-->
Logitech’ten Oyunseverlere Müjde: Logitech G PC Gaming Ürünlerinde %25’e Varan İndirim Fırsatı!

Oyuncular için üretilmiş yüksek performanslı donanım serisini geliştirmeye devam eden Logitech G, soğuk kış günlerinde bilgisayar başında yepyeni ekipmanlarla oturmak isteyen oyunseverlere harika bir fırsat sunuyor. Bu kapsamda, 15 Ocak – 5 Şubat 2019 tarihleri arasında seçkin mağazalarda ve e-ticaret sitelerindeki seçili Logitech G PC Gaming ürün ailesi ürünlerinden satın alan herkes, stoklarla sınırlı kampanya […]

15.01.2019 | ulasufuk

Oyuncular için üretilmiş yüksek performanslı donanım serisini geliştirmeye devam eden Logitech G, soğuk kış günlerinde bilgisayar başında yepyeni ekipmanlarla oturmak isteyen oyunseverlere harika bir fırsat sunuyor. Bu kapsamda, 15 Ocak – 5 Şubat 2019 tarihleri arasında seçkin mağazalarda ve e-ticaret sitelerindeki seçili Logitech G PC Gaming ürün ailesi ürünlerinden satın alan herkes, stoklarla sınırlı kampanya kapsamında %25’e varan indirimlerden yararlanabiliyor. Okulların kapanmasıyla birlikte sömestr tatiline girecek öğrencileri de sevindirecek kampanya, G300S, G231, G213, G430, G502 ve G413 ürünlerinde geçerli olacak.



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.