-->
Acer’ın Quantum Dot Teknolojili Monitörü Predator X27 ile Oyun Deneyiminizi Artırın

Acer’ın, başarılı tasarımlarının bir göstergesi olarak kazandığı iF Design 2018 ödüllü ürünlerinden biri olan Predator X27, Türkiye’de satışa sunuldu. Etkileyici derecede net görüntüler, canlı renkler ve olağanüstü akıcı performansıyla oyun deneyimini geliştiren monitör, 27 inç ekran boyutu, 144 Hz yüksek yenileme hızı ve göz takip teknolojisinin yanı sıra 4K çözünürlükte NVIDIA G-SYNC HDR ile oyun […]

27.12.2018 | ulasufuk

Acer’ın, başarılı tasarımlarının bir göstergesi olarak kazandığı iF Design 2018 ödüllü ürünlerinden biri olan Predator X27, Türkiye’de satışa sunuldu. Etkileyici derecede net görüntüler, canlı renkler ve olağanüstü akıcı performansıyla oyun deneyimini geliştiren monitör, 27 inç ekran boyutu, 144 Hz yüksek yenileme hızı ve göz takip teknolojisinin yanı sıra 4K çözünürlükte NVIDIA G-SYNC HDR ile oyun deneyimini yeni bir seviyeye çıkarıyor. Predator X27, 14.000 TL’den başlayan fiyatlarla oyun severlerle buluşuyor.

Quantum Dot teknolojisinden yararlanan Predator X27, Adobe RGB renk alanının %99’unu destekleyerek daha parlak, daha doygun ve daha doğru bir renk gamıyla çok daha canlı görüntüler oluşturuyor. Belirli renklerde ışık yayan nano boyutunda çeşitli tür noktalarla kaplanan bir Quantum Dot filmine sahip yeni ekranlar, renk saflığını ve etkinliğini artırarak standart monitörlere göre çok daha geniş bir renk gamı sunabiliyor.

Predator X27: Ağzınızı Açık Bırakacak Bir Gösteri

Acer Predator X27, 4K (3840 x 2160) çözünürlük, 144 Hz yenileme hızı, 4 ms tepki süresi ve 1000 nit parlaklık seviyesi sayesinde inanılmaz derecede canlı ve hareket bulanıklığı olmayan görüntüler sunuyor. Acer HDR Ultra teknolojisinden yararlanan monitör, yalnızca gerektiğinde yanacak şekilde her biri ayrı ayrı kontrol edilen 384 adet alandaki gelişmiş yerel LED aydınlatma özelliğiyle yüksek dinamik menzil teknolojisinin izin verdiği en iyi kontrast kalitesini sağlıyor. Ürün yalnızca daha geniş ve daha doygun bir renk gamı sunmakla kalmıyor, aynı zamanda geleneksel dinamik menzilli monitörlere göre çok daha yüksek parlaklık veriyor. Ekrandaki siyah görüntülerin arkasında bulunan aydınlatmayı kısarak, siyahların o bölgede daha derin ve koyu olması sağlanıyor. Bu da karanlık sahnelere sahip oyunlar oynayanlara önemli bir avantaj sunuyor. Tamamen metalden oluşan elmas kesim ayak; öne arkaya eğme, kendi ekseni etrafında dönme ve yükseklik ayarı özellikleriyle sağlam ve ergonomik bir tasarıma sahip.

Ultra Akıcı Performans, Kolaylık Sunan Göz Takibi

Predator X27, Quantum Dot teknolojisine ek olarak NVIDIA G-SYNC ile görüntülerde yırtılma yaşanmasını önlüyor, NVIDIA ULMB teknolojisiyle de keskin ve gerçekçi görseller oluşturuyor. Dahili Tobii göz takip teknolojisi geleneksel klavye ve farenin yerini almak için tasarlandı. Bu teknoloji sayesinde, oyuncular ekranın kenarlarına odaklandığında kamera da otomatik olarak dönüyor. Göz takibini fare ve klavye veya gamepad kontrolüyle birlikte kullanmak, oyunculara siper için eğilme veya hedefe nişan alma gibi hareketleri gerçeğe benzer bir şekilde yapma imkanı sunarak çok daha etkileyici bir oyun deneyimi meydana getiriyor.

Yeni ekranlar yatay ve dikey olarak 178 derecelik geniş izleme açıları sunuyor. Flickerless, BluelightShield, ComfyView ve düşük aydınlatma teknolojileriyle daha konforlu bir kullanım sunan Acer VisionCare, uzun oyun maratonlarında göz yorgunluğunu azaltmaya yardımcı oluyor.

Predator GameView özelliği oyuncuların hassas renk ayarları yapmasını, hızlı ateş etmek için hedef noktaları belirlemesini ve düşmanları daha net görebilmek için karanlık artırma düzeylerini ayarlamasını sağlıyor. Özel ayarlar; aksiyon, yarış ve spor gibi üç farklı profile kaydedilebiliyor. Oyun sırasında bu ayarlar arasında geçiş yapılabiliyor.

1 Kullanıcılar ULMB işlevini OSD ayarlarından kapatabilir. ULMB ile G-SYNC aynı anda kullanılamaz. ULMB teknolojisi yalnızca 85 Hz, 100 Hz, 120 Hz, 144 Hz ve 200 Hz yenileme hızlarında çalışır.



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.