-->
Oyun Geliştirme Maratonu İzmir’e Geliyor

24 saatlik oyun geliştirme maratonu Dokuz Eylül Üniversitesi’nde Netmarble Türkiye tarafından düzenlenen eğitim oyunu geliştirme maratonu, 20-21 Aralık 2018 tarihleri arasında İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi DEPARK bünyesindeki BAMBU Oyun Hızlandırma ve Ön Kuluçka Merkezi’nde yapılacak. İzmir’deki tüm amatör ve profesyonel oyun geliştiricileri 24 saatlik bir oyun yaratma maratonuna katılabilecek. Etkinlikte başarıyla tamamlanan projeler 90 bin […]

13.12.2018 | ulasufuk

24 saatlik oyun geliştirme maratonu Dokuz Eylül Üniversitesi’nde

Netmarble Türkiye tarafından düzenlenen eğitim oyunu geliştirme maratonu, 20-21 Aralık 2018 tarihleri arasında İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi DEPARK bünyesindeki BAMBU Oyun Hızlandırma ve Ön Kuluçka Merkezi’nde yapılacak.

İzmir’deki tüm amatör ve profesyonel oyun geliştiricileri 24 saatlik bir oyun yaratma maratonuna katılabilecek. Etkinlikte başarıyla tamamlanan projeler 90 bin TL ödüllü KOD Ödülleri Yarışması’na ön elemeye girmeden katılım hak kazanacak.

Geliştirici ekipler katılacak

Amatör ve profesyonel oyun geliştiricilerin, 24 saat içinde ekiplerini kurup kendi oyunlarını kodlayacağı bir maratonu yaşayacağı etkinlikte, ekipler en iyi eğitim oyununu geliştirmek için mücadele edecek. Tamamlanan anlamlı oyunlar, Türkiye Bilişim Vakfı tarafından düzenlenen matematik ve fen bilimleri alanlarındaki eğitim oyunlarının ödüllendirileceği, 90 bin TL ödüllü KOD Ödülleri Eğitim Oyunu Yarışması’na ön elemeye girmeden katılma hakkı kazanacak.

KOD Ödülleri Eğitim Oyunu Yarışması; ilkokul, ortaokul ve lise eğitim düzeylerinde, dijital oyunların eğitimde kullanılabilirliğini ve katkısını vurgulamak, bu alanda fikir üreten, dijital oyun geliştiren ve uyarlama yapan kişi ve kurumların çalışmalarına güç katmak ve yetişmekte olan kuşakları özendirmek amacıyla düzenleniyor.

20-21 Aralık 2018 tarihleri arasında İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi DEPARK bünyesindeki BAMBU Oyun Hızlandırma ve Ön Kuluçka Merkezi’nde düzenlenecek Oyun Geliştirme Maratonu’na başvuru için: https://bambu.depark.com

Mersin’den sonra İzmir

“Eğitim Oyunları” ana temasıyla düzenlenecek Oyun Geliştirme Maratonu etkinliğinin ilki Mersin Üniversitesi içerisindeki Genç Girişimci Merkezi’nde düzenlendi. Oyun geliştirme maratonunun ikinci adresi ise Dokuz Eylül Üniversitesi oldu. Maraton ziyaretlerinin 2019 yılında da farklı illerdeki üniversitelerde düzenlenmesi planlanıyor.

KOD Ödülleri Eğitim Oyunu Yarışması ile ilgili daha fazla bilgiye ise FACEBOOK adresinden ulaşabilirsiniz. KOD Ödülleri Eğitim Oyunu Yarışması’yla ilgili detaylı bilgi için: www.kododulleri.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

KOD Ödülleri Eğitim Oyunu Yarışması’yla ilgili detaylı bilgi için web sitesini ziyaret edebilir ya da sosyal medya kanallarını takip edebilirsiniz:

www.kododulleri.com

www.facebook.com/kododulleri



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!