-->
Paylaşımlı Dünya ARPG oyunu Torchlight Frontiers’ta Relic Silahlar açıklandı

Bugün sizlere, Echtra Games’in Torchlight evreninde geçen, yakında çıkacak paylaşımlı dünya APRG oyunu Torchlight Frontiers’ın, yeni güçlü silah türünü tanıtmaktan heyecan duyuyoruz. Oyunun üretim sisteminde kazanılan güçlü ögeler olan Relic Silahları sınıra gitmeye cesareti olanlar alabilecek. Bu özel silahlar yaklaşan düşmanlara ölümcül, sarsıcı saldırılar yapmak üzere geçici sürelerle etkinleştirilebiliyorlar. Relic Silahlar savaşta kuşanıldığında oyunculara ek […]

22.10.2018 | ulasufuk

Bugün sizlere, Echtra Games’in Torchlight evreninde geçen, yakında çıkacak paylaşımlı dünya APRG oyunu Torchlight Frontiers’ın, yeni güçlü silah türünü tanıtmaktan heyecan duyuyoruz. Oyunun üretim sisteminde kazanılan güçlü ögeler olan Relic Silahları sınıra gitmeye cesareti olanlar alabilecek. Bu özel silahlar yaklaşan düşmanlara ölümcül, sarsıcı saldırılar yapmak üzere geçici sürelerle etkinleştirilebiliyorlar. Relic Silahlar savaşta kuşanıldığında oyunculara ek güçler ve eşsiz etkiler de kazandırıyor.
Torchlight Frontiers‘taki güç ilerlemesi karakter seviyelerden çok teçhizat kalitesine odaklanmaya başladığı için Relic Silahlar, seviye atlayarak yeni öge özellikleri kazanabilir ve özel yetenekler açabilir. Bu güçlü ögeler oyunculara ister belirli bir karakter tipi tanımlayan silahları, ister kendi oynayış tarzlarına uyanları seçme esnekliği tanıyor.
Echtra Games ekibinin bugün açıkladığı Torchlight Frontiers’in yeni Relic Silahları:
  • Bane – Güçlü bir asadan zehir okları fırlatır
  • Fire Striker – Düşmanlara alevli bir silahtan ateş topları atar
  • Flaming Destroyer – Yanan ve düşmanları ezen, uhrevi bir silah çağırma gücü verir.
Bu silahlar hakkında ayrıntı bilgi için lütfen Torchlight Frontiers blogunu veya oyunun Reddit başlığını ziyaret edin.
Torchlight Frontiers’in Relic Silahlarının ekran görüntüleri: https://perfectworld.box.com/v/TLFRelics
Bu haberleri Facebook ya da Twitter’da paylaşıyorsanız lütfen @PlayTorchlight etiketini ekleyin.
Torchlight Frontiers, Torchlight serisinin özünü, paylaşılan, kalıcı ve dinamik olarak oluşturulan bir dünya ile birleştiriyor. Torchlight tarzını koruyan şekilde oyuncular, arkadaşları ve sadık petleriyle canlı bir dünyada kesip biçerek yol alacak, yitik uygarlıkların antik harabelerini keşfedecek, zenginlikler ve tehlikeli yaratıklarla dolu zindanlara atılacaklar. Torchlight Frontiers, Echtra Games tarafından geliştirilmekte olup, oyunun 2019’da PC’ye, daha ileri bir tarihte de Xbox One ve PlayStation®4 platformlarına çıkması planlanıyor.


Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!