-->
Gökhan Özoğuz (Athena), Dünya Kick Boks Şampiyonu Gökhan Saki ile Karşı Karşıya!

Yurtiçinde ve yurtdışında sayısız konser ve festivalde yer almış Türk rock müzik tarihinin en başarılı ve dinamik gruplarından Athena’nın solisti Gökhan Özoğuz ile dünyanın en büyük dövüş organizasyonu UFC’de, Dünya Kick Boks Şampiyonu olarak elde ettiği büyük başarılarla ülkemizi gururlandıran Gökhan Saki heyecan dolu ve sürreal bir kapışmada buluşuyor! Görsel efektlerle bezeli bir videoda karşı […]

17.12.2018 | ulasufuk

Yurtiçinde ve yurtdışında sayısız konser ve festivalde yer almış Türk rock müzik tarihinin en başarılı ve dinamik gruplarından Athena’nın solisti Gökhan Özoğuz ile dünyanın en büyük dövüş organizasyonu UFC’de, Dünya Kick Boks Şampiyonu olarak elde ettiği büyük başarılarla ülkemizi gururlandıran Gökhan Saki heyecan dolu ve sürreal bir kapışmada buluşuyor!

Görsel efektlerle bezeli bir videoda karşı karşıya gelen Gökhan Özoğuz ve Gökhan Saki, bilgisayar oyununda kapışırken, bir anda farklı güçleri olan oyun karakterlerine dönüşüyor!

Netflix’in ilk Türk dizisinin yönetmeni Can Evrenol’un çektiği ve CGI teknolojisiyle yaratılan videoyu Monster Energy Facebook sayfasından izleyebilirsiniz!

Indirmek için link: (140mb)

https://drive.google.com/file/d/1BsNfOLj1xpWIWHuqnqDO-_Fy1ybNYzPz/view?usp=sharing

Indirmek için link: (50mb)https://drive.google.com/file/d/1-VAy0n2KX0yD2DFtzG5JFSLz2LhLlZb3/view?usp=sharing



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!