde, monitör kapalıyken bile meydana gelebilen gizli enerji tüketimini (Standby / bekleme modunda) durduran bir Zero Power Switch anahtarı bulunuyor. Monitörün tüketimi, EnergyStar 7.0 ölçümüne göre 11 vat. A++ enerji sınıfı da Philips 241B7QGJEB modelinin eşsiz benzersiz enerji verimliliğini vurguluyor.

“Philips, kendini inovasyonla sürdürülebilirliği birleştiren yüksek performans teknolojisini kullanıcılara sunmaya adadı. Philips 241B7QGJEB modeli, üretkenliklerini sorumlu, ekolojik bir şekilde geliştirmek isteyen profesyoneller için ideal seçim.” – Stefan Sommer, MMD Avrupa Pazarlama & İşletme Direktörü

Philips’in 241B7QGJEB modeli, Ocak 2019’da 259 USD tavsiye edilen perakende fiyatından piyasaya çıkacak.

Yüksek çözünürlüklü görselleri buradan indirebilirsiniz: https://drive.google.com/drive/u/1/folders/1IufL_gF-0o7cQ6_n50NLw5BcKCEFTR6j

Ürün broşürünü buradan indirebilirsiniz: https://www.download.p4c.philips.com/files/2/241b7qgjeb_00/241b7qgjeb_00_pss_turtr.pdf

Philips monitörleri hakkında daha fazla bilgi için: https://www.philips.co.uk/c-m-pc/monitors



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.