-->
Lords Mobile Oyun Müziklerine Klaus Badelt İmzası

IGG, Lords Mobile için dünyaca ünlü müzisyen ve bestekar Klaus Badelt ile anlaştı. Klaus Badelt, yaptığı eseri Londra Senfoni Orkestrası ile kayıt altına alarak oyuna ekledi. Dünyanın en büyük mobil oyun firmalarından IGG, Lords Mobile ile Android ve Itunes listelerinde ilk 10’a girdi. Bununla birlikte, oyuncularına tüm ülkelerde ulaşarak onların istek ve görüşlerine göre oyunu […]

22.11.2018 | ulasufuk

IGG, Lords Mobile için dünyaca ünlü müzisyen ve bestekar Klaus Badelt ile anlaştı. Klaus Badelt, yaptığı eseri Londra Senfoni Orkestrası ile kayıt altına alarak oyuna ekledi.
Dünyanın en büyük mobil oyun firmalarından IGG, Lords Mobile ile Android ve Itunes listelerinde ilk 10’a girdi. Bununla birlikte, oyuncularına tüm ülkelerde ulaşarak onların istek ve görüşlerine göre oyunu şekillendiren firma, son dönemde oyunda yer alan müziklerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Dünyanın sayılı film ve oyun müziklerinin bestecisi Klaus Badelt, Lords Mobile için özel olarak oyun müzikleri tasarladı. 2018 başında oyuna eklenen müziklerin kaydı ise Londra Senfoni Orkestrası ile birlikte yapıldı.
Karayip Korsanları dahil birçok filmin müzikleri Badelt’e emanet edildi
Klaus Badelt, Hans Zimmer ile yaptığı iş birlikleri ve İnce Kırmızı Hat, Mısır Prensi, Gladyatör ve Karayip Korsanları: Kara İncinin Laneti filmleri de dahil olmak üzere eleştirmenlerce beğenilen filmler için bestelediği fon müzikleriyle tanınır. Bağımsız olarak, Denge, K-19: Tehlikeli Saatler, Kuraldışı ve Ninja Kaplumbağalar gibi Hollywood gişe rekorları kıran filmleri üzerine yaptığı çalışmalarla da nam salmıştır.
Londra Senfoni Orkestası ile kayıtlar yapıldı
Londra Senfoni Orkestrası’nın özel olarak kayda girdiği beste ile Lords Mobile oyunu içerisindeki aksiyon ve hikaye akışı yeni müziklerle oyunculara sunuluyor. Oyuna renk katmak ve heyecanı sürekli dinamik tutmak için güzel bir çalışmaya imza attıklarını ifade eden Badelt, “Destansı bir sese sahip olmak istedik, aynı büyük filmlerden alışık olduğumuz gibi. Londra Senfoni Orkestrası, her parçaya farklı bir kalite katıyor. Bestelediğin müziği aniden farklı bir seviyeye çıkarıyor, birlikte o kadar farklı çalıyorlar ki müzik aniden eşsiz bir karaktere sahip oluyor” dedi.
IGG, Lords Mobile için yapılan bu özel çalışmanın yanı sıra farklı içerikler ve güncellemelerle oyuncularına keyifli bir içerik sunmayı hedefliyor. Bu fikirlerle Lords Mobile uzun süre listelerde kalıcı olacak gibi gözüküyor.


Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!