-->
Efsanevi PlayStation Classic Oyun Konsolu 24 Yıl Sonra Yeni Tasarımıyla n11.com’da!

Oyun severler arasında bir kült sayılan PlayStation Classic serisi yepyeni tasarımıyla 24 senenin ardından tekrar satışa sunuldu. Sony tarafından 1994 yılında piyasaya sürülen ürün yeni tasarımı ile n11.com’da avantajlı fiyatıyla oyun severleri bekliyor. Sony Eurasia tarafından 2 yıl garantili PlayStation Classic n11.com’da 779 TL’den satışa sunuluyor. Nostalji düşkünü oyun severlerin favorileri arasında olan efsanevi oyun […]

05.12.2018 | ulasufuk

Oyun severler arasında bir kült sayılan PlayStation Classic serisi yepyeni tasarımıyla 24 senenin ardından tekrar satışa sunuldu. Sony tarafından 1994 yılında piyasaya sürülen ürün yeni tasarımı ile n11.com’da avantajlı fiyatıyla oyun severleri bekliyor. Sony Eurasia tarafından 2 yıl garantili PlayStation Classic n11.com’da 779 TL’den satışa sunuluyor.
Nostalji düşkünü oyun severlerin favorileri arasında olan efsanevi oyun konsolu PlayStation Classic, 24 sene aradan sonra dijital tasarımıyla yeniden piyasaya sürüldü. Logo, düğme düzeni ve ambalajıyla birlikte orijinal konsol yapısı korunan yeni PlayStation Classic, orijinal versiyonuna göre yüzde 45 daha küçük konsoluyla n11.com’da satışa sunuluyor. İki adet kablolu kontrol cihazı, TV’ye bağlanabilen HDMI kablosu ve oyunlar arası geçiş yaparken oyunları kaydetmeye olanak sağlayan sanal hafıza kartı ve 1 TB’lık sabit disk kapasitesiyle yeni PlayStation Classic n11.com’da 779 TL’den satışa sunuluyor.
Nostaljik havasını koruyan PlayStation Classic konsolu beraberinde 20 klasik PlayStation oyunu ön yüklü olarak geliyor. Konsolun içinde zamanın en popüler oyunlarından olan Battle Arena Toshinden, Cool Boarders, Destruction Derby, Final Fantasy VII, Grand Theft Auto, Intelligent Qube, Jumping Flash! da dahil olmak üzere toplam 20 adet unutulmaz oyun bulunan konsol n11.com’da avantajlı fiyatıyla 779 TL’den satışa sunuluyor.


Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!