-->
Fortnite’tan Spor Alanında Dev İşbirliği

Epic Games ve Amerikan Ulusal Futbol Ligi (NFL) işbirliğiyle oyuncular taraftarı oldukları takımın formalarını oyun içinde taşıyabilecekler Epic Games tarafından geliştirilen ve kısa sürede eriştiği 125 milyondan fazla oyuncusuyla dünyanın en çok oynanan oyunlarından biri olan Fortnite, yeni işbirliklerine sahne oluyor. Etkisi oyun dünyasının ötesine taşan ve kültürel bir fenomen haline gelen Fortnite, bu kez […]

09.11.2018 | ulasufuk

Epic Games ve Amerikan Ulusal Futbol Ligi (NFL) işbirliğiyle oyuncular taraftarı oldukları takımın formalarını oyun içinde taşıyabilecekler


Epic Games tarafından geliştirilen ve kısa sürede eriştiği 125 milyondan fazla oyuncusuyla dünyanın en çok oynanan oyunlarından biri olan Fortnite, yeni işbirliklerine sahne oluyor. Etkisi oyun dünyasının ötesine taşan ve kültürel bir fenomen haline gelen Fortnite, bu kez de Amerikan Ulusal Futbol Ligi ile yaptığı işbirliğiyle gündemde.

NFL Takımları Fortnite’ta

Oyun dünyasına damgasını vuran Fortnite dansları, sevinç gösterileri ve oyunun hayranı olan sporcular vesilesiyle sık sık spor karşılaşmalarında kendini gösteriyor. Oyunun taraftarlar ve sporcular arasındaki popülerliğini fark eden NFL, Epic Games’le işbirliği yaparak NFL takımlarına ait formaların oyun içi kıyafetlere dönüştürülmesine yardım etti.

Tüm Fortnite oyuncuları 10 Kasım 03.00 itibariyle NFL takımlarına ait formaları oyun içi mağazadan alıp kişiselleştirerek kullanma şansına kavuşacaklar. NFL takım formaları yanında, Amerikan futbolu temalı animasyonlar, kazmalar, planörler ve hatta hakem kıyafetleri de oyunda yer alacak.

Oyuncular 32 takım arasından beğenip satın aldıkları takım forması üzerine 1-99 arasında istedikleri numarayı yazabilecekler. Formaların hem kadın hem de erkek modelleriyle sunulduğunu da belirtmek gerekiyor.

Epic Games’in ilk kez Fortnite için özel kıyafet tasarlamayı kabul ettiği bu özel anlaşma hakkında NFL’in Basın Sorumlusu ve Başkan Yardımcısı Brian Rolapp şu değerlendirmede bulundu, “Bu anlaşma Fortnite oyuncusu olan milyonlarca NFL izleyicisine tuttukları takımı oyun içinde gösterme şansı sunuyor. Bu durum aynı zamanda markamızı çok daha büyük kitlelere taşıma konusunda da eşsiz bir fırsat yaratıyor.”

Epic Games’in Kurucu Ortağı Mark Rein ise konuyu şu sözlerle değerlendi, “Epic Games içerisinde bir sürü futbolsever bulunuyor. Aynı şey oyuncularımız arasında da geçerli. Oyuncularımıza taraftarı oldukları takımları oyun içerisinde sergileme fırsatını verme imkânını kaçıramazdık. Ortaya çıkan sonuçtan da fazlasıyla mutluyuz.”

Oyuncular 10 Kasım saat 03.00’dan itibaren NFL takımlarına ait formaları oyun içi mağazadan satın alabilecekler.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!