-->
Black Desert Online Evreni Yeni Kahramanı Archer’ı Selamlıyor!

⦁ Black Desert Online, Türkiye ve MENA sunucusunun 1. yıldönümü şerefine maceracıları için etkinlikler düzenlemeye devam ediyor! ⦁ 1. yıldönümü şerefine Black Desert Online evrenine katılacak olan Archer sınıfı için, 5-12 Aralık tarihleri arasında erken kayıt yapan maceracılara sürpriz hediyeler var! ⦁ Black Desert Online evreninde, sadece en kudretli kahramanların hayatta kalacağı Arsha Turnuvası başladı! […]

10.12.2018 | ulasufuk

⦁ Black Desert Online, Türkiye ve MENA sunucusunun 1. yıldönümü şerefine maceracıları için etkinlikler düzenlemeye devam ediyor!
⦁ 1. yıldönümü şerefine Black Desert Online evrenine katılacak olan Archer sınıfı için, 5-12 Aralık tarihleri arasında erken kayıt yapan maceracılara sürpriz hediyeler var!
⦁ Black Desert Online evreninde, sadece en kudretli kahramanların hayatta kalacağı Arsha Turnuvası başladı!
Black Desert Online Türkiye ve MENA sunucularının maceracıları ile buluşmasının üzerinden tam 1 yıl geçti! Black Desert Online bu bir yıl boyunca maceracılarının destekleriyle, onlara güzel bir oyun deneyimi yaşattı! Bu büyük ilgi ve sevgi sayesinde birçok zorluğun üstesinden geldiler ve daha da güçlenerek yollarına devam ediyorlar. Bu destek karşısında kayıtsız kalmayan Black Desert Online ekibi hem maceracılarına olan sevgisini göstermek hem de teşekkür etmek adına yeni etkinlikler hazırladı!
Black Desert Online, maceracılarına özel aksesuarlar hediye ediyor!
Kara Ruh, Türkiye ve MENA maceracılarına özel yeni aksesuarlar hazırladı. Bu özel aksesuarlara sahip olmak için hemen Black Desert Online resmi web sayfasını ziyaret et ve aşağıdaki kupon numarasını girerek ödülleri kazan!
[Kupon Kodu]
BIRY-ILHE-DIYE
Güm güm! boss savunma teçhizatı!
8 Aralık’ta, yalnızca bir gün sürecek etkinlikte maceracılar, “Boss Savunma Teçhizatı Kutusu”nu sadece 1 defa ücretsiz bir şekilde satın alabilecekler! Maceracılar bu kutudan rastgele olarak “Sönük Ağaç Ruhu Zırhı”, “Giath’ın Miğferi”, “Red Nose Zırhı”, “Bheg’in Eldiveni” ve “Muskan’ın Ayakkabıları” zırhlarından bir tanesini kazanacaklar.

Bildiğiniz üzere Black Desert Online Türkiye ve MENA sunucusunun 1. yıldönümü şerefine yeni kahraman Archer, Black Desert Online evrenine giriş yapıyor! Giriş yapmakla da kalmıyor, maceracıların ön kayıt yapmaları durumunda özel ödüller kazanma fırsatı da veriyor!

Peki kim bu ARCHER?
Kutsal ağaç Kamasylve’nin gölgesinde, varoluşun ötesindeki Sylvia soyundan gelen, Adùir’un koruyucusu Archer, Black Desert Online’a yeni bir soluk getiriyor. Çevik Archer, ana silah olarak Tatar Yayı ve alt-silah Raghon kullanarak düşmanlarına uzak mesafelerden ağır hasarlar verebiliyor. Bunlarla da kalmayarak, çeşitli sihir becerileri ve uzak mesafe saldırı özellikleri Archer’a tek seferde birden fazla rakibini alaşağı etme olanağı tanıyor.
Archer karakteri için ön kayıt yap, hediyeyi kap!
Black Desert Online, 5-12 Aralık tarihleri arasında, bakımdan önce Archer sınıfı için erken kayıt yapan maceracılar, “Karakter Slotu Genişletme Kuponları”, “Kamasylve Kutsamaları (7 Günlük)” ve birçok ödülün sahibi olacaklar. Ayrıca bu dönem boyunca, maceracılar oyuna giriş yapıp Archer karakterini özelleştirerek “Asula’nın Aksesuar Kutuları”, “+8 Envanter Genişletme Kuponları” ve “Valks Tavsiyesi (+20)” gibi ücretsiz oyun içi eşyaları da kazanabilecekler.
Cliff’in hazırladığı özel silah!
Black Desert Online daha önce maceracılarına Cliff’in hazırladığı özel silahları kazanmaları için bir etkinlik düzenlemişti. Eğer bu etkinliğe katılamadıysanız üzülmeyin! Bu silahları elde etmek için maceracılara bir şans daha tanınıyor! Basit bir göreve katılarak;
– Cliff Ana Silah (+15)
– Cliff Alt-Silah (+15)
– Cliff Uyanış Silahı (+15) silahlarını kazanabilirsiniz!
Tabii daha önce etkinliğe katılıp bu özel silahları kazanan maceracılar, bu etkinliğe tekrar katılamıyorlar.
Arsha turnubası
Geçtiğimiz hafta sonu başlayan Arsha Turnuvası, maceracıların kıyasıya mücadelelerine sahne oldu! Bu eşsiz mücadele önümüzdeki haftalarda da devam edecek. Black Desert Online evreninde en güçlülerin hayatta kalabildiği bu turnuvayı www.twitch.tv/blackdesertonlineofficial adresinden canlı olarak izleyebilir ve Black Desert Online resmi web sitesi üzerinden sonuçları takip edebilirsiniz!


Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.