-->
Fitness Boxing Demosu Nintendo eShop’ta Çıktı

FITNESS BOXING DEMOSU NINTENDO ESHOP’TA ÇIKTI – KOLTUKTAN KALKIP HAREKET ETME ZAMANI! Popüler müzik hitlerinin enstrümantal versiyonlarına eşlik ederken boks antrenmanlarına katılıp boks hareketlerini öğrenebilirsiniz. 21 Aralık 2018’de perakende noktalarında ve Nintendo eShop’ta Nintendo Switch’e özel çıkacak Fitness Boxing oyununda yumruk atarak, zigzag çizerek ve çömelerek tüm vücudunuzu çalıştıracaksınız. İlave spor ekipmanlarına gerek yok! Bugünden […]

29.11.2018 | ulasufuk

FITNESS BOXING DEMOSU NINTENDO ESHOP’TA ÇIKTI – KOLTUKTAN KALKIP HAREKET ETME ZAMANI!
Popüler müzik hitlerinin enstrümantal versiyonlarına eşlik ederken boks antrenmanlarına katılıp boks hareketlerini öğrenebilirsiniz.
21 Aralık 2018’de perakende noktalarında ve Nintendo eShop’ta Nintendo Switch’e özel çıkacak Fitness Boxing oyununda yumruk atarak, zigzag çizerek ve çömelerek tüm vücudunuzu çalıştıracaksınız. İlave spor ekipmanlarına gerek yok! Bugünden itibaren Fitness Boxing demosunu indirip deneyebilirsiniz.
Ayrıca, iki oyunculu modda, bir arkadaş ya da aile üyesi ile birlikte oyun oynayabilir ya da birer Joy-Con kullanarak sanal bir boks ringinde yüzleşebilirsiniz. Nintendo Switch sisteminin portatif özelliği sayesinde, Fitness Boxing evde TV modunda veya masa üstü modda hareket halindeyken oynanabilir.


Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!