-->
My Hero: One’s Justice inceleme

My Hero: One’s Justice, süper kahraman okuluna gitmek için neler olacağını merak eden popüler dizilerin herhangi bir hayranı için süper güçlü bir muamele. Oyunun ikinci ve üçüncü sezonunu yeniden canlandırırken arena brawler, eylem sözü, parlak anime görselleri ve sivri saç kesimleri konusunda overlilere sahip. Hikayenin en dramatik kavgalarını, iyi erkeklerin bakış açılarından ve kötülerden yeniden […]

10.11.2018 | ulasufuk

My Hero: One’s Justice, süper kahraman okuluna gitmek için neler olacağını merak eden popüler dizilerin herhangi bir hayranı için süper güçlü bir muamele. Oyunun ikinci ve üçüncü sezonunu yeniden canlandırırken arena brawler, eylem sözü, parlak anime görselleri ve sivri saç kesimleri konusunda overlilere sahip. Hikayenin en dramatik kavgalarını, iyi erkeklerin bakış açılarından ve kötülerden yeniden yaşamak harika bir şey. Bununla birlikte, senaryo aralığı yeni gelenler için garip bir giriş noktası ve dövüşleri kesişen çizgi roman benzeri hikaye panelleri, favori şovunuzun başlangıcında “Önceden açık” gibi hissetmenizi sağlar.

Kendimizi bulduğumuz bu harika anime savaşçı rönesansından tam olarak yararlanarak, Bandai Namco ve stüdyo Byking, her bir karakterin benzersiz hamlesini geliştirdikçe tür ve kaynak materyallerini anladıklarını gösterdi.

My Hero Academia’da mücadele karakterden karaktere yoğun bir şekilde değişmektedir. Her birinin eşsiz Quirkleri (süper güçler) ve dövüş stilleri, detaylara sevgi dolu dikkatle çekilir. Bu, tekrar tekrar derin bir talihsizliğe ihanet ettiğinden, kontroller kendilerini bir süre sonra biraz bunaltıcı hissedebilirler. Son sonuç mutlaka Plus Ultra’ya gitmiyor, ama kesinlikle potansiyel bir yük olduğunu gösteriyor.

 

 

Savaş, gösterişli ve parlak, ve Naruto veya Dragon Ball oyunlarının hayranları türün tanıdık çizgi, bekçi, combo, desenleri ile evde hissetmek için en hızlı olacaktır. Kombinasyonlar, normal atımlar, karşı saldırılar ve “atma” deyiminin sadece süslü bir şekli olan tıkanabilir saldırılardan oluşur. Bu saldırılar normal saldırıların daha hızlı bağlanıp engellerin kaldırılması, sayaçların normal atması ve yavaşça açılabilmesi gibi bir dizi üçgeni oluşturur. koza tezgahları atar.

Her karakterin özel Quirk’ine komuta etmek çeşitli ve kişiseldir. İster yüksek hızlı Gran Torino’yu, isterse de sadık bir serseri ve Todoroki gibi ateş toplarını kontrol ediyor olun, öğrenmek ve ustalaşmak için birçok karakter var. İşte My Hero: One’s Justice gerçekten parlıyor. Gerçekte yaptığınız tek şey, aynı basit düğme üçgeni kullanmak olsa bile, süper güçlerdeki çeşitlilik sadece düğme ezmenin ötesinde bir seviye derinlik katıyor. Düşmanınızın Eraserhead ile yeteneklerini iptal eder misiniz? Ochako’nun Antigravitesi ile kayaları sallayın mı? Taşınma komutlarını aşırı basitleştirerek, geliştiriciler savaşın gerçek yıldızı için sahneye koydu: süper güçler, ahh.

Oyunun hikaye modu, ana karakterin İzuku Midoriya’sına arka arkaya kısa bir şekilde dokunur. Nüfusun% 80’inin Quirks olduğu bir dünyada, İzuku bir olmadan doğar ve bir adalet kahramanı olma hayali aniden durur. İlk sezonda bir çok şey oluyor, ama kısa bir hikaye anlatmak için: Izuku kişisel idolü, bir numaralı kahramanı All Might ile tanışır ve uber-güçlü Quirk: One For All’u devralır. Öykü Modu hemen hemen tüm bunların üzerine gelerek, tüm başlangıcını ya fan belleğine ya da yeni bir hayal gücüne bırakıyorlar, çünkü bunlar ikisinin ortasında dramatik bir arkın doruğuna doğru ilerliyorlar.

 

 

Hikaye modu, drama ve yoğunluğunu kaynak materyalden yeniden yapılandırmak için iyi bir iş çıkarır, ancak eylem ve diyaloğun büyük kısmı manga benzeri statik paneller ya da ingilizce sesli hareket etmeyen kısa çarpışmalarla teslim edilir – yeni bir giriş için başka bir engel fanlar. Dizinin en dramatik ve aksiyon dolu noktalarından bazılarında başlayan ve sona eren bir dövüş oyununun hikaye modu için bir dava yapılabilir, ancak kaynak malzemeyi hala hatırlayan taraftarlar için neredeyse tamamen atlanabilen tökez bir deneyimle sonuçlanır.

Bütün bunlar bir yana, My Hero: One’s Justice kurtuluş arkı Hikâye Modunun ötesine geçiyor. Misyon Modu oyuncuların bir savaşçı seçmesini ve artan zorluklarla bir dizi rakip ve haritadan geçerek ilerlemelerini sağlar. Buradaki şüphe, sağlığınızın savaştan savaşa doğru ilerlemesi ve bu kavgalar boyunca zamanlama ve yürütme üzerinde bir vurgu oluşturmasıdır. Çok fazla hasar al, ve bir dahaki güçlü rakibine karşı zor bir zaman geçireceksin. Neyse ki, partiniz ilerledikçe XP ve seviye kazanıyor. Ayrıca, oyuncunun sağlığını geri yükleyebilir veya başarılı bir savaştan sonra diğer ödülleri yiyebilir, sonuçta son puanınızı düşürme maliyetini de kullanabilirsiniz.

Her bir görev için özel kurallar yönetirken, karakterinizin savaştan savaşa başarılarını hokkabazlamak, nişan ve meydan okumaya katkıda bulunur, kazanmak istersiniz – hikaye modunun büyük ölçüde fayda sağlayacağı bir yatırım.

 

 

Karakter yaratma yokken, savaşçılarınızın kostümlerini özelleştirmek için bir seçenek var. Her başarılı dövüşten sonra, savaş puanınıza bağlı olarak altın ile ödüllendirilirsiniz. Daha sonra bu altınları kostüm parçaları, aksesuarlar, ses hatları ve daha fazlasını satın almak için kullanabilirsiniz. Ses hatları, Japonca bilmeyenler için neredeyse tamamen atlanabilir. Kostüm seçenekleri, ince bir kişiselleştirme katmanı ekler, ancak dövüş gibi, biraz sığdir, çünkü tüm karakterler boyunca aynı altı renk reskins. Tek renkli bir seçenek var, kahraman, kötü adam, ama bir gördükten sonra hepsini gördün.

Kostümlerden çok daha fazla eğlenceler ekstra aksesuarlar. Bunlar Uraraka’nın kaskları veya Iida’nın motorları gibi diğer karakterlerin kostümlerini seçtiğiniz bir kahramana veya kötüye eklemenizi sağlar. Diğer aksesuarlar karakterinize yapışan Mineta’nın bebekleri gibi bir sürü saçma şey eklemenizi sağlar. Aksesuar çeşitliliği, daha fazla renk varyasyonu arayan insanlar için güzel olan, geniş. Yine de, bu hızlı bir şekilde gülünç haline dönüştüğü için serin faktörü çıkarabilir.

 

 

My Hero Akademi henüz anime avcı tekerleğini yeniden icat etmiyor, ama ortalamanın üzerinde savaş ve inanılmaz kaynak malzemesi, bir sonraki unvanın iyileştirilmesi gereken çok fazla alan olduğu anlamına geliyor. Oyunun görselleri ve atmosferi bir patlamadır ve geniş çeşitlilikteki yetenekleri kullanmak çok eğlencelidir. Muharebe sistemi, kesinlikle oynanabilir olsa da, biraz daha nüans kullanabiliyordu ve hikaye anlatımı, kimin hedeflediği konusunda kafa karıştırıyor. Genel olarak, My Hero: One’s Justice, uzun soluklu bir dizi olacağına inandığımız potansiyele sahip güçlü bir ilk giriş.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!