-->
Lineage 2: Revolution Birinci Yılını 30 Milyon Oyuncusuyla Kutluyor

Birinci yıl dönümü için infografik videosu yayınlandı Netmarble Corp. dünyanın dört bir yanından 30 milyondan fazla kayıtlı oyuncuya sahip MMORPG Lineage 2: Revolution’un birinci yıldönümünü kutlamak için bir infografik video yayınladı. Oyunun, Kasım 2017’de dünyanın her yerinde yayınlanmasından bu yana, Lineage 2: Revolution, muhteşem bir başarı yakaladı ve geçen ay dev bir güncelleme ile yeni […]

30.11.2018 | ulasufuk

Birinci yıl dönümü için infografik videosu yayınlandı
Netmarble Corp. dünyanın dört bir yanından 30 milyondan fazla kayıtlı oyuncuya sahip MMORPG Lineage 2: Revolution’un birinci yıldönümünü kutlamak için bir infografik video yayınladı. Oyunun, Kasım 2017’de dünyanın her yerinde yayınlanmasından bu yana, Lineage 2: Revolution, muhteşem bir başarı yakaladı ve geçen ay dev bir güncelleme ile yeni “Ork” ırkını tanıttı.
Oyun ile ilgili detaylı bilgi veren infografik videosunda, Kasım 2018 itibariyle şu ilginç bilgiler yer alıyor.
  • Çıkışından bu yana, 17 milyon 500 binden fazla karakter, savaşa katıldı. Bu, New York şehri nüfusunun iki katından daha fazla. Karakter ırklarının popülerliğe göre sıralaması ise şöyle:
    • Kara Elf:6 milyon 478 bin
    • İnsan:5 milyon 658 bin
    • Elf: :3 milyon 396 bin
    • Cüce:1 milyon 695 bin
    • Ork: 309 bin
  • Şimdilerde 348 binden fazla klan var ve en yüksek savaş gücüne sahip klan “Yangire” (5 Kasım itibariyle)
  • Ramog, Zaman Yarığı’nda 16 milyon 640 bin 500 kez mağlup edildi. Açıkça görülüyor ki oyuncuları çok kızdırmış.
  • 63 milyon Büyük Baş Düşman mağlup edildi
  • Şerefli Savaş Alanı, neredeyse 16 milyon arena savaşına ev sahipliği yaptı.
  • En gözde binekler Gümüş Aziz, Buhar Böceği ve Kukarin
  • 100 binden fazla oyuncu Şato Kuşatması’nda savaş alanına adım attı (50’ye 50 PvP modu)
  • Kale Kuşatması’nın oyuna eklenmesinden bu yana (200 kişilik bir PvP modu), 25 binden den fazla elit oyuncu hakimiyetl kurmak için çarpıştı
Oyunculara yıldönümü hediyesi var
Lineage 2: Revolution birinci yıldönümünü kutlamak için tüm oyuncularına sürpriz hediyeler veriyor. 30 Kasım 11:00’den itibaren 27 Aralık 11:00’e kadar, oyuncular oyunun yakın zamanda güncellenen işbirliği özelliklerini içeren özel oyun içi öğeler alacaklar.
Güney Kore ve Asya ülkelerindeki inanılmaz başarısının ardından, Lineage 2: Revolution 2017 Kasım ayında Kuzey Amerika, Avrupa, Okyanusya ve Orta Doğu’da, dünyanın dört bir yanında piyasaya sürülmüş, 2017 yılında dünya genelinde Google Play’de en çok hasılat yapan oyun olmuştu (Kaynak: IDC & App Annie, 2017). O zamandan bu yana, oyun, Güney Amerika ülkelerine de genişledi. Bir yıl sonrasında, Lineage 2: Revolution, devasa bir açık dünyaya, sayısız yeni karaktere, büyük ölçekli PvP savaşlarına ve Unreal 4 Motoru ile sunulan göz alıcı görsellere hayat veren eşsiz fantastik özellikleri sayesinde en gözde mobil MMORPG’lerden biri olmayı sürdürüyor.
Lineage 2: Revolution, iOS ve Android‘de oynanabilir. Lineage 2: Revolution ile ilgili daha fazla bilgi için oyun bilgi internet sitesini (http://l2.netmarble.com) ve resmi Facebook sayfasını (https://facebook.com/OfficialLineage2Revolution/) ziyaret edin.
Oyunun kutlama videosunu aşağıdaki linki ziyaret ederek izleyebilirsiniz.
https://youtu.be/waF7whHPSjg


Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!