-->
Dell ve Alienware’in Team Liquid ve Riot Games İşbirliği Büyüyor

Dell ve Alienware’in Sektör İşbirlikleri Artıyor Team Liquid, Hollanda’da Alienware teknolojisiyle desteklenen ikinci Alienware Eğitim Tesisini kuruyor Riot Games ve League of Legends Esports ile yeni bilgisayar donanımı ortaklığı, lig profesyonellerinin daha üst düzeyde yarışmalarını sağlayan ve küresel operasyonları için operasyonel lojistiklerini standartlaştıran yeni nesil bilgisayar çağını başlatıyor Dell ve Alienware, Team Liquid ve Riot […]

14.01.2019 | ulasufuk

  • Dell ve Alienware’in Sektör İşbirlikleri Artıyor
  • Team Liquid, Hollanda’da Alienware teknolojisiyle desteklenen ikinci Alienware Eğitim Tesisini kuruyor
  • Riot Games ve League of Legends Esports ile yeni bilgisayar donanımı ortaklığı, lig profesyonellerinin daha üst düzeyde yarışmalarını sağlayan ve küresel operasyonları için operasyonel lojistiklerini standartlaştıran yeni nesil bilgisayar çağını başlatıyor

Dell ve Alienware, Team Liquid ve Riot Games gibi e-spor markaları ile üst düzey ortaklıklar kurduğunu, bu işbirliklerini geliştirdiğini duyurdu.

Geçtiğimiz yıl CES’te, Alienware ve Team Liquid, ilk Alienware Eğitim Tesisi konusunda işbirliği yaptıklarını açıklamıştı. Los Angeles’ta bulunan yaklaşık 1.000 metrekarelik tesis ve stüdyo alanı, bahsedilen e-spor organizasyonunun ABD merkezi olarak hizmet veriyor. Birçok insanın bu çapta bir organizasyondan bekleyeceği birinci sınıf teknoloji, olanaklar ve destek personelinin yanı sıra profesyonel atmosfer ve iş/özel yaşam dengesi Team Liquid sporcularının daha da ilerlemesine yardımcı oldu.

Tesisin açıldığı Mart 2018 tarihinden beri, Team Liquid’in League of Legends ekibi peş peşe LCS Şampiyonlukları kazandı, Counter-Strike ekipleri turnuvalara katıldı ve 10’dan fazla büyük final oynadı. Team Liquid, dünyadaki en etkili, en iyi kazanç sağlayan e-spor organizasyonlarından biri olmaya devam ediyor. Alienware ve Team Liquid arasındaki iş ortaklığı, bu profesyonellerin sezon boyunca gelişimleri ve başarılarını sürdürme yöntemleri konusunda önemli bir fark yarattı.

Alienware devam eden Team Liquid işbirliğiyle e-sporlara yapmış olduğu yatırımı ikiye katlıyor
2019’da tüm dünyada rekabet eden Team Liquid sporcularının gelecekteki Avrupa merkezi ve ek eğitim merkezi olacak, son teknolojiyle donatılmış ikinci Alienware Eğitim Tesisi’nin Hollanda’nın Utrecht kentindeki inşaatına başlanmasıyla, Alienware ve Team Liquid çıtayı yükseltmeye devam ediyor.

Ek olarak, Alienware ve Team Liquid, e-sporlar alanında bugüne kadarki en yaygın ve en geniş kapsamlı donanım ortaklığını başlatacak. Liquid sporcuları artık tüm Alienware masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, premium ekran, oyun kulaklığı ve çevre birimleri ile eğitim alacak, yarışacak, canlı yayın yapacak ve hatta bu portföyün geliştirilmesine yardımcı olacak. Alienware ve Team Liquid arasındaki bu kapsamlı donanım işbirliği, her iki kuruma da yine seçkin oyun donanımları ve çevre birimleri tasarlama ve iyileştirme odaklı mükemmel bir birliktelik sunuyor.

Alienware, Riot Games ve League of Legends ile ortaklık kuruyor

Milyarlarca dolarlık e-spor endüstrisini daha fazla inovasyonla destekleyen Alienware, dünyanın en büyük e-spor oyununun sahibi ve işletmecisi olan Riot Games ile uzun süreli yeni bir ortaklığa imza attı. Bu yeni ortaklık, içerisinde bulunduğumuz yıl içinde, oyun tutkunlarının e-spor oyuncularına dönüşmelerine ve profesyonellerin daha yüksek bir seviyede rekabet etmelerine yardımcı olması için tasarlandı.

Alienware, fanatikleri için LoL turnuvalarının eleme ve final maçlarında özel bir VIP oturma bölümü sunacak ve belirli fanatiklere izlerken oynama fırsatı verecek. Alienware turnuvaların eleme ve final maçlarında, VIP ortaklara yayın yapabilecekleri bir bölüm tahsis edecek ve belirli LoL ortaklarına etkinliklere katıldıkları sırada canlı ya da banttan yayın yapma imkanı sunacak.

Alienware Kuzey Amerika Ligi Şampiyonluk Serisi (NA LCS), League of Legends Avrupa Şampiyonası (LEC) ve her yıl düzenlenen üç küresel turnuvada (Dünya Şampiyonası, Sezon Ortası Davetli Turnuvası ve Yıldızlar Turnuvası) League of Legends Esports’un tek bilgisayar donanım ortağı olacak.

Buna ek olarak, Alienware NA LCS ve LEC’nin normal sezon bölümlerinde yaşanan üst düzey rekabet için kullanılan devasa Alienware Aurora masaüstü bilgisayarlar ve AW2518H oyun monitörleri filosunu ve yıl boyunca beş kıtada düzenlenen ligin en prestijli uluslararası e-spor turnuvalarına gönderilen yüzlerce bilgisayarlık filoyu temin edecek ve yönetecek.

Performans ve güvenilirlik standartlarını daha da arttıran League of Legends Esports filosundaki her Alienware bilgisayar kurulumu, profesyonel LoL Esports oyuncularının olabilecek en yüksek seviyede rekabet etmelerini sağlayan teknolojinin test edilmesi için Dell Diagnostic Support ile birlikte çalışacak.



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.