-->
Wolfcity Diyarbakır’da Katılım Rekoru Kırıldı

Diyarbakır’da Wolfteam şampiyonu Jesterof oldu Wolfcity Diyarbakır’da 24 takım mücadele etti, katılım rekoru kırıldı Türkiye’nin en çok oynanan FPS oyunu Wolfteam’in ASUS Wolfteam Türkiye Kupası 2018 kapsamında düzenlenen Wolfcity turnuvaları bu hafta rekor katılım ile Diyarbakır’da düzenlendi. ASUS Wolfteam Türkiye Kupası Kırmızı Sezon’un 4’üncü Wolfcity Turnuvası’nda 24 takım İstanbul’da yapılacak finale hak kazanmak için mücadele […]

27.11.2018 | ulasufuk

Diyarbakır’da Wolfteam şampiyonu Jesterof oldu

Wolfcity Diyarbakır’da 24 takım mücadele etti, katılım rekoru kırıldı
Türkiye’nin en çok oynanan FPS oyunu Wolfteam’in ASUS Wolfteam Türkiye Kupası 2018 kapsamında düzenlenen Wolfcity turnuvaları bu hafta rekor katılım ile Diyarbakır’da düzenlendi.
ASUS Wolfteam Türkiye Kupası Kırmızı Sezon’un 4’üncü Wolfcity Turnuvası’nda 24 takım İstanbul’da yapılacak finale hak kazanmak için mücadele etti. Jesterof takımı rakiplerini alt ederek Diyarbakır şampiyonu oldu. Diyarbakır’daki turnuvada şampiyonanın en yüksek katılımı sağlanarak rekor kırıldı.
Netmarble Türkiye, Türkiye’nin en popüler bilgisayar oyunlarından biri olan Wolfteam için, Türkiye’nin 8 farklı ilinde düzenlediği ASUS Wolfteam Türkiye Kupası 2018 kapsamındaki Wolfcity Turnuvası 4’üncü ayağını 25 Kasım 2018, Pazar günü Diyarbakır’da gerçekleştirdi. Real İnternet Cafe’de düzenlenen turnuvaya 24 takım, 120 oyuncu rekor katılım gerçekleşti. İzleyicilerin de oyuncularla birlikte maçların heyecanını yaşadığı turnuvada Jesterof takımı rakiplerini yenerek şampiyon oldu.
Turnuvalar 8 şehirde düzenleniyor
Türkiye’de 8 yıldan fazla bir süredir oyun severler tarafından büyük bir tutkuyla oynanan Wolfteam oyuncularının sayısı her geçen gün daha da artıyor. Bu ilgiyi karşılamak amacıyla Netmarble Türkiye, İzmir, Gaziantep, Ankara, Adana, Trabzon, Diyarbakır, Bursa ve Ankara olmak üzere 8 şehirde ASUS Wolfteam Türkiye Kupası 2018 kapsamında Wolfcity Turnuvalarını düzenliyor.
Büyük Final’in yolu Wolfcity Turnuvasından geçiyor
Diyarbakır’da düzenlenen turnuvada başarılı olan takım, İstanbul’da düzenlenecek ASUS Wolfteam Türkiye Kupası 2018 finallerinde de mücadele etme imkanı kazandı. 2018 finallerine katılmanın yolu Wolfcity Turnuvası’nda başarılı olmaktan geçiyor.


Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!