-->
Philips Hue Ailesine İki Yeni Üye: Hue Play ve Hue Signe

Philips Hue – Dünyanın en kapsamlı bağlantılı aydınlatma sistemi artık çok daha iyi! Aydınlatmada dünya lideri Signify (Euronext: LIGHT), ortam aydınlatmasını yepyeni bir seviyeye taşıyan, Philips Hue serisinin iki yeni modelini tanıttı. Signify’ın Pazarlama ve Ürün Yönetimi Bölümü Başkanı Jasper Vervoot; “Son lamba tasarımlarımız, kullanıcılarımıza evlerinde kişiselleştirilmiş aydınlatma tecrübesini yaşamaları için yeni yöntemler sunuyor. Hem […]

01.10.2018 | ulasufuk

Philips Hue – Dünyanın en kapsamlı bağlantılı aydınlatma sistemi artık çok daha iyi!

Aydınlatmada dünya lideri Signify (Euronext: LIGHT), ortam aydınlatmasını yepyeni bir seviyeye taşıyan, Philips Hue serisinin iki yeni modelini tanıttı.

Signify’ın Pazarlama ve Ürün Yönetimi Bölümü Başkanı Jasper Vervoot; “Son lamba tasarımlarımız, kullanıcılarımıza evlerinde kişiselleştirilmiş aydınlatma tecrübesini yaşamaları için yeni yöntemler sunuyor. Hem ortam aydınlatması hem de kişinin kendini içinde hissettiği oyun ve müzik deneyimleri için gösterişli yeni Philips Hue Play ve Philips Hue Signe ampullerimiz yaşam alanınızı şekillendirmek üzere tasarlandı.” şeklinde konuştu.

Eğlenceyi başka bir boyuta taşıyın

Philips Hue Play, etrafınızı tamamen saran bir aydınlatma tecrübesi yaratmak için farklı şekillerde konumlandırabileceğiniz kompakt ve çok amaçlı bir ışık barıdır. Dolaylı aydınlatma etkisi sağlar ve televizyonunuzun yanına yatay veya dikey olarak yerleştirilebileceği gibi arkasına sabitlenerek de fon ışığı olarak kullanılabilir. Yere veya kütüphane/büfe gibi bir mobilya üzerine yerleştirildiğinde, kusursuz bir vurgu aydınlatması sağlar ve şık tasarımı her türlü eğlence alanına uyum sağlar. Herkesin zevkine ve tüm iç mekânlara hitap etmesi için siyah ve beyaz renklerde mevcuttur.

Philips Hue Play’i kullanmak için yapmanız gereken tek şey ürünü prize takmak. Philips Hue köprüsüne ve Philips Hue uygulamalarına bağlayarak her ruh haline uygun mükemmel ortamı sağlamak için 16 milyon renk seçeneğinden dilediğinizi tercih ederek ışığınızı kişiselleştirebilirsiniz. Philips Hue Play aynı zamanda eğlence sisteminizle de uyum içindedir. Koltuğunuzda rahatça otururken kendinizi sinema salonunda hissedin, oyun tecrübenize yeni bir heyecan ve boyut kazandırın veya son tropik tatilinizin renklerini evinizde yeniden canlandırın. Bunların hepsi Philips Hue Play ile mümkün.

Son PC ve Mac yazılım güncellemeleriyle uyumlu Hue Sync uygulamasını kullanarak daha yoğun bir deneyim yaratmanız da mümkün. Oyun heyecanını yeni bir seviyeye taşımak ve seyir keyfini eşsiz bir ortamda yaşamak için Hue Sync uygulamanızı eğlence sisteminiz ile senkronize edin. Akıllı priz yönetim sistemi, Philips Hue Play’i tek bir prizle üç parçaya kadar kullanmanızı sağlar.

Duvarlarınızı ışıkla boyayın

Philips Hue ailesinin bir diğer zarif üyesi de yeni Philips Hue Signe ampulleri oldu. Beyaz ve renkli dolaylı ortam aydınlatması için tasarlanan bu ampullerle, duvarlarınızı ışıkla boyayabilirsiniz. İnce yapısı sayesinde, televizyonun yanına yerleştirilmek için çok uygundur. Odanızdaki özel bir bölümü vurgulamak veya karanlık bir alanı aydınlatmak için kullanabilir, her duruma uygun bir atmosfer yaratabilirsiniz. Daha yoğun bir tecrübe için, Hue Sync uygulamasını kullanarak ışıklarınızı en sevdiğiniz içeriklerle senkronize edin.

Philips Hue Play sadece prize takılarak veya Philips Hue uygulaması yardımıyla Hue ailesinin tüm özelliklerinden yararlanmak için Philips Hue köprüsüne bağlanarak kullanılabilir.

Ürün bilgisi

Philips Hue Play ilk etapta sadece Avrupa ve Kuzey Amerika’da (ABD ve Kanada) piyasaya sürülecek:

  • Avrupa: 20 Ağustos’tan itibaren seçilen ülkelerde ön siparişle Ekim ortası itibarıyla
  • Kuzey Amerika: Ekim sonu itibarıyla piyasada olacak.

Fiyatlandırmadan pazar bilgisine kadar Philips Hue ürünleri hakkında tüm bilgiler için www.meethue.com adresini ziyaret edin.

Signify, 16 Mayıs 2018 tarihi itibariyle Philips Lighting şirketinin yeni adı olmuştur. Şirket, Ocak 2019’a kadar Philips Lighting Aydınlatma Tic. A.Ş. ticari unvanını taşımaya devam edecektir.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!