-->
Paramanya Dünya Şampiyonası’nda Toplam Ödül Havuzu 500 Bin TL

Paramanya Dünya Şampiyonası’nın 2’nci Türk finalisti için kayıtlar başladı Türkiye’nin ilk mobil espor oyunu Paramanya’nın, mobil oyun alanında bir ilk olacak Dünya Şampiyonası’na Türkiye’den 2 oyuncu katılacak. Kore’deki ünlü espor stadyumu GIGA Arena’da gerçekleşecek Paramanya Dünya Şampiyonası’nı kazanan oyuncuları büyük ödüller bekliyor. Türkiye’den 2’nci finalistin belli olacağı elemelerin kayıtları 29 Ekim 2018 tarihine kadar devam […]

23.10.2018 | ulasufuk

Paramanya Dünya Şampiyonası’nın 2’nci Türk finalisti için kayıtlar başladı

Türkiye’nin ilk mobil espor oyunu Paramanya’nın, mobil oyun alanında bir ilk olacak Dünya Şampiyonası’na Türkiye’den 2 oyuncu katılacak. Kore’deki ünlü espor stadyumu GIGA Arena’da gerçekleşecek Paramanya Dünya Şampiyonası’nı kazanan oyuncuları büyük ödüller bekliyor. Türkiye’den 2’nci finalistin belli olacağı elemelerin kayıtları 29 Ekim 2018 tarihine kadar devam edecek.
Netmarble Türkiye tarafından yayınlanan, Türkiye’nin ilk mobil espor oyunu Paramanya için Aralık ayında Kore’nin başkenti Seul’deki GIGA Arena’da uluslararası bir turnuva düzenlenecek. Mobil oyun alanında bir ilk olacak Paramanya Dünya Şampiyonası’na Türkiye’den de 2 oyuncu katılıp büyük ödül için yarışma fırsatına sahip olacak.
2’nci Kore Oyun Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Paramanya Dünya Şampiyonası Türkiye Finali’nde ülkemizi turnuvada temsil edecek 2 Türk oyuncudan ilki, rakiplerini eleyerek finalde kazanan oyuncu Gökhan Yıldırım oldu.
Kayıtlar 29 Ekim’e kadar devam edecek
Türkiye’den turnuvaya katılacak 2’nci oyuncuyu belirleyecek elemelerin kayıtları 29 Ekim 2018 tarihine kadar devam edecek. Kullanıcılar bu tarihe kadar https://paramanya.net/dunya-sampiyonasi/ web sitesinden turnuvaya ücretsiz olarak kayıt olabilecek. Online olarak gerçekleşecek Türkiye elemelerinin ardından, ülkemizden 2 oyuncu Netmarble tarafından Kore’ye gönderilecek ve 22-23 Aralık 2018 tarihlerinde düzenlenecek büyük finale katılacak. Büyük finalde ayrıca Kore, Tayvan, Tayland, Endonezya ve Suudi Arabistan’dan oyuncular yer alacak.
Toplam ödül 500 bin TL
Paramanya Dünya Şampiyonası’nın toplam ödül havuzu 500 bin TL’yi buluyor. Dünya Şampiyonu olan oyuncuya 30 bin dolar ve oyun içi 100 bin elmas, 2’nci olan oyuncuya 15 bin dolar ve oyun içi 50 bin elmas, 3’üncülüğü kazanan oyuncuya 5 bin dolar ve oyun içi 30 bin elmas verilecek. Finallerde mücadele eden diğer oyunculara ise 500’er dolar ve oyun içi 10 bin elmas ödülü dağıtılacak.
Türkiye’nin en eğlenceli mobil oyunu
Ücretsiz indirme, Türkçe seslendirme, tüm mobil cihazlara uyumluluk gibi özelliklerin yanı sıra Paramanya, oyunculara zarları yuvarlayıp ister arkadaşlarıyla ister aileleriyle dünyayı turlama fırsatı sunuyor. Ayrıca oyunda bulunan birbirinden farklı haritalar, yepyeni karakter kartları ve aksesuarlarla eğlence hiç bitmiyor.
Özel günlere ait etkinliklerle, sürpriz hediyelerle sürekli eğlenceyi ve heyecanı zirvede tutarak Türkiye’de ve tüm dünyada herkesi etkisine alan mobil oyun Paramanya, oyun tutkunlarına yeni aksiyonlar ve maceralar sunmaya devam edecek.
Paramanya App Store ve Google Play üzerinden ücretsiz indirilebilir.
App Store: http://buff.ac/4d8a
Google Play: http://buff.ac/4d8a
Oyunla ilgili daha fazla bilgi için resmi Paramanya web sitesini ve resmi Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!