-->
Playstore Yıl Sonu İndirimleri

Playstore’da Warner Bros, 2K Games, Bandai Namco, Rockstar,Team 17, Daedalic, 1C Online Games, Curve Digital, H2 Interactive, CI Games, Atari, 505 Games ve 11 Bit Studios yayıncılarından 300’ün oyunun ve PlayStation 4 oyunlarının da bulunduğu Playstore Yılsonu İndirimleri başladı. Playstore Yılsonu İndirimleri, %90’a varan indirimlerin olduğu dev bir kampanya olarak oyuncuları bekliyor. Playstore Yıl Sonu İndirimleri: https://www.playstore.com/kampanya/yilsonu-indirimleri-kasim-2018 […]

21.11.2018 | ulasufuk

Playstore’da Warner Bros, 2K Games, Bandai Namco, Rockstar,Team 17, Daedalic, 1C Online Games, Curve Digital, H2 Interactive, CI Games, Atari, 505 Games ve 11 Bit Studios yayıncılarından 300’ün oyunun ve PlayStation 4 oyunlarının da bulunduğu Playstore Yılsonu İndirimleri başladı. Playstore Yılsonu İndirimleri, %90’a varan indirimlerin olduğu dev bir kampanya olarak oyuncuları bekliyor.

Playstore Yıl Sonu İndirimleri: https://www.playstore.com/kampanya/yilsonu-indirimleri-kasim-2018

Yılsonu İndirimleri’ne ek olarak Bethesda ve Kalypso’nun oyunlarında %90’a varan indirimler Bethesda & Kalypso Kampanyasında yer alıyor: https://www.playstore.com/kampanya/bethesda-kalypso-kasim-2018



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!