-->
Red Bull M.E.O. Şampiyonlarını Arıyor

Dünyanın en rekabetçi mobil oyun arenası Red Bull M.E.O. by ESL, Arena of Valor ve Clash Royale’in en iyilerini arıyor. Türkiye’de gerçekleşecek elemelerde rakiplerini geçmeyi başaran oyuncular, ülkemizi Almanya’daki finallerde temsil etmeye hak kazanacak. Evin konforlu ortamından oyuncuları büyük sahnelere terfi ettiren Red Bull M.E.O, Arena of Valor ve Clash Royale’de dünyanın en iyisini bulma […]

18.12.2018 | ulasufuk

Dünyanın en rekabetçi mobil oyun arenası Red Bull M.E.O. by ESL, Arena of Valor ve Clash Royale’in en iyilerini arıyor. Türkiye’de gerçekleşecek elemelerde rakiplerini geçmeyi başaran oyuncular, ülkemizi Almanya’daki finallerde temsil etmeye hak kazanacak.
Evin konforlu ortamından oyuncuları büyük sahnelere terfi ettiren Red Bull M.E.O, Arena of Valor ve Clash Royale’de dünyanın en iyisini bulma yolundaki yolculuğuna başladı. Kayıtlar www.redbull.com/tr-tr/events/meo adresinde devam ediyor.

16 ve 23 Aralık tarihlerinde iki eleme olarak düzenlenen Clash Royale’de Türkiye elemelerinde heyecan sürüyor. 25 Aralık’ta düzenlenecek büyük finalde Türkiye şampiyonu olacak oyuncu, Almanya’da düzenlenecek Dünya Şampiyonası’na katılmaya hak kazanacak. 36 ülkede elemeleri gerçekleşen Clash Royale’de Almanya’daki Dünya Finali’nde her bölgeden bir birinci mücadele etmeye hak kazanacak.

Arena of Valor Türkiye elemeleri ise 23 Aralık Pazar günü saat 14:00 itibariyle online olarak gerçekleştirilecek. Arena of Valor’da Türkiye birincisi olan takım ise Almanya’da, Almanya ve Türkiye arasında yapılacak gösteri maçında ülkemizi temsil edecek. Dünya Finali 2-3 Ocak tarihlerinde düzenlenecek.



Popüler Haberler


Rockstar Games, GTA+ abonelik ücretlerini Türkiye’de 127 TL artırarak 72 TL’den 199 TL’ye yükseltti.


Deep Silver ve Warhorse Studios, heyecanla beklenen Kingdom Come: Deliverance 2’nin 18 Nisan’da duyurulacağını duyurdu!


Oyun dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan BAFTA, sahiplerini buldu.


Fallout 4 hayranları dikkat! Bethesda, oyunun yeni nesil güncellemesi için resmi çıkış tarihini açıkladı.