-->
Teleperformance Türkiye ve Gaming in Turkey’den Dev İş birliği!

Bütünleşik çok kanallı dışkaynak müşteri deneyimi yönetiminde dünya lideri Teleperformance Türkiye ve Türkiye’nin Oyun ve Espor Ajansı Gaming in Turkey yeni bir iş birliğine imza attı. 1978 yılından bu yana dünyanın önde gelen kurumlarıyla müşterileri arasında sürekli ve sağlam bir ilişki kurmalarına olanak tanıyan Teleperfomance, işini tutkuyla sahiplenen 223.000 kişilik ekibi ile 76 ülkede, 350 […]

22.10.2018 | ulasufuk

Bütünleşik çok kanallı dışkaynak müşteri deneyimi yönetiminde dünya lideri Teleperformance Türkiye ve Türkiye’nin Oyun ve Espor Ajansı Gaming in Turkey yeni bir iş birliğine imza attı.
1978 yılından bu yana dünyanın önde gelen kurumlarıyla müşterileri arasında sürekli ve sağlam bir ilişki kurmalarına olanak tanıyan Teleperfomance, işini tutkuyla sahiplenen 223.000 kişilik ekibi ile 76 ülkede, 350 çağrı merkezinde, 265 farklı dil ve lehçede yüksek tüketici memnuniyeti (CSAT), müşteri memnuniyeti (KSAT), çalışan memnuniyeti (ESAT) ve kalite programlarıyla eşsiz müşteri deneyimi sunuyor. 2015 yılının sonlarında kurulan Gaming in Turkey, globalden Türkiye’ye girmek isteyen oyun firmalarına 360 derece oyun pazarlaması ve danışmanlık hizmetleri sunmak ve Türkiye’deki ulusal markaları oyun sektörü ile buluşturmak için kuruldu. 7 senelik oyun sektörü deneyimiyle hizmet veren Gaming in Turkey ekibi, 3 senede dünyanın en büyük PC ve Mobil oyun markalarını Türk oyuncularıyla bir araya getirdi.

Yapılan anlaşma çerçevesinde, Gaming in Turkey, çalıştığı global markalar için kurulacak müşteri destek ve oyun operasyonları konularında Teleperformance Türkiye ekipleriyle çalışacak. Konuyla ilgili Gaming in Turkey Genel Müdürü Uluç Ali Kırangil “Türk Oyun Sektörü her geçen gün gelişiyor ve gerek global gerekse yerli firmaların sektöre dahil olmasıyla büyüyor. Bu süreçte oyunların oyuncularla olan iletişiminde, ortaya çıkacak sorunlarda ve çözümünde deneyimli ve konulara hakim bir ekiple çalışmak bizim için oldukça sevindirici. Bu iş birliğinin, uzun yıllar devam edeceğine inanıyorum. Teleperformance Türkiye, oyun sektöründeki büyük markalara hizmet veriyor ve mevcut müşterilerine yenilerini katacağına inanıyorum. Gaming in Turkey olarak sektörümüzün değerli markalarıyla partnerlikler yaparak müşterilerimize en iyi deneyimi sunmak istiyoruz. Teleperformance Türkiye gücümüze güç katacak” diye konuştu.

Teleperformance Türkiye Operasyon Direktörü Burak Akar da ” Oyun sektörü için müşteri hizmetlerinden bahsettiğimizde aklımıza gelen klasik destek hizmetinden ziyade oyun yönetimi, sosyal medya yönetimi ve oyuncu desteğinden bahsetmemiz daha doğru olacaktır. Teleperformance Türkiye olarak, müşteri hizmetleri temsilcisinin yerini oyuncu destek uzmanlarının aldığı, birebir oyunculardan oluşan, oyuncu ruhundan kopmadan, oyuncu dilinden anlayarak destek sunan profesyonel bir ekibe sahibiz. Gaming in Turkey ile gerçekleştirdiğimiz işbirliğimiz sayesinde müşterilerine sunmakta oldukları hizmetlerin yanı sıra eşsiz oyuncu destek deneyimi yaşatarak hem marka hem de oyuncu memnuniyetini artırmayı hedefliyoruz.” diyerek bu iş birliğinin önemine vurgu yaptı.
Teleperformance Türkiye ve Gaming in Turkey arasında bu iş birliği global fuar katılımları ve sektörün geliştirilmesine yönelik organizasyonlarla ilerleyecek.



Popüler Haberler


Türk Telekom eSüper Lig’in heyecan dolu finali sona erdi ve Trabzonspor, Ankaragücü’nü 6-0 ve 4-0’lık skorlarla mağlup ederek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı!


Kılıç dövüşlerinin heyecanını ve vahşetini dorukta yaşamak isteyenler için hazır olun!


Uzun yıllardır heyecanla beklenen Blizzard’ın yıllık oyun etkinliği BlizzCon, 2024 yılında düzenlenmeyecek.


ESL Pro Lig Sezon 19 heyecanı devam ediyor! Malta’da düzenlenen turnuvada A ve B gruplarındaki mücadeleler pazar günü sona erecek.