-->
MediaMarkt’tan “Şahane Cuma ”ya “Şahane İndirimler”

MediaMarkt Şahane Cuma’da yüzde 70’lere varan indirimler tüketicileri bekliyor MediaMarkt, “Şahane Cuma” kapsamında gerçekleştireceği indirimlerle tüketicileri cazip fırsatlarla buluşturacak. Şahane Cuma ile başlayan ve bu hafta sonu boyunca da devam edecek olan avantajlı kampanya kapsamında; akıllı telefonlarda yüzde 33, notebooklarda yüzde 28, LED TV’lerde yüzde 25, oyunlarda yüzde 22, gaming monitörlerde yüzde 18’e varan indirimler […]

21.11.2018 | ulasufuk

MediaMarkt Şahane Cuma’da yüzde 70’lere varan indirimler tüketicileri bekliyor

MediaMarkt, “Şahane Cuma” kapsamında gerçekleştireceği indirimlerle tüketicileri cazip fırsatlarla buluşturacak. Şahane Cuma ile başlayan ve bu hafta sonu boyunca da devam edecek olan avantajlı kampanya kapsamında; akıllı telefonlarda yüzde 33, notebooklarda yüzde 28, LED TV’lerde yüzde 25, oyunlarda yüzde 22, gaming monitörlerde yüzde 18’e varan indirimler uygulanacak. Kampanya süresince yüzlerce üründe de yüzde 70’i bulan indirimler müşterileri bekliyor.

Avrupa’nın 1 numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt, tüketicilerine “Şahane bir Cuma” sunacak. Akıllı telefonlarda yüzde 33, notebooklarda yüzde 28, LED TV’lerde yüzde 25, oyunlarda yüzde 22, gaming monitörlerde yüzde 18’e varan indirimler Cuma’dan başlayarak 3 gün boyunca sürecek. “Şahane Cuma”da, yüzlerce üründe de yüzde 70’lere varan indirimler gerçekleşecek.

MediaMarkt mağazalarını ziyaret eden tüketicilerin tüm kategorilerde cazip indirimlerle buluşacağı “Şahane Cuma” fırsatı hafta sonu da devam edecek. Aynı zamanda mediamarkt.com.tr ve 0850 222 1 500 numaralı Çağrı Merkezi’nde geçerli olacak indirimlerin yanı sıra; MediaMarkt’ın sosyal medya hesaplarından da şahane indirimler tüketicilere sunulacak.

 



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!