-->
Torchlight Frontiers’in Son Fragmanında Dusk Mage Hem Karanlık Büyü Hem Işık Büyüsü Kullanıyor

Echtra Games’in ARPG türündeki serisinin yaklaşan oyunu Torchlight Frontiers’in en son fragmanının yıldızı olan Dusk Mage kahraman sınıfı, envaiçeşit kahredici büyü saldırılarını gerçekleştirmek için hem ışık enerjisinden hem de karanlık enerjiden yararlanıyor. Torchlight Frontiers’ın yeni sınıf ilanı fragmanında, bu zıt büyü kuvvetlerini dengeleyerek düşman sürülerini kırıp geçiren Dusk Mage’i izleyin: Dusk Mage Sınıfı İlan Fragmanı: […]

07.12.2018 | ulasufuk

Echtra Games’in ARPG türündeki serisinin yaklaşan oyunu Torchlight Frontiers’in en son fragmanının yıldızı olan Dusk Mage kahraman sınıfı, envaiçeşit kahredici büyü saldırılarını gerçekleştirmek için hem ışık enerjisinden hem de karanlık enerjiden yararlanıyor. Torchlight Frontiers’ın yeni sınıf ilanı fragmanında, bu zıt büyü kuvvetlerini dengeleyerek düşman sürülerini kırıp geçiren Dusk Mage’i izleyin:
Dusk Mage Sınıfı İlan Fragmanı: https://www.youtube.com/watch?v=jv_4aYx6U98
Bu videoyu Facebook veya Twitter’da paylaşıyorsanız lütfen @PlayTorchlight etiketini kullanın.
Yeni Dusk Mage sınıfı ilan fragmanını ve ekran görüntülerini indirmek için lütfen https://perfectworld.app.box.com/v/TLFDuskMageTrailer adresini ziyaret edin.


Popüler Haberler


Predator Helios 16 PH16-71: Güçlü donanımı ve etkileyici ekranıyla oyun deneyimini bir üst seviyeye taşıyor! Keşfet ve maceraya hazır ol!


Ario’ya adım atın ve heyecan verici bir maceraya hazır olun! Görsel şöleni, akıcı oynanışı ve etkileyici hikayesiyle sizi bekliyor!


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!