-->
AOC’nin Çoklu Monitör Fikirleri ile Ufkunuzu Genişletin

Ekran uzmanı AOC, çeşitli gereksinimlere yönelik genişyelpazede monitörler sunuyor. Bu modellerin çoğu, çoklu monitör kurulumları ilemaksimum üretkenlik ya da en sürükleyici oyun deneyimini arayan kullanıcılariçin mükemmel. AOC, oyunculardan profesyonellere kadar farklı kullanıcıların işortamlarında verimliliklerini artırmaları ya da oyun deneyimlerini en üstdüzeye çıkarmaları ve oyun birimlerini iyileştirmeleri için bazı basit fikirlerveriyor. Günümüzde grafik kartlarının çoğu, üçten […]

18.12.2018 | ulasufuk

Ekran uzmanı AOC, çeşitli gereksinimlere yönelik genişyelpazede monitörler sunuyor. Bu modellerin çoğu, çoklu monitör kurulumları ilemaksimum üretkenlik ya da en sürükleyici oyun deneyimini arayan kullanıcılariçin mükemmel. AOC, oyunculardan profesyonellere kadar farklı kullanıcıların işortamlarında verimliliklerini artırmaları ya da oyun deneyimlerini en üstdüzeye çıkarmaları ve oyun birimlerini iyileştirmeleri için bazı basit fikirlerveriyor. Günümüzde grafik kartlarının çoğu, üçten fazla ekran çıkışınıdestekliyor, bu da çoklu monitör kurulumlarını hiç olmadığı kadar kolay halegetiriyor. Nelerin mümkün olduğunu kendiniz görün:

Üst düzey HDR 144 Hz oyun kurulumu – canlı yayıncılara uygun


1 – Sınırsız 144 Hz oyunları için AG322QC4 modelinin yanında pivot konumundaki AOC G2590PX

Bu etkileyici kurulumun ana ekranı AOC’nin kavisli AGON AG322QC4 monitörü. Bu monitör, 2560×1440 çözünürlüğe, 144 Hz yenileme oranına ve 4 ms tepki süresine sahip efsanevi, 31.5 inçlik (80.01 cm) bir oyun monitörü ve tek oyunculu ve çok oyunculu aksiyon, RTS, dövüş oyunları için mükemmel. Aynı zamanda VESA DisplayHDR 400 ile HDR uyumlu ve oyuncuların en yeni oyunları ve filmlerin keyfini, iddialı HDR grafikleri ile rahat, geniş bir ekranda çıkarmalarını sağlayacak, 3000:1 doğal kontrast oranına sahip.

Bu inanılmaz monitör, dikey olarak solda ya da sağda AOC’nin 24.5 inçlik (62.2 cm) G2590PX modeli ile yan yana kullanılabilir. Bu, Twitch/YouTube üzerinden canlı yayın yapanlar için özellikle kullanışlı, çünkü oyuncuların bunları ikincil bir bilgi ekranı olarak kullanmalarını, canlı sohbeti göstermeyi ve kullanıcıların kolayca karşılıklı etkileşimde bulunmalarını sağlıyor.

Yatay konumdayken, G2590PX modeli, FPS oyuncuları için mükemmel. Bu devasa oyun monitörü 144 Hz yenileme hızı ve 1 ms tepki süresine sahip. G2590PX modeli, AMD FreeSync ile donatılmışken, AG322QC4 AMD’nin FreeSync 2’sini destekliyor, böylelikle oyuncular her iki ekran ile kırılma ve tutukluk olmadan, oyunun keyfini çıkaracaklar.

Hevesli, oyunsever You Tube’cular için, zaman çizelgeli video kurulumu


2 – Zaman çizelgesi görünümü için tek bir ultra geniş AG352UCG6 ve
ön görüntüleme/ana ekran için AG271QG

AOC’nin kavisli AGON AG352UCG6 modeli, 3440×1440 UWQHD çözünürlüğe, 21:9 görüntü oranına, Nvidia G-SYNC desteğine, 120 Hz yenileme oranına ve etkileyici, 2500:1 kontrast oranı için bir VA paneline sahip, 35 inçlik (88.98 cm) devasa bir oyun monitörü. Bir oyun monitörü olduğu kadar, aynı zamanda bir üretkenlik artırıcı.

Video yapımcıları sıklıkla zaman çizelgeli bir yazılım kullandıkları için, projelerinin bütün zaman çizgisini bir bakışta görebilmeleri için mümkün olan en geniş pencereye sahip olmaları gerekir. AG352UCG6 modelinin ultra geniş ekranı işte bu senaryo için kusursuz bir tercihtir. Böyle kullanıcılar, bu ekranı, muhteşem renk doğruluğuna ve VESA montaj desteğine sahip, 27 inçlik (68.59 cm) WQHD (2560×1440 piksel) IPS ekranlı AOC AGON AG271QG modeli ile tamamlayabilirler. Üstelik kullanıcılar, AG271QG modelini tercihlerine göre, yatay ya da dikey şekilde, AG352UCG6’nın solunda/sağında veya üstünde, kullanabilirler.

Simulasyon oyunlarında en fazla sürükleyicilik için üç C24G1


3 – Sürükleyici simulasyon deneyimi için 3 adet kavisli C24G1 model

AOC’nin yeni G1 Serisi’ndeki 24 inçlik (59.9 cm) C24G1 gibi tek bir oyun monitörü, agresif 1500R kavisi ile  kendi başına sürükleyici olsa da, bu monitörlerin üçünü yatay olarak yerleştirmek, bir kullanıcının tam çevresel görüşünü kapsayacak. 144 Hz yenileme oranı, FreeSync ve 1 ms’lik MPRT garantisi ise akıcı bir oyun deneyimini sağlıyor. Oyuncular, üç C24G1 modelini, 3 taraftan çerçevesiz tasarımları ve tamamen ayarlanabilir ayakları sayesinde, neredeyse pürüzsüz bir şekilde, yan yana yerleştirebilirler.

Bu kurulum, uçuş ya da yarış simulatörleri gibi yüksek sürükleyicilikteki oyun tutkunları için özellikle uygun. Böylece, oyuncular, kokpiti evlerinin rahatlığında yeniden yaratabilirler. Yüksek çözünürlüklü görselleri buradan indirebilirsiniz: http://downloads.united.de/AOC/Multi_Monitor/



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!