-->
‘Savaş Meydanı’nda Yeni Dönem Başlıyor

Netmarble’ın mobil strateji oyununda dev güncelleme zamanı Netmarble’ın aksiyon ve heyecan dolu, göğüs göğse savaşların yaşandığı gerçek zamanlı mobil strateji oyunu Savaş Meydanı, yeni güncellemesiyle baştan aşağı yenilendi. Yepyeni bir arayüze kavuşan oyuna yeni komutanlar, yeni kartlar ve Zafer Sandığı gibi özellikler eklendi. Ayrıca askerler arasında da savaşı kızıştıracak denge değişiklikleri yapıldı. Netmarble’ın gerçek zamanlı […]

16.11.2018 | ulasufuk

Netmarble’ın mobil strateji oyununda dev güncelleme zamanı

Netmarble’ın aksiyon ve heyecan dolu, göğüs göğse savaşların yaşandığı gerçek zamanlı mobil strateji oyunu Savaş Meydanı, yeni güncellemesiyle baştan aşağı yenilendi.
Yepyeni bir arayüze kavuşan oyuna yeni komutanlar, yeni kartlar ve Zafer Sandığı gibi özellikler eklendi. Ayrıca askerler arasında da savaşı kızıştıracak denge değişiklikleri yapıldı.
Netmarble’ın gerçek zamanlı mobil strateji oyunu Savaş Meydanı, oyuncuların göğüs göğse, kıran kırana savaştığı, aksiyon ve heyecan dolu bir arena. Uzun zamandır beklenen 1.6 güncellemesiyle şimdi Savaş Meydanı’nda yepyeni bir dönem başlıyor; dengeler değişiyor, rekabet kızışıyor ve oyun baştan aşağıya farklı bir deneyim sunuyor.
Arayüz yenilendi, Zafer Sandığı eklendi
Yeni güncellemeyle Savaş Meydanı’ndaki en büyük değişikliklerin başında yenilenen arayüz geliyor. Daha iyi bir performans ve oyun deneyimi için arayüz tamamen yenilendi. Buna bağlı olarak seviye atlama ekranı da yeniden düzenlendi.
Oyundaki mevcut sandıklara ilave olarak, 6 zafer sonunda kazanılan “Zafer Sandığı” da birliklerin güçlendirilmesinde önemli bir rol oynayacak.
Savaşa 2 yeni komutan katıldı
Savaş Meydanı’na Teneke Tunç, Kenan Komutan ve Çöl Şahini Ömer ile omuz omuza savaşacak komutanlar Sancar Karaman ve Fatma Yılmaz da eklendi. Güncelleme ile birlikte komutanlara yeni sorumluluklar verildi. Artık komutanlar da seviye atlayabilir ve güçlenebilir! Ama oyuncuların, komutanları ordunun başına getirmek için daha fazla ter dökmesi gerekecek.
Bununla birlikte her komutana özel pasif yetenekler ve destek kartları eklendi. Oyuna gelen bir diğer yenilik sayesinde sahip olmadığınız kartların özelliklerini incelemeniz artık mümkün.
Dengeler değişti
Güncellemenin Savaş Meydanı’na getirdiği en kapsamlı değişikliklerden biri ise birliklerin dengelerinde oldu. Karakterlerin güncellenen özellikleri ve değişen dengeler ile birlikte oyundaki rekabet daha da kızışacak.
En iyi savunma her zaman hücumdur!
Tamamen Türkçe içerik ve yerel karakterlerle oynanan Savaş Meydanı’nda, özgün savaş teçhizatları ve askerleri kullanarak kendi birliklerinizi kurup savaş stratejilerinizi geliştirir ve birliklerinize komuta ederek zafer kazanabilirsiniz. Kendine özgü oynanış tarzı ve kart mekanikleri olan Savaş Meydanı, size hikaye modunda tek başınıza, sıralama modunda ise eş zamanlı olarak gerçek oyunculara karşı savaşma imkanı veriyor.
Savaş Meydanı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için web sitesini ziyaret edebilir, www.savasmeydani.com veya Facebook sayfasından bizi takip edebilirsiniz.
Savaş Meydanı’nı Android cihazlardan indirmek için >>> https://buff.ac/4dvc
Savaş Meydanı’nı iOS cihazlardan indirmek için>>> https://buff.ac/4dvd


Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!