-->
Pokémon: Let’s Go, Pikachu! ve Pokémon: Let’s Go, Eevee! ‘de Usta Eğitmenlere Meydan Okuyun

The Pokémon Company International ve Nintendo bugün, merakla beklenen Pokémon: Let’s Go, Pikachu! ve Pokémon: Let’s Go, Eevee! Nintendo Switch oyunlarında hayranların “Usta Eğitmenlere” meydan okuyabileceklerini açıkladı. Pokémon: Let’s Go, Pikachu! ve Pokémon: Let’s Go, Eevee! oyunlarında, oyuncu Pokémon Ligi Şampiyonu olduktan sonra eğlence sona ermiyor. Şampiyon olduktan sonra, oyuncu belirli bir Pokémon türünü eğitmeye […]

18.10.2018 | ulasufuk

The Pokémon Company International ve Nintendo bugün, merakla beklenen Pokémon: Let’s Go, Pikachu! ve Pokémon: Let’s Go, Eevee! Nintendo Switch oyunlarında hayranların “Usta Eğitmenlere” meydan okuyabileceklerini açıkladı.

Pokémon: Let’s Go, Pikachu! ve Pokémon: Let’s Go, Eevee! oyunlarında, oyuncu Pokémon Ligi Şampiyonu olduktan sonra eğlence sona ermiyor. Şampiyon olduktan sonra, oyuncu belirli bir Pokémon türünü eğitmeye adanmış Usta Eğitmenlerle karşılaşacak. Buna göre, Kanto bölgesindeki her Pokémon türü için bir Usta Eğitmen olacak. Her Usta Eğitmen’in favori Pokémon’unun görüntüsü başlarının üstünde görüntülenecek. Bir Usta Eğitmen ile savaşmak, savaşta eşya kullanılamadığı için gerçek bir beceri ve güç testi olacak. Savaştan galip gelen oyuncular, Usta Eğitmen’in unvanını alabilecek. Unvanlar, “Link Battle” savaşları süresince gösterilebilecek.

Pokémon: Let’s Go, Pikachu! ve Pokémon: Let’s Go, Eevee! 16 Kasım 2018’de Nintendo Switch için çıkıyor. Daha fazla bilgi için: pokemonletsgo.pokemon.com/en-gb/



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!