-->
Bilkom ve Warner Bros İşbirliği İle: “The LEGO Movie 2 Videogame” Mart 2019’da Satışa Sunulacak

Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games ve LEGO Group, merakla beklenen The LEGO Movie 2 Videogame’in Mart 2019’da piyasaya çıkacağını duyurdu. Oyun Türkiye’de de Bilkom tarafından PS4, XBox One ve Nintendo Switch platformları için Mart 2019’dan itibaren satışa sunulacak. The LEGO Movie 2: The Second Part filminden esinlenen ve İlk oyunun devamı niteliğindeki The LEGO […]

29.11.2018 | ulasufuk

Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games ve LEGO Group, merakla beklenen The LEGO Movie 2 Videogame’in Mart 2019’da piyasaya çıkacağını duyurdu. Oyun Türkiye’de de Bilkom tarafından PS4, XBox One ve Nintendo Switch platformları için Mart 2019’dan itibaren satışa sunulacak.

The LEGO Movie 2: The Second Part filminden esinlenen ve İlk oyunun devamı niteliğindeki The LEGO Movie 2 Videogame, Emmet ve Lucy’nin Brickburg’u yakıp yıktıktan sonra terk eden uzaylı istilacıların arkasından giderek arkadaşlarını Systar System sakinlerinin elinden kurtarması üzerine kurulu bir oyun.

Yeni ve fantastik karakterlerin yer aldığı oyunda Muhteşem bir arazi, yeni araçlar ve yol boyu karşılaşılan yaratıklarla dolu bu yolculuk boyunca oyuncuların sürekli yeni alet ve eşyaları toplayarak koleksiyonlarını da tamamlamaları gerekiyor. Daha fazla ödülün kilidini açmak içinse bu alet ve eşyalarla filme konu olan evreni baştan yaratmak, yeni yollar inşa ederek araziyi değiştirebilmem mümkün olacak.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!