-->
Assassin’in Creed Odyssey Legacy of the First Blade I. Bölüm, 4 Aralık’ta Sizlerle

Assassin’s Creed Odyssey’in Lansmanı Sonrası En Büyük ve En Çarpıcı Post-Launch Hikaye Arkının İlk Bölümünü Oynayın!Ubisoft, Assassin’in Creed Odyssey, Legacy of the First Blade’in ilk lansman sonrası hikaye arklarının bölümlerini açıkladı. İlk bölüm Hunted, mevcut tüm platformlarda 4 Aralık’ta yayınlayacak. Hunted boyunca ve sonraki iki bölümde oyuncular, Assassin’s Hidden Blade’de ilk kez göreceğimiz efsane Darius’la […]

29.11.2018 | ulasufuk

Assassin’s Creed Odyssey’in Lansmanı Sonrası En Büyük ve En Çarpıcı Post-Launch Hikaye Arkının İlk Bölümünü Oynayın!Ubisoft, Assassin’in Creed Odyssey, Legacy of the First Blade’in ilk lansman sonrası hikaye arklarının bölümlerini açıkladı. İlk bölüm Hunted, mevcut tüm platformlarda 4 Aralık’ta yayınlayacak. Hunted boyunca ve sonraki iki bölümde oyuncular, Assassin’s Hidden Blade’de ilk kez göreceğimiz efsane Darius’la karşılaşmak için büyük Greek Odyssey maceralarına devam edecekler.
Hunted’in hikayesi gibi, oyuncular Darius’un dost mu yoksa düşman mı olduğunu keşfedecekler, yeni karakterlerle tanışacaklar, deniz savaşlarında galip gelecek, yeni ve güçlü düşmanlarla savaşacaklar ve Assassin Creed evreniyle ilgili sırları ortaya çıkaracaklar.
Legacy of the First Blade, oyuncuların seçimini renkli karakterlerle ve yol boyunca verdikleri kararlarla inşa edilenleri öne çıkarmaya devam ediyor. Legacy of the First Blade’de, oyuncular yeni ekipmanlarını kişiselleştirebilir ve Yunanistan’a karşı savaşırken, Odyssey’e devam etmek ve gerçek bir efsane kahramanı haline gelmek için karada ve denizde iç savaşlar yaparak yeni özel yeteneklere kavuşabilirler.
Hunted, 4 Aralık’ta yayınladıktan sonra, ikinci bölüm, Shadow Heritage ve üçüncü bölüm olan Bloodline, 2019’un başlarındaki tüm hikayeleri tüm platformlarda tamamlayacak.
Assassin’in Creed Odyssey lansman sonrası planındaki, franchise’daki en büyük ve en iddialı Legacy of the First Blade’in lansmanı, Eski Yunanistan’da yeni içerikle daha da ilerlemek isteyen oyuncular için bir başlangıç. Season Pass sahipleri, iki büyük bölüm hikayesine,Legacy of the First Blade’e ve The Fate of Atlantis’e erişebilecekler. Oyuncular yeni bölümlere girebilirler, ya da tüm bölümler kullanıma sunulduğunda destansı maceraları yaşayabilirler. Season Pass ayrıca Mart 2019’da piyasaya sürülecek olan Assassin Creed® III Remastered ve Assassin Creed® Liberation Remastered’i de içeriyor olacak.
Legacy of the First Blade, 4 Aralık’ta Assassin Creed Odyssey Season Pass’ın bir parçası olarak veya bir hikaye serisi olarak ayrı ayrı satın alınabilir.
Assassin’s Creed hakkında bilgiye www.assassinscreed.com ve https://news.ubisoft.com adreslerinden ulaşabilirsiniz.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!