-->
Star Trek Online: Age of Discovery Xbox One ve PlayStation 4’a Sıçrıyor

Yeni Çok Bölümlü Macera, Star Trek: Discovery’den Esinlenen Görevler Getiriyor Önde gelen canlı hizmet oyunları yayıncısı Perfect World Europe B.V., Cryptic Studios ile birlikte, Age of Discovery’nin Xbox One ve PlayStation®4’da yayında olduğunu bugün duyurdu. Meşhur Star Trek evrenine dayanan ücretsiz MMORPG’nin en yeni güncellemesi, popüler CBS All Access dizisi Star Trek: Discovery’yi merkezine alan […]

14.11.2018 | ulasufuk

Yeni Çok Bölümlü Macera, Star Trek: Discovery’den Esinlenen Görevler Getiriyor

Önde gelen canlı hizmet oyunları yayıncısı Perfect World Europe B.V., Cryptic Studios ile birlikte, Age of Discovery’nin Xbox One ve PlayStation®4’da yayında olduğunu bugün duyurdu. Meşhur Star Trek evrenine dayanan ücretsiz MMORPG’nin en yeni güncellemesi, popüler CBS All Access dizisi Star Trek: Discovery’yi merkezine alan maceraların ilkini teşkil ediyor. Bugünden itibaren konsol oyuncuları, oyunu Xbox One ve PlayStation®4’a ücretsiz olarak indirip bir Discovery dönemi kaptanı oluşturabilir ve Klingonlara karşı Sylvia Tilly (seslendiren: Mary Wiseman) ile omuz omuza savaşabilirler. Age of Discovery, Mart 2019’dan itibaren konsollara çıkması planlanan başka güncellemelerle, oyunculara yeni Star Trek dizisinden daha da fazla içerik getirecek.

Star Trek Online: Age of Discovery resmi çıkış fragmanı: https://youtu.be/NwLouSEHN94

Yaklaşan PC konsol içeriği takvimine bakıp 2018/2019’da Star Trek Online’a nelerin geleceğini öğrenin.

Age of Discovery, diziden esinlenen yepyeni görevlerle Star Trek Online oyuncularının Star Trek: Discovery evrenine ilk kez tam olarak girmesini sağlıyor. Oyuna yeni başlayan Star Trek hayranları, maceralarına başlar başlamaz Discovery içeriğini keşfedebilecek. Bugünün güncellemesi, tüm bölümlerin seviye gereksinimlerini açıyor ve oyunda ilerlemeye yardımcı olan kolaylaştırılmış bir görev defteri sunuyor. Xbox One ve PlayStation®4’da oyuna katılan, yeni bölümler, ek Reputation Tier’leri ve ödül kazandıran yeni bir Rastgele Task Force Operation Sistemi gibi yepyeni özellikler, kıdemli Star Trek Online oyuncularının ilgisini çekecek.

Age of Discovery, oyuncuları 2256 yılına, İki Yıldız Savaşı’nın hemen ardına taşıyor. Birleşik gezegenler federasyonu ile, Mo’Kai Hanedanlığının reisi, aynı zamanda T’Kuvma’nın kız kardeşi olan (IDW çizgi roman serisi Star Trek Discovery – The Light of Kahless karakteri) J’Ula’nın önderliğindeki Klingon kuvvetleri arasında bir savaş çıkmıştır. Oyuncular, U.S.S. Glenn’e binerek Yıldız Filosu Akademisi öğrencisi (Discovery’den Mary Wiseman’ın seslendirdiği) Sylvia Tilly ile birlikte ilk görevlerine çıkacaklar. Star Trek: Discovery’de görülen, Yıldız Üssü 1 ve Corvan II’nin Dilityum Madenleri gibi meşhur yerlere birlikte yolculuk yaparken, Star Trek: Enterprise’dan Thy’lek Shran’ın oğlu Thy’kir Shran (seslendiren: Jeffrey Combs) gibi karakterlere rastlayacaklar.

Oyun özelliklerinin ve hem yeni hem de eski Kaptanların Xbox One ve PlayStation®4’da keşfedebilecekleri Age of Discovery içeriğinin tam listesi şunları içeriyor:

  • Oynanabilir Discovery Dönemi Federasyon Fraksiyonu – Oyuncular yeni bir rehber eşliğinde yepyeni bir Discovery dönemi Federasyon Kaptanı oluşturabilir ve 2256 yılında, İki Yıldız Savaşı’nın hemen ardında, Yıldız Filosunu keşfedebilirler.
  • İki Yeni Bölüm – Tüm fraksiyon üyelerinin keşfedebileceği yeni bölümlerde, oyuncular U.S.S. Glenn’e giren Klingonları püskürtmek ve Yıldız Üssü 1’i D’Ghor Hanedanı’nın saldırısına karşı savunmakla görevlendirilecek.
  • Yeni Bir Task Force Operation – Star Trek Online’daki kuyruklara artık “Task Force Operation” (TFO) denecek. Age of Discovery’nin en yeni TFO’su, oyuncuları Federasyon bölgesindeki Yıldız Üssü 1’i savunmak için 2256 yılına götürecek.
  • Rastgele Task Force Operation Sistemi – Bu sistem aracılığıyla rastgele belirlenmiş bir TFO kuyruğuna girenler, iddiayı tamamlamanın kazandırdığı standart ödüllerin yanı sıra büyük bir bonus kazanacaklar.
  • Kolaylaştırılmış Görev Defteri – Yeni oyuncular Star Trek Online‘ın ana hikâye içeriğine erişebilsin diye, görev defteri tüm fraksiyonlarda kolaylaştırıldı. Bu, artık daha erken açılacak olan TFO’ları da etkiliyor.
  • Ek Reputation Tier’ları – Tüm reputation’lar Tier 6’ya genişletilecek ve mevcut ödüllerin yükseltmelerini de içerecek.

Star Trek: Discovery’nin birinci sezonu CBS All Access ‘te mevcut ve 17 Ocak 2019’da ikinci sezonun prömiyeri oynayacak. Daha da fazla Discovery içeriği için, hayranlar şu anda CBS All Access’te bulunan, Mary Wiseman ve diziden başka aktörlerin katıldığı dört bölümlük bir mini dizi olan Short Treks’i izleyebilirler.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!