-->
Lineage 2: Revolution’a Yeni Ejdersoyu Ekipmanı ve Zaman Yarığı Ekleniyor

Lineage 2: Revolution’a Ejdersoyu temalı güncelleme Netmarble Corp. popüler mobil MMORPG oyunu Lineage 2: Revolution için 30 Ocak 2018 tarihinde Ejdersoyu temalı bazı güncellemeler getiriyor. Güncellemenin içinde yeni Ejdersoyu ekipmanı ve Zaman Yarığı’nın yanı sıra Kış Habercisi Kostümü de yer alıyor. Ejderha Kalbi Tapınağı’na yeni Zaman Yarığı Ejderha Kalbi Tapınağı’na eklenen yeni Zaman Yarığı’nda, 230 […]

31.01.2019 | ulasufuk

Lineage 2: Revolution’a Ejdersoyu temalı güncelleme

Netmarble Corp. popüler mobil MMORPG oyunu Lineage 2: Revolution için 30 Ocak 2018 tarihinde Ejdersoyu temalı bazı güncellemeler getiriyor. Güncellemenin içinde yeni Ejdersoyu ekipmanı ve Zaman Yarığı’nın yanı sıra Kış Habercisi Kostümü de yer alıyor.

Ejderha Kalbi Tapınağı’na yeni Zaman Yarığı

Ejderha Kalbi Tapınağı’na eklenen yeni Zaman Yarığı’nda, 230 ve daha üstü seviyedeki oyuncular yeni bir pelerin elde etme şansı için, bu zindanda Ejdersoyundan gelen yeni baş düşmanlarla savaşacak. Son baş düşmanı yenen oyuncular, başarılı bir normal saldırıda devasa bir çatlak oluşturan güçlü bir etkiye sahip Kudretli Embrion’un Pelerinini kazanabilecek.

Ejderhalara karşı etkili ekipman

Yeni Ejderha Dişi silahlar ve Ejderhaderisi zırhlar, ejderha türü canavarlara karşı hasar ve savunmayı artıracak. Bu da çoğu canavarın Ejdersoyundan olduğu Ejderha Kalbi Tapınağı’nda özellikle faydalı olacakları anlamına geliyor.

Yeni bir kostüm ve geliştirmeler

Bunların yanı sıra, silah, saç stili ve kostüm olmak üzere üç parçadan oluşan yeni Kış Habercisi Kostümü de Lineage 2: Revolution’da oyuncuların karşısına ilk defa çıkacak.

Ork ırkının Şato Fethi’ne eklenmesini, envantere eklenen “Bütün Sandıkları Aç” özelliğini ve oyuncuların, birden fazla olması halinde, bütün Seviye Atlama Ödüllerini aynı anda almalarına olanak sağlayan bir düzenlemeyi de içeren, bir takım yeni oynanış geliştirmeleri de bu güncellemeyle oyuna ekleniyor.

Lineage 2: Revolution, iOS ve Android’de oynanabilir.

Lineage 2: Revolution ile ilgili daha fazla bilgi için internet sitesini (http://l2.netmarble.com) ve resmi Facebook sayfasını (https://facebook.com/OfficialLineage2Revolution/) ziyaret edebilirsiniz.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!