-->
Just Cause 4 İnceleme

Just Cause serisinin dikkatini kısa patlamalar halinde tutmak için bir şölen var. Kar-püskürmesini tadabileceğiniz dağlara çok yakın olan ve patlayan tabanların mantar alevlerinden kurtulmak için helikopterlere kadar çengelli kanatlara sahip olmanıza neden olarak dişlerinize kum yapmanıza neden olabilir. Aynı zamanda size bir balonun bir keçiye bağlanmasını, üzerine kancayı ve stratosfere süzülmesini sağlar. Sorun şu ki, […]

13.12.2018 | ulasufuk

Just Cause serisinin dikkatini kısa patlamalar halinde tutmak için bir şölen var. Kar-püskürmesini tadabileceğiniz dağlara çok yakın olan ve patlayan tabanların mantar alevlerinden kurtulmak için helikopterlere kadar çengelli kanatlara sahip olmanıza neden olarak dişlerinize kum yapmanıza neden olabilir. Aynı zamanda size bir balonun bir keçiye bağlanmasını, üzerine kancayı ve stratosfere süzülmesini sağlar.

Sorun şu ki, Just Cause 4’te birkaç yeni twist varken, bu zaman zarfında her zamankinden daha belirgin olan aynı eski shtick. Sadece neden, adrenalin öldüğünde ve nefesini yakalamak için bir anınız olduğunda, kendisiyle ne yapacağını hiç bilmiyordu. Harita boyama misyonları uzadı, temel sistemleri çılgınca ve tasarım değişikliklerinin bazıları yanlış yönlendirildi.

Yine Ricogon, bir serbest süper-ajan ve içine düştüğü her diktatörlük tropik adadaki devrimler için tek kişilik bir parlama noktası. Bu sefer Rico, diktatör Oscar Espinosa ve Kara El ordusu tarafından ezilen birkaç güzel biyomikanın uçsuz bucaksız bir cennetinden olan Güney Amerika adası Solis’i kurtarmaya yardım ediyor. Önceki oyunların parsellerine bağlanır (gerçekte kimin umursadığı için) ve Rico’nun babasıyla bağlantı kurması sayesinde, diktatörün hava koşullarına zarar vermesine ve hava şartlarını silahlandırmasına yardım eden bir ışık şeridi de vardır. Bu hafif, ama iyi huylu ve birlikte yazılacak kadar iyi yazılmış.

Adanın kontrolünü ele geçirmek için yanınızda. Önceki oyunlarda, bunu sadece belirli bir bölgede yeterince tahribata yol açarak yaptıysanız, bu kez Çığ, sürece biraz daha derinlik kazandırmaya çalıştı. Her bölgenin, tamamlamanız gereken belirli bir görevi vardır ve bunu yaptıktan sonra, devrim altyapısı olarak adlandırılan, düşman altyapısını yok ederek ve belirli bölgeleri ele geçirerek, onun kontrolünü ele geçirmek için devrimci kadroları arayabileceğinizi belirttiniz. Tüm harita başlangıçtan itibaren araştırmanız için açık, ancak bu kadroları yalnızca sizin kontrolünüz altındakilere komşu bölgelere taşıyabilirsiniz, bu da harita boyama sürecini eskisine göre biraz daha odaklı hale getirir.

Bu makro ölçekli katman, bir tür Risk benzeri toprak oyunu olasılığını ortadan kaldıran bölgelerdeki ve cephe işaretleyicilerindeki ekiplerin sayısıyla birlikte bir strateji ortaya koymaktadır, ancak hiçbir zaman onunla devam etmemektedir. Ön cephelere doğru ilerleyin ve takımlarınızla düşman arasında çatışmalar göreceksiniz, ancak her şeyden önce, düşman aslında sizden bölgeyi geri alamıyor ve tarafınızın ilerlemesi sadece Rico’nun geri dönüş aktiviteleri tarafından belirleniyor.

Ve tabii ki bu aktiviteler, sözde-strateji twaddle değil, insanlar Just Cause oynamanın asıl nedeni. Seri şimdi, Mission imkansızlığını John le Carre romanlarının en çok sevdiği gibi yapan her türden aksiyon sahnesine bağlı olduğunu biliyor.

Drone-firing railgunlardan havaya dayanıklı süper-silahlara kadar her şeyle oyuncunun cephaneliğini genişletti, bu da düşmanları ve yapıları bütün kadrolarını görünmez bir şekilde havaya uçurmanızı sağlayan bir rüzgar topunu ve sadece düşmanları değil, yıldırım tabancasını da içeriyor. Çevresinde her şeyi kızdıran mini şimşek fırtınaları yaratabilir. Aynı zamanda, birçok silahı aynı anda geniş bir silah ve ağır topçu atmak için arayabilir ve size sadece 4’ü, istediğiniz zaman ragdolların ve patlamaların canlı bir warzone haline getirme özgürlüğünü kazandırabilirsiniz.

O zaman, tüm önemli ipucu var: tek tek pençeli diziyi fizik tabanlı fazlalık yoluna yerleştiren araç. Bu, her türlü fizik sersemliği vitrinleri için nesneleri ve insanları birbirine bağlamanıza izin verir ve bir karşılama yükseltmesi aldı. Hala iki veya daha fazla helikopteri birbirine bağlamanıza ve birbirinize doğru dönmelerini sağlamanıza izin veren bir retraktör var. Şimdi birleştirme, birkaç balonun nesneye yapışmasını ve yörüngeye gönderilmesini sağlayan ‘Hava Amortisörü’ balon ipucudur. Ayrıca, ‘kolaylık’ hedefleri, ucuz havai fişek gibi kontrol edilemez bir şekilde etrafındaki dumanlı hedeflerini yerel rahatlığınızdan alır. saklayın.

Eski yükseltme sistemi büyük ölçüde yerini aldı, şimdi bir defaya mahsus açılabilir yetenekler mevcut, ve yeni bir mix-and-tether yükleme sistemi. Burada her biri, hangi balon karışımını, roketi ve beğendiğiniz retraksiyon iplerini içeren üç farklı bağlama yüküne sahip olabilirsiniz.

İyi bir çağrı, bu şeylerin hiçbiri bir savaş anlamında pratik olmamasına rağmen, dizinin sandboxy ruhuyla her şey yolunda gidiyor. Tether balonlarınızın bir tetikleyici üzerinde patlatılması gibi ince ayar özelliklerinin kilidini açabilir veya toplayıcıya ‘Ağır Yank’ ekleyebilir, bu da ağır araçların bile, çırpılmış bir çocuğun elinde oyuncak gibi birbirine çarpmasını sağlar. İnsanların kendilerinden çok daha sabırlı ve yaratıcı olduğundan eminim ki, bazı inanılmaz YouTube vurgu makaraları yapmak için kullanacağından eminim. 

Kinguin.net Katkılarından Dolayı Teşekkür Ederiz.

kinguin_badge_WHITE

Oyunu Satın Almak İçin Tıklayın



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.