-->
Star Trek Online 13 Kasım’da Age of Discovery‘yi Xbox One ve PS4‘a getiriyor

Yakında Star Trek Online‘ın Xbox One ve PlayStation 4 oyuncuları U.S.S. Glenn’e binip Star Trek: Discovery‘nin heyecan verici evrenini ücretsiz olarak keşfedebilecek! Çok kısımlı maceranın ilk kısmı olan Age of Discovery’nin 13 Kasım’da konsollara çıkması planlanıyor. Ücretsiz Star Trek MMORPG oyununun son güncellemesi, oyuncuların popüler CBS All Access TV dizisinden bir Federasyon Kaptanı oluşturmalarını ve […]

31.10.2018 | ulasufuk

Yakında Star Trek Online‘ın Xbox One ve PlayStation 4 oyuncuları U.S.S. Glenn’e binip Star Trek: Discovery‘nin heyecan verici evrenini ücretsiz olarak keşfedebilecek! Çok kısımlı maceranın ilk kısmı olan Age of Discovery’nin 13 Kasım’da konsollara çıkması planlanıyor. Ücretsiz Star Trek MMORPG oyununun son güncellemesi, oyuncuların popüler CBS All Access TV dizisinden bir Federasyon Kaptanı oluşturmalarını ve (diziden Mary Wiseman seslendirdiği) Sylvia Tilly ile ilk görevlerine çıkmalarını sağlıyor. Age of Discovery’nin ilk kısmı aynı zamanda yepyeni bir Discovery rehberi, iki bölüm, kolaylaştırılmış görev defteri, ek Reputation Tier’ları, yeni bir Task Force Operation ve başka yeni oynanış özellikleri getiriyor.
Markanın hayranları için Star Trek Online’a katılmanın tam zamanı. Oyunun yeni güncellemesi Age of Discovery, tüm görevler için seviye gereksinimini kaldırıyor ve yeni kolaylaştırılmış görev defteri, oyunun içeriğinde ilerleyerek hikâyenin en önemli anlarını öğrenmeye yardımcı oluyor. Bununla beraber Star Trek: Discovery hayranları, T’Kuvma’nın kız kardeşi ve Mo’Kai Hanesi’nin reisi olan J’Ula’nın önderliğindeki Klingonlara karşı Tilly ile birlikte savaşabilir, TV dizisinin bir parçası olabilirler.
Kasım güncellemesi Age of Discovery’nin yalnızca başlangıcını teşkil ediyor, gelecek yıl boyunca Star Trek Online oyuncularına daha da fazla Discovery içeriği gelecek. Güncellemenin ilk kısmı hakkında ayrıntılı bilgi için lütfen Star Trek Online’ın BLOGunu ziyaret edin.
Star Trek Online: Age of Discovery basın içerikleri: https://perfectworld.box.com/v/STOAgeofDiscoConsole


Popüler Haberler


Ario’ya adım atın ve heyecan verici bir maceraya hazır olun! Görsel şöleni, akıcı oynanışı ve etkileyici hikayesiyle sizi bekliyor!


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!


Uzun zamandır beklenen bilimkurgu temalı açık dünya aksiyon RPG’si Star Citizen’ın PC sistem gereksinimleri nihayet güncellendi!