-->
ADATA XPG GAMMIX D30 DDR4 Belleklerini Tanıttı

ADATA’nın 4600MHz’e varan saat hızlarında çalışabilen yeni XPG GAMMIX D30 DDR4 bellekleri yüksek performanslarıyla olduğu kadar görüntüleriyle de öne çıkıyor Ürettiği yüksek performanslı DRAM modülleri ve NAND Flash depolama aygıtlarıyla tanınan ADATA Technology, yeni DDR 4 bellek modelleri olan XPG GAMMIX D30’u tanıttı. Yeni RAM modellerinin ay içerisinde piyasada olması bekleniyor. Dikkat Çekici Soğutucu Tasarımı […]

13.11.2018 | ulasufuk

ADATA’nın 4600MHz’e varan saat hızlarında çalışabilen yeni XPG GAMMIX D30 DDR4 bellekleri yüksek performanslarıyla olduğu kadar görüntüleriyle de öne çıkıyor

Ürettiği yüksek performanslı DRAM modülleri ve NAND Flash depolama aygıtlarıyla tanınan ADATA Technology, yeni DDR 4 bellek modelleri olan XPG GAMMIX D30’u tanıttı. Yeni RAM modellerinin ay içerisinde piyasada olması bekleniyor.

Dikkat Çekici Soğutucu Tasarımı

ADATA’nın yüksek performanslı RAM ailesine yeni eklenen GAMMIX D30 kanatları andıran köşeli tasarımıyla dikkat çekiyor. Bellek modülünün kırmızı veya siyah üst kısımla tamamlanan gri renkli ısı dağıtıcısı ürünün yalnızca görüntüsüne değil, ısıyı çabucak dışarı atarak performansına da katkı yapıyor. Uzun süreli kullanımlarda bile devrelerin aşırı ısınmasını önleye soğutucu, ısıdan kaynaklı sinyal bozulmalarını ve performans kaybını önlüyor.

Yüksek Performans ve Enerji Verimliliği

Üst seviye bir üründen bekleneceği üzere GAMMIX D30 DDR4 bellekler de hem Intel® X299 2666MHz hem de AMD® AM4 / Ryzen platformları ile uyumlu çalışıyor. Ayrıca ürünün Intel Extreme Memory Profile (XMP) 2.0 desteği de bulunuyor. Böylelikle kullanıcılar karmaşık BIOS ayarlarıyla uğraşmak yerine işletim sistemi üzerinden doğrudan ve kolayca hız aşırtma yapabiliyorlar. Çalışmak için 1.2V enerjiye ihtiyaç duyan DDR4 modüller, bir önceki nesil belleklere göre %20 daha az enerji tüketirken daha yüksek bir performans verebiliyor. Böylelikle sistemler genel olarak daha serin, daha istikrarlı ve daha enerji etkin çalışıyor.

Serin ve Stabil

Oyuncular ve yüksek performanslı sistemlere ihtiyaç duyan tüm kullanıcılar için üretilen GAMMIX D30, performansa olduğu kadar istikrarlı çalışmaya da önem veriyor. Ürünün üzerindeki soğutucu 4600MHz’e çıkan saat hızlarında çalışabilen D30’un ısı kaynaklı sinyal kayıpları ve performans düşüşü yaşamasını önlüyor. ADATA’nın sıkı bir seçim sürecinden geçirdiği, üst düzey kaliteye sahip PCB devrelerle üretilen D30 DDR4 RAM, istikrarlı performansın yanında uzun kullanım ömrü de sunuyor.

ADATA tarafından üretilen tüm bellek modülleri gibi GAMMIX D30 RAM de ömür boyu garantiye sahip. 8GB’dan 32GB’a kadar farklı setler halinde satılacak ürünün kasım ayı sonunda piyasada olması hedefleniyor. ADATA ürünleri hakkındaki en yeni bilgileri almak için facebook.com/ADATATR/ adresini ziyaret edin.



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!