-->
Fortnite’ın 6.22 Güncellemesi Yayınlandı

Epic Games’in Fortnite için yayınladığı son güncelleme ile oyuna yeni bir silah eklendi. Ayrıca Battle Royale modu için Dehşetli Kapışma ve Baskın adında iki yeni sınırlı süreli mod da oyuncularla buluştu. Tüm dünyada 125 milyondan fazla oyuncusu olan Fortnite her yaştan oyuncuyu kendisine çekmeyi sürdürürken oyunun yaratıcısı Epic Games düzenli güncellemelerle oyunu geliştirmeye devam ediyor. […]

07.11.2018 | ulasufuk

Epic Games’in Fortnite için yayınladığı son güncelleme ile oyuna yeni bir silah eklendi. Ayrıca Battle Royale modu için Dehşetli Kapışma ve Baskın adında iki yeni sınırlı süreli mod da oyuncularla buluştu.

Tüm dünyada 125 milyondan fazla oyuncusu olan Fortnite her yaştan oyuncuyu kendisine çekmeyi sürdürürken oyunun yaratıcısı Epic Games düzenli güncellemelerle oyunu geliştirmeye devam ediyor. Bu hafta 6.22 güncellemesine kavuşan oyuna Ağır Taarruz Tüfeği yanında ilgi çekici iki yeni oyun içi etkinlik eklendi.

Dehşetli Kapışma

Fortnite’a düzenli olarak sınırlı süreli etkinlikler getiren Epic Games, 6.22 güncellemesi için de iki farklı oyun modu hazırladı. Bunlardan ilki oyuncuların hem haritadaki canavarlara hem de rakip takımın oyuncularına karşı mücadele ettikleri Dehşetli Kapışma modu. Bu modda oyuncular 32’şer kişilik iki takıma ayrılıyor. Modun nihai amacı rakip takımı alt etmek olsa da bu o kadar kolay değil. Çünkü takımların ayrıca haritada ortaya çıkan Küp Canavarları’na karşı da dikkatli olmaları gerekiyor.

Oyuncuların yok ettikleri canavarlar silah ve eşya düşürme şansına sahip. Altın canavarlar ve canavarların çıktığı yerler yok edildiğindeyse Efsanevi türde eşyalar düşürecek. Ayrıca bu modda kaynak toplama hızı ve ganimet çıkma şansı büyük oranda artırılmış durumda.

Baskın!

Fortnite’ın 6.22 güncellemesiyle oyuna gelen ikinci oyun modu ise Baskın! Battle Royale’in hızlandırılmış bir versiyonu olarak tanımlanabilecek bu modda fırtına maçın başından itibaren daralmaya başlıyor ve çemberler arasındaki bekleme süresi de daha kısa. Bu nedenle maçlar en fazla 15 dakika sürüyor. Kısıtlı süresi olan ve Fortnite’a girip bir iki maç yapmak isteyen oyuncular için ideal.

Maçlar kısa süreceği için bu modda da hazine sandıklarının ve cephane kutularının çıkma ihtimali yükseltildi. Toplanan kaynak miktarı da %50 oranında artırıldı. Tüm bu özelliklerine bakarak Baskın! modunun soluksuz geçen maçlara ev sahipliği yapacağını tahmin etmek güç değil.

Yeni Silah: Ağır Taarruz Tüfeği

6.22 güncellemesinin oyuna eklediği Ağır Taarruz Tüfeği yüksek hasarı ile dikkat çekiyor. 25 mermi alan bir şarjörü olan bu silahın Nadir, Destansı ve Efsanevi çeşitleri mevcut. Yüksek hasar miktarıyla dikkat çeken ATT’yi yer ganimetlerinden, sandıklarından, otomatlardan ve mühimmat desteklerinden elde etmek mümkün.

Tüm dünyada 125 milyondan fazla oyuncusu bulunan ve PC, Mac, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, iOS ve Android platformlarında tamamen ücretsiz olarak oynanabilen Fortnite’ın 6.22 güncellemesi hakkında ayrıntılı bilgileri epicgames.com/fortnite/tr/patch-notes/v6-22 adresinden öğrenebilirsiniz.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!