-->
Philips Monitörleri Yeni Yıl Armağanı Kılavuzu

Yılbaşı yaklaşıyor. Arkadaşlarınıza ve alienize hediye almak için daha iyi bir zaman olabilir mi? Lider teknoloji şirketi ve Philips Monitörlerinin marka lisans ortağı MMD, oyun oynamak için, ev kullanıcılarına yönelik ve işinizi iyileştirmeniz için ilgi çekici ve yenilikçi ekranlar sunuyor. Profesyonel olsunlar olmasınlar, bu ekranlar herkes için mükemmel armağan. Philips Momentum ürün grubu ile oyun […]

27.11.2018 | ulasufuk

Yılbaşı yaklaşıyor. Arkadaşlarınıza ve alienize hediye almak için daha iyi bir zaman olabilir mi? Lider teknoloji şirketi ve Philips Monitörlerinin marka lisans ortağı MMD, oyun oynamak için, ev kullanıcılarına yönelik ve işinizi iyileştirmeniz için ilgi çekici ve yenilikçi ekranlar sunuyor. Profesyonel olsunlar olmasınlar, bu ekranlar herkes için mükemmel armağan.
Philips Momentum ürün grubu ile oyun ivmesini hissedin
En sürükleyici deneyim için, Momentum ürün grubundan Philips 436M6VBPAB, konsol oyunları için tasarlanmış devrim niteliğinde bir monitör. 43 inçlik, devasa VA panelindeki 4K UHD çözünürlük ile 436M6VBPAB ekran, pik parlaklıkta 1000 cd/m², % 100 BT.709 ve % 97.6 DCI-P3 kapsamı ile ultra geniş renk gamı ve 8 bit +2 bit FRC (Frame Rate Control- Kare Hızı Kontrolü) renk derinliği ile elde edilen 1.07 milyar renk sağlıyor.

436M6 resimleri: https://goo.gl/UCrmC8
Fotoğraf tutkunları için ideal hediye
Fotoğrafçılık bir meslek, bir tutku, bir hobi veya üçü birden de olsa, görüntülerinizden en fazlasını elde edebilmeniz için gereken her şey Philips Monitörlerinde var. Philips 4K 272P7 ve 328P6VJEB/00, tam, doğru ve renk açısından kritik önem taşıyan işler için fotoğrafçıların ihtiyaç duyduğu her şeye sahip. Her iki monitör de Ultra Clear 4K çözünürlüğe sahip olduğundan kullanıcıların büyük resmi ve tüm ayrıntıları görmelerini sağlıyor. 272P7 modeli, muhteşem renkler, tam doğru ayrıntılar ve gelişmiş netlik sunmak için yüksek performanslı 27 inçlik paneline güveniyor. 328P6VJEB/00 modeli ise daha geniş bir renk spektrumu ve daha canlı, daha doğal bir görüntü için UltraWide-Renk Teknolojisi ile donatılmış, 32 inçlik Ultra HD bir ekrana sahip.

272P7 resimleri: https://goo.gl/wx8ye9
328P6 resimleri: https://goo.gl/g7EeJ3
Eviniz için renk, tarz ve tasarım
Philips 278E9, gerçekçi görseller ve ekstra geniş görüntüleme açıları için, 27 inçlik, kavisli, dar çerçeveli Ultra-Wide Color Full HD ekranın yanı sıra şık tasarım ve yüksek kalitedeki görüntü performansı da sunuyor. Philips 278E9 ise hiç olmadığı kadar ince ve zarif. En son teknoloji ürünü tasarımı akıcı, pürüzsüz bir görünüm, en az dikkat dağıtıcı unsur ve maksimum görüntüleme ölçüsü için üç taraflı ultra ince çerçeveli bir ekrana sahip. Daha az bozulma ile daha sürükleyici deneyimler için ise kavisli bir VA ekrana sahip. Fotoğraf düzenleme, internet taraması, film izleme ve grafik çalışmaları bu nedenle hiç olmadığı kadar sürükleyici. Model, 27 inçlik, aydınlık, Ultra Wide-Color LCD ekranı ile donatıldı. Geliştirilmiş Full HD 1920 x 1080 (16:9) çözünürlük, yaşam gibi gerçek görüntüler oluşturmak için canlı ayrıntılara, ekstra parlaklığa, güçlü kontrasta ve gerçekçi renklere sahip kusursuz bir renk kalitesini garantiliyor.

278E9 resimleri: https://goo.gl/2BbjW2
Ev için doğru büyüklükte ekran
Büyük 27 inç kavisli 278E8QJAB ekran kavisli yapısı ve Full HD çözünürlüğü sayesinde deneyiminizi hayat kadar gerçek kılıyor. En yeni Ultra Wide-Color teknolojisiyle donatılmış ekran, çeşitli işlerde ihtiyaç duyduğunuz parlak görseller için piyasadaki en geniş renk gamını sunuyor: Örneğin Ultra Wide-Color özelliğinin doğru renk üretimi sayesinde online alışveriş yaparken alıcılar, ister yeni bir mutfak ister kıyafet olsun, sipariş verecekleri ürünün tam rengini görebilirler. Dahası, bu teknolojiyle video yapımcıları ve fotoğrafçılar doğru renk üretimine güvenebilirler ve film izleyenler, görüntüleri yönetmenin gerçekten de sunmak istediği renklerle seyredebilirler.

278E8QJAB resimleri: https://goo.gl/UhhmiE

Philips monitörleri hakkında daha fazla bilgi için: https://www.philips.co.uk/c-m-pc/monitors


Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!