-->
Black Desert Online Evrenine Yeni Katılan Archer, Yükselişine Başladı!

Geçtiğimiz hafta tüm dünyada aynı anda gerçekleşen Archer sınıfı güncellemesiyle birlikte maceracılar daha dinamik ve ayrıntılı bir serüvene atıldılar. Hem ana silahı Tatar Yayı’nı hem de Uyanış silahı Asil Yay’ı aynı anda kullanabilen ve bu özelliğiyle Black Desert Online evreninde benzersiz bir sınıf olan Archer, maceracıların ellerinde 56. levele ulaştığında bir dönüşüm geçirecek ve yükselerek […]

19.12.2018 | ulasufuk

Geçtiğimiz hafta tüm dünyada aynı anda gerçekleşen Archer sınıfı güncellemesiyle birlikte maceracılar daha dinamik ve ayrıntılı bir serüvene atıldılar. Hem ana silahı Tatar Yayı’nı hem de Uyanış silahı Asil Yay’ı aynı anda kullanabilen ve bu özelliğiyle Black Desert Online evreninde benzersiz bir sınıf olan Archer, maceracıların ellerinde 56. levele ulaştığında bir dönüşüm geçirecek ve yükselerek yeni bir yetenek setine kavuşabilecek. Yükseliş, Archer’ın Asil Yay yeteneklerini geliştirirken, savaş becerilerine de oldukça büyük katkı sağlayacak.

Archer’ın Yükselişi Kutlanacak!
Black Desert Online Türkiye ve MENA’da, Archer’ın yükselişini kutlamak için 16 Ocak 2019’a kadar Archer sınıfıyla 56, 57 ve 58. levele ulaşan tüm maceracılara Altın Külçeleri, Kristal Parçaları ve Lauren Ailesi Hediye Kutuları gibi birçok oyun içi hediye verecek!

Cron Dede ile Kış Festivaline Hoş Geldiniz!
Cron Dede ile Kış Festivali etkinliği 19 Aralık – 26 Aralık tarihleri arasında Black Desert Online Türkiye ve MENA’da olacak! Cron Dede bu etkinlik boyunca Velia, Heidel, Calpheon, Valencia ve Altinova semalarında süzülecek ve maceracılar için hazırladığı Noel Şapkası, Rudolf Kafa Bandı gibi birçok hediye eşyayı sihirli torbasından çıkarıp Maceracılara dağıtacak!
Etkinlikler hakkında ayrıntılı bilgiyi burada bulabilirsiniz.

Black Desert Online %50 İndirimli!
20 Aralık 20:55 ile 3 Ocak 21:05 günleri arasında, Steam üzerinden Black Desert Online’a %50 indirim ile sahip olabilirsiniz. Ayrıca Black Desert Online Türkiye ve MENA web sitesinden de 9 Ocak’ta yapılacak bakıma kadar %50 indirim ile satın alabilirsiniz. Yeni yıla girerken bu fırsat dolu indirimi sakın kaçırmayın!



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!