-->
Iron Throne’a Yeni Ekipman Setleri ve Yardımcı Sistemi Geldi

Iron Throne’a gelen güncellemeyle 4 yeni ekipman seti, kahramanlara destek verecek Yardımcı Sistemi ve çeşitli geliştirmeler oyuna eklendi. Dünya’nın en hızlı büyüyen mobil oyun firması Netmarble Corporation, mobil cihazlar için ürettiği MMO strateji oyunu Iron Throne için, oyunun heyecanını artıracak geliştirmeler içeren yeni güncellemeyi yayınladı. 4 yeni ekipman seti geldi Bu güncellemenin en heyecan verici […]

28.11.2018 | ulasufuk

Iron Throne’a gelen güncellemeyle 4 yeni ekipman seti, kahramanlara destek verecek Yardımcı Sistemi ve çeşitli geliştirmeler oyuna eklendi.

Dünya’nın en hızlı büyüyen mobil oyun firması Netmarble Corporation, mobil cihazlar için ürettiği MMO strateji oyunu Iron Throne için, oyunun heyecanını artıracak geliştirmeler içeren yeni güncellemeyi yayınladı.
4 yeni ekipman seti geldi
Bu güncellemenin en heyecan verici özelliği 4 yeni ekipman seti. Bu ekipman setlerinin mevcut seviye 30 ekipman setlerinden daha iyi güçlendirmelere ve özel güçlendirme azaltmasına sahip olmasının yanı sıra, Iron Throne çıktığından beri eklenen ilk ekipman seti olması da dikkat çekici.
Yeni ekipmana ek olarak, yeni Yardımcı Sistemi de oyuna eklenenler arasında. Bu sistem, oyuncuların, Saldırı veya Savunma Komutanı olarak atanmış kahramanlara yardımcı olması için bir kahraman görevlendirmelerine olanak sağlıyor. Dolayısıyla daha eğlenceli ve stratejik bir oynanış sunuyor.
İttifak alanı genişledi
Kıta Hakimiyeti özelliği, aynı krallıktaki “ittifaklar arası” olmak yerine artık sunucular arasında, yani krallıklar arasında olacak şekilde genişletildi. Kurallar, önceki Kıta Hakimiyeti ile aynı olacak ve eşleşen Krallıklar, girildiğinde görülebilecek. Kıta Hakimiyeti’ni kazanan ittifak, ittifakları kazanmaya motive edecek bir onur ve başarı sembolü olan Ejderha Dışkale Kaplamasını alacak.
Yeni canavarlar ve yeni Lord Portreleri
Güncellemenin içinde, seviye 36 veya daha yüksek olan ve yalnızca Kanlı Ay Savaşı sırasında karşılaşılabilecek dört yeni canavar da var. Bunun yanı sıra, sahadaki canavarların otomatik avlanmasına olanak sağlayan yeni bir işlev ve Büyük Savaş’ta Başkent’i alarak açılacak iki yeni Lord Portresi de güncelleme ile eklendi.
Iron Throne, Apple App Store ve Google Play aracılığıyla iOS ve Android platformlarında.
Iron Throne hakkında daha fazla bilgi için lütfen web sitemizi (www.playironthrone.com) veya resmi Facebook hayran sayfamızı (www.facebook.com/PlayIronThrone/) ziyaret edin.
App Store®: https://itunes.apple.com/app/id1124752613
Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netmarble.war


Popüler Haberler


Bethesda tarafından yayınlanan ve ilgi çekici bir atmosfere sahip olan Ghostwire: Tokyo’nun PC sürümünden, 17 Nisan tarihinde Denuvo koruması kaldırıldı.


Electronic Arts, F1 24’ün nefes kesici ilk fragmanını ve oyun ile ilgili yeni detayları paylaştı!


Cities: Skylines 2’nin Beach Properties DLC’si, son derece olumsuz eleştiriler almasının ardından ücretsiz hale getirildi ve satın alanlara para iadesi yapılıyor.


Devolver Digital tarafından yayınlanan Human Fall Flat’in devam oyunu Human Fall Flat 2’nin 2026 yılına ertelendiği resmi olarak açıklandı.