-->
Yeni Kahramanlar Theo ve Leona için Epik Görevler

Knights Chronicle’da oyuna heyecan katan güncelleme Netmarble Corp., mobil RPG oyunu Knights Chronicle oyununa yeni kahramanlar Theo ve Leona için yeni Epik Görevler’in yanı sıra yeni bir Büyüme Kılavuzu Sistemi, yeni kahramanlar, Uzayzaman Boşluğu geliştirmeleri ve Günlük Başarımlar gibi yeniliklerin eklendiğini duyurdu. Epik görevleri tamamla gücüne güç kat Epik Görevler, kahramanlarımızın oyunda gerçekleşen olaylardan önceki […]

22.11.2018 | ulasufuk

Knights Chronicle’da oyuna heyecan katan güncelleme

Netmarble Corp., mobil RPG oyunu Knights Chronicle oyununa yeni kahramanlar Theo ve Leona için yeni Epik Görevler’in yanı sıra yeni bir Büyüme Kılavuzu Sistemi, yeni kahramanlar, Uzayzaman Boşluğu geliştirmeleri ve Günlük Başarımlar gibi yeniliklerin eklendiğini duyurdu.
Epik görevleri tamamla gücüne güç kat
Epik Görevler, kahramanlarımızın oyunda gerçekleşen olaylardan önceki hikayelerini anlatıyor. Theo’nun Epik Görevi, macerasına başlamadan önce, onun bir Şövalye olarak geçirdiği günleri anlatıyor. Leona’nın Epik Görevi ise, Theo ile maceralarından birkaç yıl önce Esod Köyü’ndeki yaşamına yer veriyor. Epik Görevler toplamda 40 görev içeriyor ve her görev, tamamlandığında ödüller veriyor.
Özel kostümler var
Ayrıca, belirli bölümlerdeki eğitimler sayesinde oyuncular daha da güçlenecek ve görevlerin hepsini tamamlamaları üzerine sadece görevleri tamamlayanların yapabileceği SSR Özel Kostümlerini alacak. Epik Görev ile alınan Özel Kostümler, oyuncuların bütün gerekli malzemelere sahip olması halinde ücretsiz olarak üretilecek. Theo ve Leona, bu kostümleri giydiklerinde SSR Kahramanlara dönüşecekler, bu da onları daha güçlü hale getirecek.
Kılavuz’daki yeni Büyüme Sistemi, aynı gruptaki kahramanların görevlerinin tamamlanması üzerine verilen ödüllerin yanı sıra kalıcı bonus değerler ekleyerek, oyuncuların kahraman toplamalarına ve geliştirmelerine olanak sağlıyor. Uzayzaman Boşluğu da, 20 kata yükseltildi ve her katı tek tek seçmek yerine sürekli savaşmalarına olanak sağlayacak şekilde geliştirildi.
Bu güncellemenin şerefine, oyuncuların sınırlarını zorlamak ve ödüllendirmek için yeni bir Katılım Etkinliği, 56-Günlük Epik Görev Oyuna Giriş Etkinliği ve Yarım Enerji Etkinliği olacak.
Bu etkinliği kutlamak adına, Kasım’ın 22’sinden başlayıp 27’sine kadar Efsane Cuma indirimleri de olacak. Bazı kostümler %40 indirimli olurken, popüler SSR karakterler düşük fiyata doğrudan satın alınabilecek. Ayrıca, oyuncular Zor Zindan yaparak 2018 Efsane Parası alabilecek ve bunları SSR Gölge Suikastçi seçici gibi dolu dolu ödüller için takas edebilecek.
Knights Chronicle, 140 ülkede oynanabilir. Knights Chronicle ile ilgili daha fazla bilgi için lütfen http://knightsgbweb.netmarble.com/ adresini ziyaret edin.

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!