-->
This Is the Police 2

Bir polis gücünden sorumlu olmak zor – çoğumuz orjinalinde daha önce yaşayacağımız gibi The Police. Tıpkı gerçek bir dünya memurunun hayatı gibi, çok az sayıda subayınız ve çok fazla suçunuz var. Bir yanda mafya ve yerel belediye başkanının tüm çevrenizdeki yolsuzluğa gözlerini kırpmanızı isteyen bir mafya var. O zaman başa çıkmak için memurların kendileri vardır; […]

02.10.2018 | ulasufuk

Bir polis gücünden sorumlu olmak zor – çoğumuz orjinalinde daha önce yaşayacağımız gibi The Police. Tıpkı gerçek bir dünya memurunun hayatı gibi, çok az sayıda subayınız ve çok fazla suçunuz var. Bir yanda mafya ve yerel belediye başkanının tüm çevrenizdeki yolsuzluğa gözlerini kırpmanızı isteyen bir mafya var. O zaman başa çıkmak için memurların kendileri vardır; Birçoğu işini nasıl yaptıklarını etkileyen ciddi alkol sorunları yaşamakta ve bazıları sadece bir gün izin almak istemektedir ve böylece en sevdikleri film yıldızlarını görebilmektedir. Ve tüm bunları birleştirmek için sınırlı bir bütçe, sınırlı kaynaklar ve sınırlı bir sabrınız var. Ama hey, hepsi şerif olmanın hayatında.

 

 

The Police 2 orjinalinin kaldığı yerden devam ediyor. Jack Boyd geri döndü, ancak polis güçlerini koşturduğu ve başını belaya soktuğu Freeburg kentinden ayrıldı, bunun yerine küçük kırsal kasaba olan Sharpwood’daki bir takma adı altında saklandı. Kasaba, karlı havası, yerel suçu ve küçük kasaba yolsuzluğuyla çok Fargo hissi veriyor. Jack tutuklandıktan sonra, şaşkın Şerif Lilly Reed’in polis gücünün işleyişini ele geçirmesi için kendisine sorulmasını buluyor ve bu da çılgınlığın yeniden başladığı yer.

Her gün, görev için müsait polis memurlarının bir listesi ile başlarsınız. Bazıları hastalanacaklar veya bazı mazeretlerle ya da başka biriyle günler dilediler ve hem onların ihtiyaçlarını hem de sizinkileri dengelemek size kalmış. Günün vardiyasına göre sıralama yaptıktan sonra, bunları silah ya da taslarla silahlandırmanız gerekir. Her bir memurun, örneğin istihbarat, atış veya gizli gibi farklı bir beceri istatistikleri seti vardır ve bunları uygun şekilde kollamanız gerekir. Günden bir gün geçiriyorsanız, bu kolaydır çünkü silahları otomatik olarak atayabilir ve bunlarla başa çıkabilirsiniz. Oradan normal bir gün, Sharpwood’a genel bir bakış atmadan sola dönün. Bir hırsızlık, bir hırsızlıktan sokaktaki bağıran bir deliğe kadar, belirlenmiş sayıda tecrübe puanı eklendiğinde ve bu sayıyla eşleşmek üzere bırakılacak ya da özel polisler atayarak daha iyi bir duruma gelecektir.

 

 

Bazı olaylar yanlış alarm haline gelebilir, diğerleri ise gerçek anlaşma olacaktır. Bir suçla nasıl başa çıkılacağına ve nasıl başa çıkılacağına dair doğru karar vermek, günün düzenidir ve bir dizi metin seçeneğiyle yolunuza gitmeniz gerekir. The Police 2’nin “sizin kendi macerası ‘hikayesi. Doğru kararı verin ve tutuklayın, polis gücünüz için daha fazla polis için harcayabileceğiniz daha fazla tecrübe puanı kazanın. Kötü bir karar versin ve şüpheli kaçar, muhtemelen polislerinizden birini yaralar veya öldürür. Mavi çizgi zaten zayıf olduğunda, çok fazla hata yapamazsınız.

Ayrıca, bir nick çalıştırma, mevcut olan polis sayısına sahip kaynakların tükenmesi veya bazı polislerin aramaya başlamadığının farkına varmak zorunda kalacaksınız. En iyi erkeklerden biri bayan bir polisle vurmayı reddettim. Sadece onu dağıtmalı mıyım? Teoride, yapmalıyım, ama sonra onun yerine geçecek param yok ve uzun vadede mücadele gerçek olacak. Bunun gibi konular, The Police 2’nin zor olduğunu garanti eder, ancak bu deneyimin çok noktasındadır.

 

 

The Police 2’nin, endişelenmemiz için, stratejilerden vazgeçmesi için bir başka açıdan düşüyor. Polislerinizi belirli bir senaryo etrafındaki kilit pozisyonlara yerleştirmek, suçluları bir tazerle aşağı çekmeye, bacağından vurmaya ya da nihai öldürme atışlarıyla tamamen dışarı çıkmalarına izin vermek size kalmış. Bu bölümleri bulmanın zor olduğunu ve polis gücümün üçte ikisini bir hızlı vuruşla silip attığımı itiraf etmeliyim. Diğerleri, özellikle de, ortaya çıkacak olayları bir araya getirmek için kanıt toplayarak, çözülmesi gereken olağan dedektif gizemlere biraz daha farklı bir şey getirdiği için, bunu yine de tatmin edeceklerdir. Bu hala harika bir sistem ve The Police 2’nin çok eğlenceli olmasını sağlıyor.

 

 

Hikaye ve her şey sağlam ve iyi yazılmış, ancak pacing ile ilgili sorunlar var. Cutscenes çok uzun olabilir ve çekilebilir, ve daha kısa bir düzenleme yapmak için daha büyük bir düzenleme sürecinin yapılmış olması tercih edilir. Genel olarak iyi tanımlanmış karakterler ve sağlam bir tonu olan iyi bir dedektif hikayesi. The Police 2’nin de sunumunda akıllı bir grafik roman hissi var; tüm güzel çerçeveli sahneler. Orijinaline çok benzeyen, görsel tonu iyi ama burada ve orada yer alan bazı güzel yeni dokunuşlar yapıldı ve ilkinden bir adım atmaya başladı. Seslendirme çalışmaları da çok iyi bir standarttır, blues ve jazz soundtrack mükemmel bir eklentidir ve hayranları dinlemek zorundadır.

Genel olarak ve orada sevilecek çok şey var. The Police 2, ilk oyundan gelişiyor. Muhtemelen oynayabileceğiniz başka bir şeyden farklıdır, ancak sadece rahatsızlık veren sıra tabanlı strateji bölümleri olmadan kolayca yapabilirim. Bunun dışında ve öyküleri ve karakterleri zekice – her ne kadar pacing problemleri olsa da – ama en iyisi ve caz melodileri akıyorken, The Police 2 sizden sigara ve ucuz viski kokusu almanızı sağlar. Araştırmacı hakkında gecenin ufak saatlerinde çığlık atıyor.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!