-->
Radeon RX 590 SAPPHIRE ile Raflarda Yerini Alıyor!

SAPPHIRE Technology PC Oyun severlere yeni SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 590 8GB Special Edition Grafik kartı ile üstün özellikleri sunuyor. FinFET 12nm işlem teknolojisinin performansını ve verimliliğini optimize etmek üzere tasarlanan ve Ödüllü SAPPHIRE Dual–X Soğutucuyla donatılan NITRO+ RX 590 8GB Special Edition yüksek çözünürlüklerde akıcı ve hızlı bir oyun deneyimi sağlıyor. Oyun Severler için […]

15.11.2018 | ulasufuk

SAPPHIRE Technology PC Oyun severlere yeni SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 590 8GB Special Edition Grafik kartı ile üstün özellikleri sunuyor. FinFET 12nm işlem teknolojisinin performansını ve verimliliğini optimize etmek üzere tasarlanan ve Ödüllü SAPPHIRE Dual–X Soğutucuyla donatılan NITRO+ RX 590 8GB Special Edition yüksek çözünürlüklerde akıcı ve hızlı bir oyun deneyimi sağlıyor.

Oyun Severler için Tasarlanan Benzersiz Özellikler

SAPPHIRE NITRO+ RX 590 8GB Special Edition grafik kartı ile Her Oyun Oynanabilir. Oyun severler, benzersiz oyun performansı ve çarpıcı görüntü kalitesi sunmak üzere dünyanın önde gelen oyun geliştiricileri ve stüdyoları ile iş birliği yapılarak AMD’s Radeon™ RX grafik platformu üzerinde optimize edilen DirectX® 12 ve Vulkan® gibi API’lerin avantajlarını deneyimleyebilecek.

Gücünü “Polaris” Mimarisinden alan Radeon™ NITRO+ RX 590 8GB Special Edition’da tümü FinFET 12 işlemci teknolojisi üzerinde çalışan 4. Nesil GCN grafik çekirdekleri, ekran motoru ve multimedya çekirdekleri bulunuyor. Bu sayede SAPPHIRE hız aşırtma konusunda çıtayı yükselterek rakiplerine göre %10’a varan oranda daha iyi performans sunuyor.

NITRO+ RX 590 8GB Special Edition’ın fabrika çıkışı hız aşırtmalı çekirdekleri 1560 MHz yüksek hızda çalışırken, kart 8GB bellek ile birlikte sunuluyor.

2304 GCN tabanlı akış işlemcileri ile donatılan SAPPHIRE NITRO+ RX 590 8GB Special Edition, 1080p oyun performansı ve günlük uygulamalarda daha yüksek performans sunan bir kart.

Dual X Soğutma – Kanıtlanmış Performans

NITRO+ RX 590 8GB Special Edition’da kullanılan Dual X soğutma sistemi sınırları varsayılan özelliklerin ötesine taşımaya devam ediyor. 75 derece Santigrat’lık aynı GPU sıcaklığını hedefleyen soğutma sistemi 12 dbA’ya kadar daha sessiz olup çok daha düşük bileşen sıcaklıkları sunuyor.

Soğutma sistemi modülünde 2x 8 mm + 2x 6 mm ısıtıcı borular, 54 kanatçıklı daha geniş ısı dağıtma yüzeyi ve %30 daha fazla termal iletkenlik sunan YENİ bir termal gres kullanılıyor. Tüm bu özellikleriyle SAPPHIRE’in Dual – X Soğutucusu sınıfının en iyisi olma özelliğini sürdürüyor.

SAPPHIRE’in Akıllı Fan Kontrolü III sistemi fan denetleyicisinin hassasiyetini artırıyor. Fan devirleri arasındaki farklar %10’dan %3,2’ye getirilerek soğutucunun hassasiyeti yükseltilmiştir.

Uzun Ömürlü

NITRO+ RX 590 8GB’taki Sert Alüminyum Arka Plaka kartı korurken, ısı dağılımını güçlendiriyor. Bu sayede hiçbir bileşenin bükülmemesini ve içeri toz girişinin engellenmesini sağlayan ekstra sertlik elde ediliyor.

SAPPHIRE olarak NITRO+ kartlarımızda sadece en kaliteli bileşenleri kullanmakla övünürüz. Üstün güvenilirlik sunan 200.000 saatlik Polimer kapasitörlerden normal bir bobinden %25 daha fazla güç verimliliği sunan Black Diamond bobinlerimize kadar her bileşen uzun ömürlü olacak şekilde tasarlanmıştır. Bu bileşenlerde bobin sıcaklıklarını önceki nesile göre %15 azaltan yerleşik soğutucular bulunur.

Rahatlık ve Stil

NITRO+ RX 590 Special Edition sadece NITRO+ RX 500 Serisindeki en yüksek performanslı kart olmanın yanı sıra özelleştirme ve gelecekte kullanım açısından kendisini bir üst seviyeye taşıyan birçok özelliğe de sahiptir. Kullanıcılar garantiyi geçersiz kılmadan varsayılan fanların yerini değiştirebilir ya da fanları değiştirebilir ve böylece SAPPHIRE Hızlı Bağlantılı fan sisteminden en iyi şekilde faydalanabilirler.

Çalışırken yarı saydam fanlar mavi renkte parlar. Bunun yanı sıra NITRO+ RX 590 8GB Special Edition’da artı ünlenmiş olan NITRO Glow özelliği de bulunmaktadır. Bu özellikle yan tarafta bulunan şık RGB LED SAPPHIRE logosu kartın sıcaklığını gösterecek şekilde renk değiştirir. Bu, SAPPHIRE TriXX yazılımıyla kolayca kontrol edilebilir.

Özel Seçenekler

NITRO+ Radeon RX 590 8GB Special Edition’da kullanıcıların Hızlı ve Sessiz çalışma modları arasında geçiş yapmasını sağlayan Çift-UEFI BIOS özelliği bulunur. Hızlı çalışma ayarı oyunlar için maksimum performans sunarken, Sessiz ayarı sessize yakın performansı tercih eden oyun severler için daha düşük Motor (1545 MHz) ve Bellek (2000 MHz) clock hızlarına sahip daha sessiz bir fan profili sunar.

Kartta 1x 8 pimli ve 1 x 6 pimli güç konektörü bulunmaktadır. Bu, maksimum güç verimi veya daha yüksek hız aşırtma potansiyeli arayan kullanıcılar için sunulan ek seçeneklerdir.

RADEON Adrenalin Edition – Zengin Yazılım Ekosistemi

AMD artık piyasada bulunan en kararlı sürücü yazılımına sahip. Her zaman gelişen ve güçlenen benzersiz Adrenalin Edition yazılımında muhteşem özellikler modern bir UI üzerinde sunuluyor.

Radeon™ ReLive ile oyun severler zaferlerini kaydedebilir, yayınlayabilir ve paylaşabilir. Radeon™ WattMan oyun severlerin çeşitli özelliklerde hassas ayarlar yapmasına olanak sağlarken, Radeon™ Chill ile oyun içindeki hareketlerinizi dinamik olarak denetleyebilir ve sayısız oyunda havalı ve sessiz kareler elde edebilirsiniz.

Radeon FreeSync™ Teknolojisi ile hemen hemen tüm kare hızlarında akıcı, donmayan performansla dengesiz oyun deneyimine ve kare kaybına son verin.

DAHA BÜYÜK OYUN KEYFİ EKSİKSİZ SET – Benzersiz Oyun Seti

Bu heyecan verici lansmanı kutlamak için SAPPHIRE, müşterilerine gerçekten özel bir hediye veriyor. Bir SAPPHIRE NITRO + veya PULSE ™ RX Vega, RX 590, RX 580, RX 570 grafik kart satın aldığınızda üç adete kadar oyunu ÜCRETSİZ* edinebilirsiniz.

Pakete dahil olan ürünler:

  • Resident Evil™ 2
  • Devil May Cry™ 5
  • Tom Clancy’s The Division® 2
    • SAPPHIRE NITRO + veya PULSE RX Vega veya NITRO + RX 590 Special Edition – 3 Oyunun TÜMÜNÜ ÜCRETSİZ Alın
    • SAPPHIRE NITRO+ veya PULSE RX 580 veya 570 – Seçeceğiniz 2 Oyunu Ücretsiz Alın

Daha fazla bilgi

SAPPHIRE NITRO+ RX 590 8GB Special Edition hakkında daha fazla bilgiye şu adresten ulaşabilirsiniz: http://sapphirenitro.sapphiretech.com/en/590-SE.html

SAPPHIRE Nation Topluluğuna katılmak ve ilgi çekici içerikleri incelemek için SAPPHIRE Nation Blog’unu ziyaret edin.

www.sapphirenation.net

Teknik Özellikler:

 

Model SAPPHIRE NITRO+ Radeon™ RX 590 8GB Special Edition
Üretim teknolojisi FinFET 12 nm
Bellek 8 GB GDDR5 256-bit
Akış işlemcileri 2304
İşlemci üniteleri 36
Motor saat hızı 1560 MHz’e kadar
Bellek saat hızı 2100 MHz’e kadar
Soğutma sistemi Dual-X, 95 mm’lik iki çift bilyalı rulmanlı fan

Yeni Termal Gres –
%30 daha iyi termal iletkenlik

Çıkışlar HDMI: 60Hz’te 4096 × 2160

Ekran Portu 1.4: 60Hz’te 5120 × 2880

DL-DVI-D: 60Hz’te 2560 × 1600

Öne çıkan özellikler Çift UEFI Bios

SAPPHIRE Dual-X Soğutma Teknolojisi

Akıllı Fan Kontrolü III

Hassas Fan Kontrolü

Sigorta Koruması

Uzun Ömürlü Kapasitör

Tri-XX Desteklenir

Black Diamond Bobin 4. Nesil

SAPPHIRE Hızlı Bağlanır Fan

Teknolojiler DirectX 12, Vulkan 1.0, OpenGL 4.5, OpenCL 2.0, AMD FreeSync, AMD CrossFire XDMA (köprüsüz), AMD Eyefinity, AMD LiquidVR
Boyutlar 260 (U) X 135 (G) X 43 (Y) mm


Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!