-->
Subnautica PlayStation 4 ve Xbox One’a Dalış Yapıyor

Sualtı Açık Macera Oyunu Şimdi Dijital İndirme ve Perakende Satışa Çıktı Natural Selection serisinin arkasındaki bağımsız geliştirici ve yayıncı firma Unknown Worlds Entertainment, Subnautica’nın PlayStation®4 ve Xbox One’a çıktığını bugün duyurdu. Ocak 2018’de PC’ye çıktığından beri, sualtı açık dünya macera oyununu 3 milyondan fazla oyuncu indirdi. Bağımsız stüdyo Panic Button sayesinde, oyunun gelişmiş grafikler ve […]

04.12.2018 | ulasufuk

Sualtı Açık Macera Oyunu Şimdi Dijital İndirme ve Perakende Satışa Çıktı
Natural Selection serisinin arkasındaki bağımsız geliştirici ve yayıncı firma Unknown Worlds Entertainment, Subnautica’nın PlayStation®4 ve Xbox One’a çıktığını bugün duyurdu. Ocak 2018’de PC’ye çıktığından beri, sualtı açık dünya macera oyununu 3 milyondan fazla oyuncu indirdi. Bağımsız stüdyo Panic Button sayesinde, oyunun gelişmiş grafikler ve optimize edilmiş kontroller sunan PlayStation®4 ve Xbox One versiyonları geliştirildi. Bugünden itibaren, Subnautica dünya çapında PlayStation® Store‘da ve Microsoft Store‘da 29.99$’a satışta olacak. Gearbox Publishing ile olan ortaklığın bir parçası olarak, oyunun mağazalardaki perakende satışı Kuzey Amerika’da bugün, Avrupa’da ise 7 Aralık’ta başlayacak.
Subnautica’nın basın içerikleri buradan indirilebilir: https://www.dropbox.com/sh/4v0n7lm92is0szk/AABHl6LcGy8x6HSWazmgrpi9a?dl=0
Video: https://www.youtube.com/watch?v=GkEwheG7eI0
Subnautica’da PlayStation®4 ve Xbox One oyuncuları nefes kesici ama bir o kadar da tehlikeli sualtı dünyasını keşfediyor. Esrarengiz bir gezegene umulmadık bir kaza ile düşen kaşifler, hayati kaynaklara erişmek için bu yabancı okyanusu araştırıyor, bu esnada, denizin en derin ve en karanlık kısımlarında gezen dehşet verici yaratıklardan kaçıyorlar. Bu devasa sualtı dünyasında her oyuncu, yolculuğu boyunca vahşi yaşamı kataloglayabilir, hayatta kalmak için gereken ekipmanı üretebilir ve özelleştirilmiş bir sualtı harekat üssü inşa edebilir. Oynanış özellikleri arasında şunlar var:
Devasa Bir Sualtı Dünyasına Dalış Yapın
  • Keşfedilmemiş bir dünyaya zorunlu iniş yaptıktan sonra oyuncular cevaplar ararken envaiçeşit okyanus canlısıyla karşı karşıya geliyor. Kaşifler derinlere indikçe, güneşte kavrulmuş mercan resiflerinden, derin-deniz hendeklerine varıncaya kadar, çevre ve yaşam formları değişiyor ve yeni tehditler ortaya çıkıyor.
Topla, Üret ve Hayatta Kalın
  • Macera, bir acil durum yaşam kapsülünde başlıyor, oyuncuların hemen su, yemek ve kaynak bulması, sonra da hayatta kalma şanslarını artıracak daha gelişmiş ekipmanlar üretmek için gereken şablonları ve malzemeleri toplamak üzere araştırma yapması gerekiyor.
Sualtı Yaşam Alanları İnşa Edin
  • Kazazedeler, mobilyalar, araç bölmeleri, gözlem odaları gibi bir dizi modül ve bileşenler arasından seçim yaparak özel sualtı üslerini oluşturuyorlar. Oyuncular daha derinlere daldıkça, baskı artıyor, bu yüzden güvende kalmak için üslerinin gövdesinin kuvvetini yönetmek zorundalar.
Sırrı Çözün
  • Görülmemiş bir mimari, deniz yaşamını etkileyen esrarengiz bir hastalık ve çözülmemiş sırlar derinlerde bekliyor. Oyunun hikayesi, oyuncuları zorunlu inişlerinin nedeni bulmakla ve gezegenden canlı olarak kaçabilmek için gereken araçları araştırmakla görevlendiriyor.
İstediğiniz Şekilde Oynayın
  • Subnautica‘nın Survival modunda oyuncular okyanusu keşfedip sağlık, açlık ve susuzluklarını yönetiyorlar; Hardcore modunda, sadece BİR can ile, O2 uyarısı da olmadan baskıya dayanıyorlar; ya da Creative modunda içlerindeki vizyoneri ortaya çıkarıp sağlık veya kaynak maliyeti olmadan okyanusu özgürce keşfedebiliyor ve üsler kurabiliyorlar.
Subnautica Steam ve Arc Games’de mevcut. Oyun hakkında ayrıntılı bilgi için: https://unknownworlds.com/subnautica/.
https://www.playstation.com/it-it/games/subnautica-ps4/
https://www.microsoft.com/it-it/p/subnautica-game-preview/bx3s1q5dvhrd
Panic Button “İyi İnsanlarla İyi Oyunlar Yapmak”ı şiar edinerek 2007 yılında kuruldu. Merkezi Austin, Teksas’ta bulunan Panic Button, ortak geliştirme, geliştirici araçları oluşturma, dijital yayıncılık ve orijinal fikri mülk yaratımı ile, oyunların farklı platformlara uyarlanmasında başvurulacak stüdyolardan biri haline geldi. Tanınmış projeleri arasında Warframe, Wolfenstein II: The New Colossus, DOOM, ve Astro Duel Deluxe’ün Nintendo Switch™ versiyonları; Rocket League’in Nintendo Switch, Xbox One ve PlayStation®4 versiyonları; TO THE TOP PlayStation VR versiyonu ve çok platformlu Disney Infinity markası var. Ayrıntılı bilgi https://www.panicbuttongames.com adresine bulunabilir.
Gearbox Publishing
2016 yılında kurulan Gearbox Publishing’ın hedefi, dünyanın dört bir yanındaki geliştiricilerin, özgün yaratıcı vizyonlarını koruyarak ürünlerini piyasaya sürebilmelerine yardımcı olmaktır. Bu misyon olumlu eleştiri alan Homeworld Remastered Collection’ın PC versiyonu ile başladı, Epic’ten Fortnite, tinyBuild’den Hello Neighbor ve Compulsion Games’den We Happy Few ile devam ediyor. Gearbox Publishing, dünyayı eğlendirme ve sektörün en geliştirici-dostu firması olma misyonuna bağlı kalmayı sürdürüyor. Ayrıntılı bilgi için: http://www.gearboxpublishing.com.


Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!