-->
Team NVIDIA Türkiye, 2. Yaşını Kutluyor!

Team NVIDIA Türkiye, 16 Aralık’ta düzenleyeceği yaş günü partisiyle 2. yaşını kutlayacak. Dünyadaki NVIDIA GeForce Twitch kanalları içerisinde en çok takipçi sayısına sahip olan NVIDIAGeForceTR Twitch kanalında yeni yaşını kutlayacak Team NVIDIA takımı, sürpriz içeriklerin yer aldığı özel bir yayınla birlikte saat 18:00’de takipçileriyle buluşacak. Battlefield V ve Fortnite gibi NVIDIA partneri oyunlarla birlikte eğlencenin […]

14.12.2018 | ulasufuk

Team NVIDIA Türkiye, 16 Aralık’ta düzenleyeceği yaş günü partisiyle 2. yaşını kutlayacak. Dünyadaki NVIDIA GeForce Twitch kanalları içerisinde en çok takipçi sayısına sahip olan NVIDIAGeForceTR Twitch kanalında yeni yaşını kutlayacak Team NVIDIA takımı, sürpriz içeriklerin yer aldığı özel bir yayınla birlikte saat 18:00’de takipçileriyle buluşacak. Battlefield V ve Fortnite gibi NVIDIA partneri oyunlarla birlikte eğlencenin dozunun artacağı yayında,  Team NVIDIA Türkiye takımının tüm yayıncıları takipçileriyle bir araya gelecek.

Sürpriz yarışmaların yer alacağı etkinlikte, takipçiler ASUS’tan ROG SWIFT PG248Q G-SYNC Monitör ve ASUS ROG STRIX GeForce RTX 2070 8GB ekran kartı. MSI’dan 2 adet MSI GeForce RTX 2070 Gaming X 8G ekran kartı, Monster’dan Monster Abra A5 GTX 1050 dizüstü oyuncu bilgisayarı, Epic Games’den 10 adet Fortnite 1000 V-Papel ve Logitech’ten 2 adet G102, 1 adet G305 oyuncu mouse’u kazanma şansı elde edecek.

Etkinlik kapsamındaki yayına Team NVIDIA Türkiye takımından kaptan Mete Özbey (Eastergamers TV), Ferit “WtcN” Karakaya, Can Sungur, Kemal Can “Kendine Müzisyen“ Parlak, Volkan “Grimnax” Yıldız, Berke “Thaldrin” Demir, Rauf “RaufBaba25” Güneş ve Ahmet “Jahrein” Sonuç katılacak.

NVIDIAGeForceTR kanalı, SocialBlade istatistiklerine göre dünyada en çok takipçi sayısına sahip NVIDIA Twitch kanalı olmasıyla dikkat çekiyor.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!